Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2011 11 24, 19:48)
Nu kaip saunu. OK, raudonink, o mus su Glamour mesk lauk is garbes saraso. nenusipelneme si cikla. kada nors, kai turesi raudonu dazu atsargu ir neturesi nei laso geltono, tai tada pakviesk, mes ateisime i sarasiuka.

kaip jautiesi? tebeteplioja? kokie pozymiai kankina tavo kuna? kokie santykiai su raugintais agurkais? kazkaip, visos anksciau agurku noredavo, bet as ziu, kad kazkaip jau niekas apie juos ne nebeprisinema..

Ja antra savaite netepliuoja. Jauciuosiu puikiai, jau kaip ir I darba norisi, nes namuose man nieko neduoda daryti MB. Agurku visai nesinoriu, tik daug gerti ir kartais saldaus noresi. Rytoj skanas, jau turiu 4 nuotraukytes wub.gif
Atsakyti
[quote=Maidenana,2011 11 24, 19:32]
pridavei krauja? laikykis, viskas bus gerai. uztat gali eiti vyno atsigerti - nestumo nera, mmm dar nera, atsigerk vyniuko ir is duses pasimylekite su vyru, o ne ND darykite. Viskas kas nesidaro - darosi i gera.

Aciu uz palaikyma.
Jo pridaviau, nes siandien pasidariau testa ir vietoj to kad tikejausi, kad bus paryskejes mano turbut isivaizduojamas antras bruksnelis, tai siandien nebuvo visai jokio. Pagalvojau, gal testas blogas. Tada nulekiau priduot krauja. Pirma karta nebijojau krauja pridavinet, nors anksciau kai reikedavo Hcg tikrint metus laiko kas savaite, tai alpdavau kiekviena karta, jau net seseles manes klinikose bijodavo. O si karta drasiai, nes buvau prisisvaigus, tiesiog isitikinus, kad rezultatas bus geras. O rezultatas visiskai apgailetinas 1.61 IU/l, gydytoja sake, kad turetu buti apie 100.
Na kita karta turbut reikes taip visko nesureiksminti.

[quote=Sangria023,2011 11 24, 19:35]
kaip gaila, bet nenusimink, paviks sekanti karta tikrai 4u.gif
[/quote]

Aciu uz palaikyma. Ryt sveciuose su nakvyne turesiu du seses vaikus. Tai sese sake, kad po to dziaugsiuos, kad man nepavyko, nes tureti suni, kate ir zuvi yra daug geriau negu mazuosius velniukus angeliuku kune.
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 11 24, 19:53)
Ja antra savaite netepliuoja. Jauciuosiu puikiai, jau kaip ir I darba norisi, nes namuose man nieko neduoda daryti MB. Agurku visai nesinoriu, tik daug gerti ir kartais saldaus noresi. Rytoj skanas, jau turiu 4 nuotraukytes  wub.gif
kai perlipsi 12 savaiteliu, imesi mums mega-virusiuka? kokia nors nuotraukyte, ka? plyyyyzzzzzzz biggrin.gif

QUOTE(girtalyte @ 2011 11 24, 20:02)
Aciu uz palaikyma. Ryt sveciuose su nakvyne turesiu du seses vaikus. Tai sese sake, kad po to dziaugsiuos, kad man nepavyko, nes tureti suni, kate ir zuvi yra daug geriau negu mazuosius velniukus angeliuku kune.

A jo? tada paklausk seses ar ji isivaizduoja savo gyvenima be tu velniuku... rrrrr..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 24, 20:07)
kai perlipsi 12 savaiteliu, imesi mums mega-virusiuka? kokia nors nuotraukyte, ka? plyyyyzzzzzzz  biggrin.gif

http://public.fotki....1-07-11-11.html ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 11 24, 20:33)

thumbup.gif thumbup.gif kaip grazu thumbup.gif thumbup.gif ,

va si virusa as gaudau wub.gif

girtalyte 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 24 lapkričio 2011 - 19:39
QUOTE(olialia2001 @ 2011 11 24, 19:33)

kaip fainai thumbup.gif thumbup.gif

labukas visoms 4u.gif
Atsakyti

koks groooooozis thumbup.gif wub.gif
mergaites ar atkreipet demesi i statistika? eina rugsejis, spalis ir lapkritis tai kas dabar gruozdzio menesi nudziugins? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 24 lapkričio 2011 - 20:00
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 24, 20:58)
koks groooooozis thumbup.gif  wub.gif
mergaites ar atkreipet demesi i statistika? eina rugsejis, spalis ir lapkritis tai kas dabar gruozdzio menesi nudziugins? 4u.gif

gruodzio norim kad visos kas darys taptum nestuke.gif ...o ...tiksliai mano GD per kucias, tai zinau koki nora sugalvosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 11 24, 21:02)
gruodzio norim kad visos kas darys taptum  nestuke.gif ...o ...tiksliai mano GD per kucias, tai zinau koki nora sugalvosiu  mirksiukas.gif

oj ir as labai noreciau, kad visoms mergaitems kaledos atnestu stebukla ir visos taptu nestuke.gif ax.gif
Atsakyti

bigsmile.gif koks grozis.... koks nuostabumas... net susigraudinau... labai grazu. gal as bandau gaudyti...
Atsakyti
Sangria, labai džiaugiuosi dėl tavo skaičiukų wub.gif Sveikinu wub.gif

Taigi ir aš rašiau tau vakar, kad dvigubėja kas antrą dieną (ir tai nebūtinai, gali ir lėčiau būti) biggrin.gif Ramiakas 4u.gif

O kada S. paskyrė darytis HCG? Nes būtinai pasidaryk tą dieną HCG, kada paskyrė gyd., ir tada paskambink susitarti dėl vizito mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2011 11 24, 22:15)
Sangria, labai džiaugiuosi dėl tavo skaičiukų  wub.gif Sveikinu  wub.gif

Taigi ir aš rašiau tau vakar, kad dvigubėja kas antrą dieną (ir tai nebūtinai, gali ir lėčiau būti) biggrin.gif Ramiakas  4u.gif

O kada S. paskyrė darytis HCG? Nes būtinai pasidaryk tą dieną HCG, kada paskyrė gyd., ir tada paskambink susitarti dėl vizito  mirksiukas.gif

ji buvo paskirusi kai pirmadieni dariau ir buvo 32 lygiai uz savaites pakartoti t.y. kita pirmadieni, o as atlekiau jau ketvirtadieni blush2.gif Bet pakartosiu dar antradieni ir eisiu pas ja 4u.gif
Atsakyti