Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

nu va, pietūs jau virškinami, galiu ir papliurpt rolleyes.gif

nu ką, vakar eilinį kartą mano gimdos kaklelis cirkus krėtė doh.gif tik iš trečio karto pavyko tą kateterį (ar kaip jis ten) per kurį kontrastas leidžiamas tinkamai įstatyt, nes kaip jau patyriau per IUI, tas mano kaklelis vingiuotas kažkoks... skausmo didelio nebuvo, toks momentinis (kada tas instrumentas įsistato), bet iškenčiamas ir dėl jo tikrai narkozės darytis neverta schmoll.gif kai tik įstatė tinkamai instrumentą, kontrastas momentaliai per abu kiaušintakius išbėgo thumbup.gif gimdutės forma vadovėlinė (mano gyd. turėjo įtarimų dėl pertvarų), žodžiu, GN rezultatai labai geri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 24, 11:39)
nu nezinau visada maniau, kad testine juostele turi buti tokio pat ryskumo kaip ir kontroline, tai rodo, kad hcg auga g.gif

Oi tu, gausi lupt nuo S. biggrin.gif Jau aš atada, kai supanikavau, kad skaičiukai netolygiai auga, skambinau visais varpais gyd. S., o ji operavo. Visom seselėm iškvaršinau galvas, jos mane ramino. O vakare sulaukiau S. skambučio ir gavau velnių visų pirma, kad susigalvojau kažkokį skaičiukų augimą, kuris turi būti tikslus kas antrą dieną, o antra, kad pasidariau HCG ne tada, kada buvo paskirta - per anksti ax.gif
Gyd. žiūri tik į tai, ar paskirtos HCG dienos skaičiukas telpa į normas, kurios turi būti tą dieną ir viskas mirksiukas.gif
Beje, aš dariausi tris NT - 11 dpoIUI, 13 dpoIUI ir 22 dpoIUI (prieš važiuodama į pirmąjį pasimatymą su žirniuku), ir taip ir nesulaukiau, kad antroji juostelė būtų ryškesnė už kontrolinę tongue.gif Kai pamačiau ekrane savo taškiuką, daugiau testų nebedariau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regata: 24 lapkričio 2011 - 12:53
QUOTE(*Astraja* @ 2011 11 24, 13:49)
nu va, pietūs jau virškinami, galiu ir papliurpt  rolleyes.gif

nu ką, vakar eilinį kartą mano gimdos kaklelis cirkus krėtė  doh.gif tik iš trečio karto pavyko tą kateterį (ar kaip jis ten) per kurį kontrastas leidžiamas tinkamai įstatyt, nes kaip jau patyriau per IUI, tas mano kaklelis vingiuotas kažkoks... skausmo didelio nebuvo, toks momentinis (kada tas instrumentas įsistato), bet iškenčiamas ir dėl jo tikrai narkozės darytis neverta  schmoll.gif kai tik įstatė tinkamai instrumentą, kontrastas momentaliai per abu kiaušintakius išbėgo  thumbup.gif  gimdutės forma vadovėlinė (mano gyd. turėjo įtarimų dėl pertvarų), žodžiu, GN rezultatai  labai geri  biggrin.gif

sveikinu super thumbup.gif clap.gif
Papildyta:
QUOTE(regata @ 2011 11 24, 13:52)
Oi tu, gausi lupt nuo S.  biggrin.gif  Jau aš atada, kai supanikavau, kad skaičiukai netolygiai auga, skambinau visais varpais gyd. S., o ji operavo. Visom seselėm iškvaršinau galvas, jos mane ramino. O vakare sulaukiau S. skambučio ir gavau velnių visų pirma, kad susigalvojau kažkokį skaičiukų augimą, kuris turi būti tikslus kas antrą dieną, o antra, kad pasidariau HCG ne tada, kada buvo paskirta - per anksti  ax.gif
Gyd. žiūri tik į tai, ar paskirtos HCG dienos skaičiukas telpa į normas, kurios turi būti tą dieną ir viskas  mirksiukas.gif
Beje, aš dariausi tris NT - 11 dpoIUI, 13 dpoIUI ir 22 dpoIUI (prieš važiuodama į pirmąjį pasimatymą su žirniuku), ir taip ir nesulaukiau, kad antroji juostelė būtų ryškesnė už kontrolinę tongue.gif Kai pamačiau ekrane savo taškiuką, daugiau testų nebedariau  mirksiukas.gif

tiesa sakant as irgi hcg darau ne kaip paskyre S, ji man pasake kartoti uz savaites , o as jau siandien atbegau blush2.gif Jei butu mano skaiciukas 13 dpi pats pirmas virs 100 tikrai nebegiociau kas antra diena blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 24, 13:52)
sveikinu super thumbup.gif  clap.gif

ačiū 4u.gif

bet nepaisant to galvoj minčių milijonai... iki šiol pas mane nieko neranda (hormonai normoj, folis užauga, ovuliacija vyksta, mmm reguliarios), kas paaiškintų kodėl mes vis dar be lialiaus, MB tyrėsi dukart, abu - telpa į normospermiją... žiūrėsim kokį planą pasiūlys O.K., rytoj einu pas ją su GN rezultatais.

beje, vakar iš to džiaugsmo užmiršau paklaust pas gyd. kaip su planavimu po GN g.gif šiandien dar tik 9 CD, labai jau nesinorėtų prarast ciklo, bet ir baugu, juk vis tik rentgenas darytas... unsure.gif žodžiu, abejonės kiekvienam žingsny
Atsakyti
QUOTE(*Astraja* @ 2011 11 24, 14:04)
ačiū  4u.gif

bet nepaisant to galvoj minčių milijonai... iki šiol pas mane nieko neranda (hormonai normoj, folis užauga, ovuliacija vyksta, mmm reguliarios),  kas paaiškintų kodėl mes vis dar be lialiaus, MB tyrėsi dukart, abu - telpa į normospermiją... žiūrėsim kokį planą pasiūlys O.K., rytoj einu pas ją su GN rezultatais.

o negali buti koks nors nesuderinamumas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 24, 14:12)
o negali buti koks nors nesuderinamumas? g.gif

šito dar netyrėm (čia tas testas po sueities pasako? ) bet tada, kiek suprantu, IUI mum turėtų pavykt, o rezultato nebuvo... g.gif
Atsakyti

nu ką, vakar eilinį kartą mano gimdos kaklelis cirkus krėtė  doh.gif tik iš trečio karto pavyko tą kateterį (ar kaip jis ten) per kurį kontrastas leidžiamas tinkamai įstatyt, nes kaip jau patyriau per IUI, tas mano kaklelis vingiuotas kažkoks... skausmo didelio nebuvo, toks momentinis (kada tas instrumentas įsistato), bet iškenčiamas ir dėl jo tikrai narkozės darytis neverta  schmoll.gif kai tik įstatė tinkamai instrumentą, kontrastas momentaliai per abu kiaušintakius išbėgo  thumbup.gif  gimdutės forma vadovėlinė (mano gyd. turėjo įtarimų dėl pertvarų), žodžiu, GN rezultatai  labai geri  biggrin.gif
nu sveikinimai - valio.. Aciu d, kad cia gerai - neisivaizduoji, kiek problemu savaime issisprende.

QUOTE(regata @ 2011 11 24, 13:52)
Gyd. žiūri tik į tai, ar paskirtos HCG dienos skaičiukas telpa į normas, kurios turi būti tą dieną ir viskas  mirksiukas.gif
Beje, aš dariausi tris NT - 11 dpoIUI, 13 dpoIUI ir 22 dpoIUI (prieš važiuodama į pirmąjį pasimatymą su žirniuku), ir taip ir nesulaukiau, kad antroji juostelė būtų ryškesnė už kontrolinę tongue.gif Kai pamačiau ekrane savo taškiuką, daugiau testų nebedariau  mirksiukas.gif
vat vat vat - butent, kad turi buti norma tam tikra diena. ir savaitemis gi nestumas skaiciuojamas, o ne dienomis...

QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 24, 13:55)
tiesa sakant as irgi hcg darau ne kaip paskyre S, ji man pasake kartoti uz savaites , o as jau siandien atbegau blush2.gif Jei butu mano skaiciukas 13 dpi pats pirmas virs 100 tikrai nebegiociau kas antra diena blush2.gif
oh, tu mus visas i kapus nuvarysi su tais 100. tau atyrodo, kad hcg tureti virs 100 yra kazkas tokio, kas automatiskai salygoja nestuma ir tu tada jausies tikrai nescia. Nu klausyk, as suprantu, kad tu padebesiais ir nieko nebesigaudai erdveje, bet tau dar anksti tureti virs 100. Tiesiog tavo nestumas yra toks mazas, kad dar ANKSTI!!!!!

QUOTE(*Astraja* @ 2011 11 24, 14:04)
ačiū  4u.gif

bet nepaisant to galvoj minčių milijonai... iki šiol pas mane nieko neranda (hormonai normoj, folis užauga, ovuliacija vyksta, mmm reguliarios),  kas paaiškintų kodėl mes vis dar be lialiaus, MB tyrėsi dukart, abu - telpa į normospermiją... žiūrėsim kokį planą pasiūlys O.K., rytoj einu pas ją su GN rezultatais.

beje, vakar iš to džiaugsmo užmiršau paklaust pas gyd. kaip su planavimu po GN  g.gif šiandien dar tik 9 CD, labai jau nesinorėtų prarast ciklo, bet ir baugu, juk vis tik rentgenas darytas... unsure.gif žodžiu, abejonės kiekvienam žingsny

Klausyk, sian kaip tik laida apie tai ziurejau. Ar jus darete testa po sueities? Yra toks reiskinys, kaip 'alergija vyrui", kai moters mikroflora gimdoje yra ypatinga, ko pasiekoje spermijai ten neisgyvena ir tik pataike ten iskarto mirsta. Sis baubas gydomas lengvai ir greitai, tai nereiskia poros nevaisinguma. kazkaip yra net du gydymo budai, vienas - kai laikinai keiciama moters gimdos mikroflora antibiotiku (atrodo) pagalba tol, kol moteris nepastoja, o antra - kai antikunius kakzokius suleidzia, tai pradzioje kazkaip su prezervatyvu reikia myletis, o po to "pastojima" daro, bet tikrai isgydoma ir imanoma 100% susilaukti vaiku. Jolsanoje tikrai daro si testa.
As gal ka sumaisiau, nes puse ausies tik girdejau ka ten daktarai snekejo. mano katinai draskesi ypatingai siandien, tai tas karas mane jau i kapus varo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 24 lapkričio 2011 - 13:31
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 24, 14:29)
nu sveikinimai - valio.. Aciu d, kad cia gerai - neisivaizduoji, kiek problemu savaime issisprende.
<...>
Klausyk, sian kaip tik laida apie tai ziurejau. Ar jus darete testa po sueities? Yra toks reiskinys, kaip 'alergija vyrui", kai moters mikroflora gimdoje yra ypatinga, ko pasiekoje spermijai ten neisgyvena ir tik pataike ten iskarto mirsta. Sis baubas gydomas lengvai ir greitai, tai nereiskia poros nevaisinguma. kazkaip yra net du gydymo budai, vienas - kai laikinai keiciama moters gimdos mikroflora antibiotiku (atrodo) pagalba tol, kol moteris nepastoja, o antra - kai antikunius kakzokius suleidzia, tai pradzioje kazkaip su prezervatyvu reikia myletis, o po to "pastojima" daro, bet tikrai isgydoma ir imanoma 100% susilaukti vaiku. Jolsanoje tikrai daro si testa.
As gal ka sumaisiau, nes puse ausies tik girdejau ka ten daktarai snekejo. mano katinai draskesi ypatingai siandien, tai tas karas mane jau i kapus varo.

4u.gif
reiks paklausinėt gyd. apie tą testą, kol kas bandysiu pagooglint informacijos...

tai katinukai tavo vis dar kariauja biggrin.gif principingi jei pas tave lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Astraja* @ 2011 11 24, 14:36)
4u.gif
reiks paklausinėt gyd. apie tą testą, kol kas bandysiu pagooglint informacijos...

tai katinukai tavo vis dar kariauja  biggrin.gif  principingi jei pas tave  lotuliukas.gif

nu, tikrai - gal cia tiek jums tereikes, nes jeigu viskas pas abu gerai, tai as kazkaip tik viena sitokia priezasti ir matau. A, tiesa, onkocitologini tepineli pridavei?

mano katinai varo mane is proto, zinok. as jau galvoju, gal man nesikisti i ju reikalus, tegul apsidrasko, apsikovoja, apsikauna, issiaiskina kas yra kas ir kur kieno teritorija.. Blogiausiu atveju nuvesiu nukentejusiji pas veterinara koki ausi susiuti ir tiek..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 24, 14:43)
nu, tikrai - gal cia tiek jums tereikes, nes jeigu viskas pas abu gerai, tai as kazkaip tik viena sitokia priezasti ir matau. A, tiesa, onkocitologini tepineli pridavei?

mano katinai varo mane is proto, zinok. as jau galvoju, gal man nesikisti i ju reikalus, tegul apsidrasko, apsikovoja, apsikauna, issiaiskina kas yra kas ir kur kieno teritorija.. Blogiausiu atveju nuvesiu nukentejusiji pas veterinara koki ausi susiuti ir tiek..

jo, dariau onko-cito, viskas ok smile.gif
man dar toks kvailas klausimas - kaip su tuo ovuliacijos pilnavertiškumu, ar jis tik per PRG nustatomas, ar yra dar kokių tyrimų g.gif juk gali būt, kad ovuliacija man vyksta, bet ji nepilnavertė?...

gal rimtai pamėgink palikt juos "vienas ant vieno", vis tiek anksčiau ar vėliau turėtų lūžis įvykt lotuliukas.gif matyt jų biolaukai kardinaliai skiriasi, o principai maždaug vienodo lygio, tai va ir neišeina nei vienam nusileist 4u.gif bet pliusą vis tiek tame matau - mintis prablaško thumbup.gif
Atsakyti

tai saunu girdet, kad viskas gerai thumbup.gif thumbup.gif , tai va as ir sakau GN tikrai nereik jokiu narkoziu doh.gif

Atsakyti
QUOTE(*Astraja* @ 2011 11 24, 15:15)
jo, dariau onko-cito, viskas ok smile.gif
man dar toks kvailas klausimas - kaip su tuo ovuliacijos pilnavertiškumu, ar jis tik per PRG nustatomas, ar yra dar kokių tyrimų  g.gif juk gali būt, kad ovuliacija man vyksta, bet ji nepilnavertė?...

Nu puiku del onko-cito. Sita, o apskritai buna ji nepilnaverte? As kazkaip visada maniau, kad O arba yra arba jos nera, bet jos negali buti puses, tarkim.. Nu, einu googlinti, gal kas ka parase sia tema. Bet jeigu tavo progesteronas geras, tai O pas tave pilnaverte.

Неполноценная овуляция — это значит, что созревшая яйцеклетка не выходит из фолликула и подвергается обратному развитию, на месте неразорвавшегося фолликула возникает неполноценное желтое тело или киста.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 24 lapkričio 2011 - 14:54