Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 23, 19:48)
aciu uz palaikyma, nezinau nei kodel ilindau i foruma ir prisiskaiciau liudnokus atvejus doh.gif

Todel, kad tau neramu ir tai yra pats naturaliausias dalykas, koks tik gali dabar buti. Bet tik tiek, kad blogu pavyzdziu skaitymas siuo atveju tikrai niekuo nepades 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(girtalyte @ 2011 11 23, 19:41)
Maziau tu skaityk visokiu nesamoniu. Kiekvienas atvejis yra individualus ir dar nereiskia, kad taip yra ar gali atsitikti tau. Beja is savo patirties zinau, kad per daug HCG irgi yra labai blogai.
Faktas tas, kad zirnis jau uzkibes ir ner cia ko sukti galvos dabar.

stengsiuos neskaityti 4u.gif aciu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Rudde @ 2011 11 23, 19:50)
Todel, kad tau neramu ir tai yra pats naturaliausias dalykas, koks tik gali dabar buti. Bet tik tiek, kad blogu pavyzdziu skaitymas siuo atveju tikrai niekuo nepades  4u.gif

as suprantu tai, bet bandziau rasti geru atsiliepimu apie tokia situacija kaip mano, bet kaz kaip visoms pasibaige liudnai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 23, 19:33)
nu, kad nelabai sakyciau anksti 13 dpi, kai kitos 10 dpo jau bega unsure.gif Nu jo man mmm sakyciau veluoja 1-2 dienas. Nu rytoj vel kartosiu krauja, nezinau kaz kodel neradau atveju, kad pasisektu kam su tokiais skaiciukais. sory merginos verysad.gif

Nu kas tau negerai? juk viskas tvarkoje. Su tokiais skaiciais nesiseka kai mmm veluoja 10 dienu. Siaip, tu man labai primeni Agiute. kai jai pasiseke IUI, ji begiojo, ardesi, panikavo, jau palaidojo tiek save ir tiek savo zirniuka, tipo - niekas nesigaus, viskas prarasta, nieko nebus, as persileisiu ir panasius vejus. tai vat, neuzilgo jai dvynukus gimdyti biggrin.gif As ja pavadinau Agiute-panikute. mega_shok.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 23, 19:54)
Nu kas tau negerai? juk viskas tvarkoje. Su tokiais skaiciais nesiseka kai mmm veluoja 10 dienu. Siaip, tu man labai primeni Agiute. kai jai pasiseke IUI, ji begiojo, ardesi, panikavo, jau palaidojo tiek save ir tiek savo zirniuka, tipo - niekas nesigaus, viskas prarasta, nieko nebus, as persileisiu  ir panasius vejus. tai vat, neuzilgo jai dvynukus gimdyti  biggrin.gif As ja pavadinau Agiute-panikute.  mega_shok.gif  lotuliukas.gif

matyt merginos as busiu tokia pat kaip ji, jei ne dar baisiau unsure.gif oj mane jau panasiai apima tokios pat mintys kaip ir jos biggrin.gif juokas pro asaras.
Nepikyt mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 23, 19:48)
aciu uz palaikyma, nezinau nei kodel ilindau i foruma ir prisiskaiciau liudnokus atvejus doh.gif Tikrai bandau save nuteikti, kad viskas bus gerai ir tiketi geriausio 4u.gif

nu vat as irgi nezinau kodel tu lendi skaityti liudna statistika, o ne gera.

QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 23, 19:52)
as suprantu tai, bet bandziau rasti geru atsiliepimu  apie tokia situacija kaip mano, bet kaz kaip visoms pasibaige liudnai unsure.gif

pagal mane tai rytoj tau turetu apie 80-90 miu/ml buti. penktadieni jau turetu apie 130 miu/ml buti. Kelinta tau siandien DPI?
Papildyta:
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 23, 19:59)
matyt merginos as busiu tokia pat kaip ji, jei ne dar baisiau unsure.gif oj mane jau panasiai apima tokios pat mintys kaip ir jos biggrin.gif juokas pro asaras.
Nepikyt mergaites 4u.gif

Neeee, tu nebusi baisesne nei Agiute. Agiutes net daktarai jau bijo dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 23, 20:01)
pagal mane tai rytoj tau turetu apie 80-90 miu/ml buti. penktadieni jau turetu apie 130 miu/ml buti. Kelinta tau siandien DPI?

o kaip dabar skaiciuoti?jei man pirmadieni buvo 32, tai antradieni reikia 32 dauginti is dveju ane? ir paskui vel tas pats, tai turetu buti apie 128 rytoj ane?kiekviena diena turi dvigubeti?
Siandien man 18 dpi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 23, 20:04)
o kaip dabar skaiciuoti?jei man pirmadieni buvo 32, tai antradieni reikia 32 dauginti is dveju ane? ir paskui vel tas pats, tai turetu buti apie 128 rytoj ane?kiekviena diena turi dvigubeti?
Siandien man 18 dpi ax.gif

kas 48 valandas vidutiniskai dvigubeja. pirmadieni 32, treciadieni 64, penktadieni 128. bet tu darysi ketvirtadieni, tai bus apie 70-80. bet pas kai kurias kas 19 valandu dvigubeja, pas kai kurias kas 50 valandu, pas kai kurias kas pusantros paros. Cioa labai individualu, aj, palauk, imesiu skaiciuokle tau, bus aisku.

http://www.justmommi...alculator.shtml - suvedi pirma savo 8,53, po to 32 ir dienu skirtuma. tada zinosi kas kiek dvigubeja tavo atveju ir paskaiciuosi kiek turi buti rytoj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 23 lapkričio 2011 - 19:53
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 23, 18:21)
dariau 13 dpi buvo 8.53, pakartojau 16 dpi buvo 32 su kopeikom nebeatsimenu blush2.gif Paskutines mmm buvo spalio 23 d.

