Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2011 11 24, 18:30)
kas 48 val vidutiniskai.  doh.gif bet individualu labai, gali leciau gali greiciau - kaip pas ka.

o as maniau kas 24 val blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 24, 19:08)
tai sakai kas antra diena dvigubeja? blush2.gif

Sangria, jau tau reikia bėgt nuo kompo, nebeskaityt sėkmingų/nesėkmingų istorijų, mažų/didelių skaičiukų ir pamiršt kompą kokiai savaitei. Tada sulaukt mažos širdelės plakimo ir laukti susitikimo su vaikeliu wub.gif . Kitaip tik sau pakenksi, nes tavo baimės ir abejonės darosi liguistos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shira: 24 lapkričio 2011 - 17:33
QUOTE(Shira @ 2011 11 24, 18:33)
Sangria, jau tau reikia bėgt nuo kompo, nebeskaityt sėkmingų/nesėkmingų istorijų, mažų/didelių skaičiukų ir pamiršt kompą kokiai savaitei. Tada sulaukt mažos širdelės plakimo ir laukti susitikimo su vaikeliu  wub.gif . Kitaip tik sau pakenksi, nes tavo baimės ir abejonės darosi liguistos..

gerai merginos pazadu, kad pasistengsiu islaukti to momento, kai bus pirmas skanas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 24, 17:30)
nevykstanti O, kai neauga foliai, bet man atrodo, kai nebuna O, tada ir mmm nebuna pas moteri

tai ką, kai sako, gal šį ciklą O nebuvo, tai turi omeny, kad buvo nepilnavertė? jei ciklas naujas, mmm, prasideda. pvz, vieną ciklą jaučiu pamaudenimus O metu ar kada ten, kitą ciklą ne, tai reiškia man O vyksta visada, tik kartą ji normali, kitą nepilnavertė? žodžiu.
Atsakyti
Sangria nu gi taip ir turejo buti - tavo skaiciukai siai dienai padidejo TOBULAI. Dabar nusiramink, apsikabink pilvuką ir džiaukis nėštumu - butent del to mazo zmogucio visos kitos emocijos tau dabar NEGALIMOS wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 11 24, 18:51)
Sangria nu gi taip ir turejo buti - tavo skaiciukai siai dienai padidejo TOBULAI. Dabar nusiramink, apsikabink pilvuką ir džiaukis nėštumu - butent del to mazo zmogucio visos kitos emocijos tau dabar NEGALIMOS  wub.gif

aciu stengsiuos taip ir daryti wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 11 24, 18:33)
Sangria, jau tau reikia bėgt nuo kompo, nebeskaityt sėkmingų/nesėkmingų istorijų, mažų/didelių skaičiukų ir pamiršt kompą kokiai savaitei. Tada sulaukt mažos širdelės plakimo ir laukti susitikimo su vaikeliu  wub.gif . Kitaip tik sau pakenksi, nes tavo baimės ir abejonės darosi liguistos..
siulycioau artimiausiems 9 menesiams... doh.gif

QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 24, 18:35)
gerai merginos pazadu, kad pasistengsiu islaukti to momento, kai bus pirmas skanas 4u.gif
nedarydama ko? islauksi skano, o po to vel leisi sau ardytis?

QUOTE(zuzla @ 2011 11 24, 18:42)
tai ką, kai sako, gal šį ciklą O nebuvo, tai turi omeny, kad buvo nepilnavertė? jei ciklas naujas, mmm, prasideda. pvz, vieną ciklą jaučiu pamaudenimus O metu ar kada ten, kitą ciklą ne, tai reiškia man O vyksta visada, tik kartą ji normali, kitą nepilnavertė? žodžiu.
na tikriausiai taip. is esmes per metus moteris turi 2-3 anovuliacinius ciklus, kai O nevyksta ir tai norma. Uzauga folis, viskas ciki-piki, bet kaip uzaugo taip ir sustojo, jokios kiausialastes jame arba ji neislindo. Man pvz, pamaudenimai su 1 foliu ir su 2 foliais nesijaucia, bet jeigu kokie 3-5 - uooooj kaip skauda, nepaeinu kai jie ten plisineja.
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 24, 16:19)
merginos HCG 109 wub.gif , bet man atrodo , kad per dvi dienas per mazai uzaugo, skaiciavau, kad turi buti 128, jei kas diena dvigubeja, pvz. penktadieni 8, pirmadieni 32, o siandien 109 g.gif

Sveikinu, viskas pas tave tikrai gerai! wub.gif

Mano pirmoji IUI jau oficialiai nepavyko, nors mmm nesulaukiau dar. Gydytoja liepe ateiti pirmadieni ir pradesim nauja stimuliacijos cikla. Blem graudi siandien diena verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(girtalyte @ 2011 11 24, 19:30)
Sveikinu, viskas pas tave tikrai gerai!  wub.gif

Mano pirmoji IUI jau oficialiai nepavyko, nors mmm nesulaukiau dar. Gydytoja liepe ateiti pirmadieni ir pradesim nauja stimuliacijos cikla. Blem graudi siandien diena  verysad.gif

pridavei krauja? laikykis, viskas bus gerai. uztat gali eiti vyno atsigerti - nestumo nera, mmm dar nera, atsigerk vyniuko ir is duses pasimylekite su vyru, o ne ND darykite. Viskas kas nesidaro - darosi i gera.

p.s. kazkaip Olialia neateina pavirusuoti. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 24 lapkričio 2011 - 18:33
QUOTE(girtalyte @ 2011 11 24, 19:30)
Sveikinu, viskas pas tave tikrai gerai!  wub.gif

Mano pirmoji IUI jau oficialiai nepavyko, nors mmm nesulaukiau dar. Gydytoja liepe ateiti pirmadieni ir pradesim nauja stimuliacijos cikla. Blem graudi siandien diena  verysad.gif

kaip gaila, bet nenusimink, paviks sekanti karta tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 24, 19:32)
pridavei krauja? laikykis, viskas bus gerai. uztat gali eiti vyno atsigerti - nestumo nera, mmm dar nera, atsigerk vyniuko ir is duses pasimylekite su vyru, o ne ND darykite. Viskas kas nesidaro - darosi i gera.

p.s. kazkaip Olialia neateina pavirusuoti.  unsure.gif

Nu neduodi man pasirgti biggrin.gif as gi biuletenyje , man Gulimas rezimas biggrin.gif
Jau ieskau raudonu dazu naujai nestuke.gif super skaiciukai, dabar tik ramybes, patikek, tai labai daug reiske !
Na ir visiems virusiukas 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 24 lapkričio 2011 - 18:46
QUOTE(olialia2001 @ 2011 11 24, 19:43)
Nu neduodi man pasirgti  biggrin.gif  as gi biuletenyje , man Gulimas rezimas  biggrin.gif
Jau ieskau raudonu dazu naujai  nestuke.gif  super skaiciukai, dabar tik ramybes, patikek, tai labai daug reiske !
Na ir visiems virusiukas  2.gif  2.gif  2.gif

Nu kaip saunu. OK, raudonink, o mus su Glamour mesk lauk is garbes saraso. nenusipelneme si cikla. kada nors, kai turesi raudonu dazu atsargu ir neturesi nei laso geltono, tai tada pakviesk, mes ateisime i sarasiuka.

kaip jautiesi? tebeteplioja? kokie pozymiai kankina tavo kuna? kokie santykiai su raugintais agurkais? kazkaip, visos anksciau agurku noredavo, bet as ziu, kad kazkaip jau niekas apie juos ne nebeprisinema..
Atsakyti