Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(zuzla @ 2011 11 25, 14:18)
aha, ačiū, kad priminei doh.gif mes irgi einam rytoj į gimtadienį ir neturiu žalio supratimo, kas dovanojama antrokui gimtadienio proga schmoll.gif

antrokui gali stalo zaidima padovanoti, juk dabar ju aibe, kokia monopilija arba alies. man tai alies patinka labai, ir lavina vaizduote ir iskalba.

bet tevui as monopolijos nepadovanosiu.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 11 25, 14:11)
nu pagaliau atsipalaidavai reiskias  thumbup.gif , saunuole  thumbup.gif  daug poilsio tau dabar, ir dar karta didziuliai sveikinimai tau mazute  wub.gif

aciu wub.gif dabar lauksiu tavo sekmingo ciklo pabaigos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 25, 13:24)
antrokui gali stalo zaidima padovanoti, juk dabar ju aibe, kokia monopilija arba alies. man tai alies patinka labai, ir lavina vaizduote ir iskalba.

schmoll.gif vaikas yra hyperaktyvus, stalo žaidimas netiks
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 11 25, 14:27)
schmoll.gif vaikas yra hyperaktyvus, stalo žaidimas netiks

nu tai kaip tik, sudominti vaika, kad truputeli ramesnis butu
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 25, 14:25)
aciu wub.gif dabar lauksiu tavo sekmingo ciklo pabaigos thumbup.gif

na tikekimes kad jau greit ir as dziaugtis galesiu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 25, 14:24)

bet tevui as monopolijos nepadovanosiu....  g.gif

turiu ta pacia beda, uz poros men ir tevo jubilieju bus 60, ka dovanot tai net neisivaizduoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 25, 13:56)
nu tai kaip tik, sudominti vaika, kad truputeli ramesnis butu

ne tas variantas, ten jau viskas išbandyta.
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 11 25, 15:06)
na tikekimes kad jau greit ir as dziaugtis galesiu  blush2.gif

net neabejok tuo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 11 25, 15:19)
ne tas variantas, ten jau viskas išbandyta.

zinai ka papirkau? pakraunama elektrini dantu sepeteli oral-b. Yra ir vaikisku, tokiu, tipo, drakoniukai, mikimausai visokie.. kaina iki 100 litu, atskirai yra galvutes pirkti, jeigu ta, kuri priklauso pasibaigtu. tipo, issisukau.
Atsakyti
Sveikos,

11.26 man 3 IUI. Užaugo 4 folikulai, visi ovulaicinio dydžio. Oi sakau daktarui, kas bus kai bus keturinukai. Sako šansas 0,01 proc. O tai sakau, kad trynukai? 0,1 proc. O dvinukai? Nu sako gal vienas proc. O tai sakau vienas kad bus?? Sako 10 proc. Sakau nu žiauriai mažai, man toks skaičius artimas nuliui. Sakau nu negi taip blogai? Sako tokia statistika... Kažkaip anksčiau apie statistiką nesusimąstydavau, dabar pasidarė baisu ir liūdna...
O kad 4 foliai, tai taip, man aiškino, kad iš tų 4 nuo 50 iki 80 proc. būna nekokybiškų. O kai užauga 1, tai sako dažniausiai būna kokybiškas, nes jis fiziologinis, ne iššauktas augimas. Nu kažkas panašaus...
Atsakyti
QUOTE(nenusivylusi @ 2011 11 25, 19:28)
Sveikos,

11.26 man 3 IUI. Užaugo 4 folikulai, visi ovulaicinio dydžio. Oi sakau daktarui, kas bus kai bus keturinukai. Sako šansas 0,01 proc. O tai sakau, kad trynukai? 0,1 proc. O dvinukai? Nu sako gal vienas proc. O tai sakau vienas kad bus?? Sako 10 proc. Sakau nu žiauriai mažai, man toks skaičius artimas nuliui. Sakau nu negi taip blogai? Sako tokia statistika... Kažkaip anksčiau apie statistiką nesusimąstydavau, dabar pasidarė baisu ir liūdna...
O kad 4 foliai, tai taip, man aiškino, kad iš tų 4 nuo 50 iki 80 proc. būna nekokybiškų. O kai užauga 1, tai sako dažniausiai būna kokybiškas, nes jis fiziologinis, ne iššauktas augimas. Nu kažkas panašaus...

ryt mano tecio gimtadienis, tai reiskia tau butinai pasiseks. Tau apskritai sekesi kada nors? laimejai nors kazka kada nors? Tai vat, busi tu tarp to 1% ir turesi dvynukus. pamatysi. labai laikom kumscius, perdaug neprisisvaigstame, bet ir vilties neprarandame, sutarta/ tai siandien atsipalaiduok, pasvajok apie vaikucius ir tiesiog paleisk ta minti - turetu suveikti.

O kai as buvau pas s paskutini karta, ji man pasake, kad, tikriausiai, mes su vyru perdaug norime ir reikia noreti maziau... Gal ji ir teisi. bet as asmeniskai maniau, kad supykdziau D, kad iskarto dvynuku uzsiprasiau, matyt, jis man is mano gobsumo nei vieno nedave. tai dabar jau nieko nebeprasau.. dar su vyru susiriejom del vaiku, tai ka cia.. matyt, ne dabar, ne mums, ne laikas atzalomis uzsiimti. istikruju, tai tikrai reiktu paluketi. Bet man palukejus, jau 40 ant nosies bus. verysad.gif nu nieko, kaip nors. nelemta tai nelemta.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 11 25, 15:18)
aha, ačiū, kad priminei doh.gif mes irgi einam rytoj į gimtadienį ir neturiu žalio supratimo, kas dovanojama antrokui gimtadienio proga schmoll.gif

Dabar ant bangos beyblade. Tokia sukuciai su paleistukais. Kaina su paleistuku apie 38 lt. Pas maniski klasej visi berniuksciai del ju pamise.
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 11 25, 20:37)
Dabar ant bangos beyblade. Tokia sukuciai su paleistukais. Kaina su paleistuku apie 38 lt. Pas maniski klasej visi berniuksciai del ju pamise.

As kartais pasiklausau, kaip drauges apie zaislus kalbasi, tai mane siurpas krecia. As apsistojau ties teletabiais ir pokemonais, bet toliau kas darosi zaislu pasaulyje - as nicnieko nenutuokiu.. blink.gif viskas atrodo painu ir sudetinga..
Atsakyti