Pas tave skaičiukai nedideli, bet gal vėliau apsivaisino, negu manai? Vėliau implantavosi.
Šiaip skaičiukai labai gražiai dvigubėja. Dvigubėti turi kas 2 d. Todėl HCG geriausia daryti kas antrą dieną, jeigu labai nerimauji. Nors man vaisingumo gyd. yra minėjusi, kad skaičiukai nebūtinai turi dvigubėti, svarbu, kad pakankamai augantys būtų. Nes pas mane praždioje patrigubėjo per 2 d., o paskui patrigubėjo tik per 4 d.
O pas tave:
13 dpoIUI - 8,5
tai 15 dpoIUI turėjo būti maždaug 17
17 dpoIUI maždaug 34

Taip, kad auga tikrai gražiai. Svarbu, kad ir toliau augtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2011 11 23, 20:49)
Pas tave skaičiukai nedideli, bet gal vėliau apsivaisino, negu manai? Vėliau implantavosi.
Šiaip skaičiukai labai gražiai dvigubėja. Dvigubėti turi kas 2 d. Todėl HCG geriausia daryti kas antrą dieną, jeigu labai nerimauji. Nors man vaisingumo gyd. yra minėjusi, kad skaičiukai nebūtinai turi dvigubėti, svarbu, kad pakankamai augantys būtų. Nes pas mane praždioje patrigubėjo per 2 d., o paskui patrigubėjo tik per 4 d.
O pas tave:
13 dpoIUI - 8,5
tai 15 dpoIUI turėjo būti maždaug 17
17 dpoIUI maždaug 34

Taip, kad auga tikrai gražiai. Svarbu, kad ir toliau augtų  4u.gif

aciu labai uz isaiskinima, tikiuosi, kad viskas bus gerai ir dvigubes ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 23, 20:48)
kas 48 valandas vidutiniskai dvigubeja. pirmadieni 32, treciadieni 64, penktadieni 128. bet tu darysi ketvirtadieni, tai bus apie 70-80. bet pas kai kurias kas 19 valandu dvigubeja, pas kai kurias kas 50 valandu, pas kai kurias kas pusantros paros. Cioa labai individualu, aj, palauk, imesiu skaiciuokle tau, bus aisku.

http://www.justmommi...alculator.shtml - suvedi pirma savo 8,53, po to 32 ir dienu skirtuma. tada zinosi kas kiek dvigubeja tavo atveju ir paskaiciuosi kiek turi buti rytoj

mazdaug supratau, aciu, nu ziuresim rytoj dar priduosiu kaip ten bus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 23, 21:01)
Papildyta:

Neeee, tu nebusi baisesne nei Agiute. Agiutes net daktarai jau bijo  dirol.gif

laugh.gif tongue.gif aš panikavau dėl BT, nes ji žema buvo, ko dabar nepasakyčiau, man pastoviai karšta karsta.gif flirt.gif dabar panikuoju, nes atrodo, kad pastoviai gimdau, leliukam stipriau susivarčius blush2.gif ax.gif

Sangria, nusiramink, tu gi nieko pakeisti negali, man išvis gydytoja sakė nemėtyt pinigų ir nesidaryti pakartotinai kraujuko, o sulaukt ramiai paskirto pasimatymo ir tiek 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agiute: 23 lapkričio 2011 - 23:05
QUOTE(agiute @ 2011 11 24, 00:04)

Sangria, nusiramink, tu gi nieko pakeisti negali, man išvis gydytoja sakė nemėtyt pinigų ir nesidaryti pakartotinai kraujuko, o sulaukt ramiai paskirto pasimatymo ir tiek 4u.gif

nu niekas ir nebelieka kaip tik nusiraminti juk kaip lemtai taip ir bus rolleyes.gif Nu man kraujuka liepe S nuleisti uz savaites t.y. antradieni, o as jau siandien begsiu doh.gif ir paskui dar antradieni blush2.gif , o paskui ziuresi ka S pasakis smile.gif
Atsakyti
Labas rytas mergytes 4u.gif

QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 24, 08:48)
nu niekas ir nebelieka kaip tik nusiraminti juk kaip lemtai taip ir bus rolleyes.gif Nu man kraujuka liepe S nuleisti uz savaites t.y. antradieni, o as jau siandien begsiu doh.gif ir paskui dar antradieni blush2.gif , o paskui ziuresi ka S pasakis smile.gif

mazute islik rami, pamatysi sen padvigubejusius skaiciukus, as tuo tikiu wub.gif
P.S. jauciu budama tavo vietoj taip pat elgciausi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti