vėl ne ten parašiau
Labas rytas. itartinai tylu siandien. bene, penktadienis?
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 25, 12:39)
Labas rytas. itartinai tylu siandien. bene, penktadienis?
visos matyt nusprende siandien atsipalaiduoti
Labutis , jo penktadienis, ruosiames vaziuoti pas uosvius , sen man jau pristate pastas testukus , ir ka galvojat, neatsilaikiau nesugadinus vieno, kai ju sitiek daug , na bet aisku man sen tik 18 cd ir pamaciau riebu I , bet azartas mane nugalejo sugadinti ji
Sangria023, kaip tu sem NT gadinai vel?
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 25, 12:51)
visos matyt nusprende siandien atsipalaiduoti
jo jo, tavo atveju 'atsipalaiduoti' ir vat sis xi-xi smailikas itin dera QUOTE(diana_j @ 2011 11 25, 13:09)
Labutis , jo penktadienis, ruosiames vaziuoti pas uosvius , sen man jau pristate pastas testukus , ir ka galvojat, neatsilaikiau nesugadinus vieno, kai ju sitiek daug , na bet aisku man sen tik 18 cd ir pamaciau riebu I , bet azartas mane nugalejo sugadinti ji
nu, sakiau? mes ryt varom pas tevus, jubiliejus ten nusimato, tai gersime ir valgysime iki nukritimo.
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 25, 12:24)
nu, sakiau? mes ryt varom pas tevus, jubiliejus ten nusimato, tai gersime ir valgysime iki nukritimo.
svarbiausia, atsipalaiduokite
QUOTE(zuzla @ 2011 11 25, 13:38)
svarbiausia, atsipalaiduokite
as ir taip rami kaip belge.
galvoju, kur prasimanyti maisto.
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 25, 12:53)
oi ne, būti ramiai ir atsipalaiduoti - skirtingi dalykai
turi problemų su maistu?
QUOTE(diana_j @ 2011 11 25, 13:09)
sveikute, jooo azartas su tais testais nerealus. Nu vakar vakare pagadinau vilos testa tai jau parode dvi ryskias susiligino juosteles , siandien jau nebegadinau, atsibodo
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 25, 13:24)
bet jausmelis tai geras , aisku anksti buvo dar gadinti bet ... bet dbr galesius au gadinti i sveikata
o tau gero baliuko, gero atsipalaidavimo, paselki kaip reikalas
Papildyta:
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 25, 14:01)
sveikute, jooo azartas su tais testais nerealus. Nu vakar vakare pagadinau vilos testa tai jau parode dvi ryskias susiligino juosteles , siandien jau nebegadinau, atsibodo
nu pagaliau atsipalaidavai reiskias , saunuole daug poilsio tau dabar, ir dar karta didziuliai sveikinimai tau mazute
QUOTE(zuzla @ 2011 11 25, 13:57)
nu siaip jo... o su maistu... ner namie ka valgyti, o valgyt jau norisi, reikia pjauti miestan, o tingisi ir viena nepernesu valgyti. reikia sugalvoti dovana, bet nesigalvoja. neturiu zalio supratymo kas dovanojama vyrui 60mecio proga.QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 25, 14:01)
nu pagaliau nuo zodzio pagalys !!!
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 25, 13:14)
reikia sugalvoti dovana, bet nesigalvoja. neturiu zalio supratymo kas dovanojama vyrui 60mecio proga.
aha, ačiū, kad priminei mes irgi einam rytoj į gimtadienį ir neturiu žalio supratimo, kas dovanojama antrokui gimtadienio proga