QUOTE(nenusivylusi @ 2011 11 25, 19:28)
Sveikos,
11.26 man 3 IUI. Užaugo 4 folikulai, visi ovulaicinio dydžio. Oi sakau daktarui, kas bus kai bus keturinukai. Sako šansas 0,01 proc. O tai sakau, kad trynukai? 0,1 proc. O dvinukai? Nu sako gal vienas proc. O tai sakau vienas kad bus?? Sako 10 proc. Sakau nu žiauriai mažai, man toks skaičius artimas nuliui. Sakau nu negi taip blogai? Sako tokia statistika... Kažkaip anksčiau apie statistiką nesusimąstydavau, dabar pasidarė baisu ir liūdna...
O kad 4 foliai, tai taip, man aiškino, kad iš tų 4 nuo 50 iki 80 proc. būna nekokybiškų. O kai užauga 1, tai sako dažniausiai būna kokybiškas, nes jis fiziologinis, ne iššauktas augimas. Nu kažkas panašaus...
ryt mano tecio gimtadienis, tai reiskia tau butinai pasiseks. Tau apskritai sekesi kada nors? laimejai nors kazka kada nors? Tai vat, busi tu tarp to 1% ir turesi dvynukus. pamatysi. labai laikom kumscius, perdaug neprisisvaigstame, bet ir vilties neprarandame, sutarta/ tai siandien atsipalaiduok, pasvajok apie vaikucius ir tiesiog paleisk ta minti - turetu suveikti.
O kai as buvau pas s paskutini karta, ji man pasake, kad, tikriausiai, mes su vyru perdaug norime ir reikia noreti maziau... Gal ji ir teisi. bet as asmeniskai maniau, kad supykdziau D, kad iskarto dvynuku uzsiprasiau, matyt, jis man is mano gobsumo nei vieno nedave. tai dabar jau nieko nebeprasau.. dar su vyru susiriejom del vaiku, tai ka cia.. matyt, ne dabar, ne mums, ne laikas atzalomis uzsiimti. istikruju, tai tikrai reiktu paluketi. Bet man palukejus, jau 40 ant nosies bus.
nu nieko, kaip nors. nelemta tai nelemta.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.