Sveikos merginos,
siandien vel dariausi NT ir vel toks vaiduoklis ar seselis po kokios valandos tik , o jau 13DPI
Maidenana, pavydziu as tau tu ledu bilenkaip
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 23, 12:19)
Labas rytas mergaites
Astraja aciu, kad klausi, nu laikausi kaip ir neblogai, tik dar nerimas kankina, nes skaiciukai dar mazi ir dziaugtis pilnai kaip ir nedristu.
NT gadinu, tik vel ne su rytiniu, nes atsikeliu 6 ryto ir tingiu dar testukus gadinti, dabar pagadinau, antroji atrodo ryskiai, tik iki kontrolines dar netempa, manau, kad iki penktadienio neistversiu ir jau rytoj leksiu nuleisti kraujuka, paziureti ar auga
Sekmes per GN
Astraja aciu, kad klausi, nu laikausi kaip ir neblogai, tik dar nerimas kankina, nes skaiciukai dar mazi ir dziaugtis pilnai kaip ir nedristu.
NT gadinu, tik vel ne su rytiniu, nes atsikeliu 6 ryto ir tingiu dar testukus gadinti, dabar pagadinau, antroji atrodo ryskiai, tik iki kontrolines dar netempa, manau, kad iki penktadienio neistversiu ir jau rytoj leksiu nuleisti kraujuka, paziureti ar auga
Sekmes per GN
Visiskai nebutinai antroji juostele jau turi buti tokia pati, kaip ir kontroline, paziurek, kaip pas mane letai ryskejo:
O del kraujo, tai as zinau, kad irgi neistverciau ir pasidaryciau rytoj. Kai pagalvoju, tai gerai, kad suzinojus apie uz dvieju dienu isvaziavom atostogu, tai kiek pinigu ant HCG sutaupiau
Rudde gal tu ir teisi nebutinai turi rysketi kieviena diena taip jau aiskiai, aisku palyginus su pirmu NT 12 dpi tai labai paryskejo, bet as cia ilindau i viena foruma apie HCG tai pasakyciau nieko gero su tokiais skaiciukais kaip mano Sakyciau per mazas tokia jau dpi dienai, raso buna arba nesivistantis arba nevietoje Rytoj eisiu vel kartoti.
Stai kaip vienai mergaitei buvo:
12 ДПО hcg 9,6
16 ДПО hcg 138
25 ДПО hcg 55,9
12 ДПО hcg 9,6
16 ДПО hcg 138
25 ДПО hcg 55,9
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 23, 19:11)
Rudde gal tu ir teisi nebutinai turi rysketi kieviena diena taip jau aiskiai, aisku palyginus su pirmu NT 12 dpi tai labai paryskejo, bet as cia ilindau i viena foruma apie HCG tai pasakyciau nieko gero su tokiais skaiciukais kaip mano Sakyciau per mazas tokia jau dpi dienai, raso buna arba nesivistantis arba nevietoje Rytoj eisiu vel kartoti.
O tu maziau skaityk. Jei bus blogai, tai vis tiek bus, spesi tada ir pasiparinti. O jeigu viskas gerai? Tuomet juk su savo nervais kenki leliukui.
Kelinta tau diena po IUI? Kiek mmm jau veluoja?
Papildyta:
Nu ir kas? Galima butu surasti milijona pavyzdziu, kaip kazkam buvo blogai (net ir su didesniais skaiciukais) ir lygiai tiek pat pavyzdziu, kai net ir atrodo beviltiskose situacijose viskas baigesi gerai, t.y. ne pagal vadoveli
Primink kelinta DPO dareisi jau HCG?
QUOTE(Shira @ 2011 11 23, 17:12)
ir stebuklams būna pirmas kartas
nu tik ne man, patikek. tokioms kaip as nebuna stebuklu - mums imanoma viska paaiskinti logiskai ir matematiskai.
QUOTE(Rudde @ 2011 11 23, 19:19)
Primink kelinta DPO dareisi jau HCG?
dariau 13 dpi buvo 8.53, pakartojau 16 dpi buvo 32 su kopeikom nebeatsimenu Paskutines mmm buvo spalio 23 d.
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 23, 19:21)
dariau 13 dpi buvo 8.53, pakartojau 16 dpi buvo 32 su kopeikom nebeatsimenu Paskutines mmm buvo spalio 23 d.
As tai nieko cia labai beviltisko nematau Testukai ryskeja, tai vadinasi ir HCG dideja. Nusiramink dabar ir lauk rytojaus dideliu skaiciuku, negasdink savo nerimu savo maziuko
QUOTE(girtalyte @ 2011 11 23, 18:58)
Maidenana, pavydziu as tau tu ledu bilenkaip
as vis dar juos prisimenu, zinok. beprotisko skanumo. pirksiu dar. 100%. ne, 500%.
QUOTE(Rudde @ 2011 11 23, 19:01)
Visiskai nebutinai antroji juostele jau turi buti tokia pati, kaip ir kontroline, paziurek, kaip pas mane letai ryskejo:
O del kraujo, tai as zinau, kad irgi neistverciau ir pasidaryciau rytoj. Kai pagalvoju, tai gerai, kad suzinojus apie uz dvieju dienu isvaziavom atostogu, tai kiek pinigu ant HCG sutaupiau
koks grazus fotoreportazas buvo. Ziureciau ir ziureciau, gaila, kad ne mano
Jo, tada tau pasiseke su tom atostogom tai tikrai.
12 ДПО hcg 9,6
16 ДПО hcg 138
25 ДПО hcg 55,9
12 ДПО hcg 9,6
16 ДПО hcg 138
25 ДПО hcg 55,9
bet vystesi, man tai 16 DPI hcg 9 nepilni tebuvo like, o jau testai gana ryskus buvo. bet.
QUOTE(Rudde @ 2011 11 23, 19:19)
Nu ir kas? Galima butu surasti milijona pavyzdziu, kaip kazkam buvo blogai (net ir su didesniais skaiciukais) ir lygiai tiek pat pavyzdziu, kai net ir atrodo beviltiskose situacijose viskas baigesi gerai, t.y. ne pagal vadoveli
tikrai Rudde. Zinai, as skaiciavau Sangrijos, tai man ir gavosi, kad pirmadieni jos HCG turetu buti kazkur apie 30. O ji cia triznoja. Viskas gerai, ji labai anksti pradejo eiti krauja nuleidineti, berots, Sangrijai tik diena-dvi kai mmm veluoja, kazkas tokio..QUOTE(Maidenana @ 2011 11 23, 19:28)
as skaiciavau Sangrijos, tai man ir gavosi, kad pirmadieni jos HCG turetu buti kazkur apie 30. O ji cia triznoja. Viskas gerai, ji labai anksti pradejo eiti krauja nuleidineti, berots, Sangrijai tik diena-dvi kai mmm veluoja, kazkas tokio..
nu, kad nelabai sakyciau anksti 13 dpi, kai kitos 10 dpo jau bega Nu jo man mmm sakyciau veluoja 1-2 dienas. Nu rytoj vel kartosiu krauja, nezinau kaz kodel neradau atveju, kad pasisektu kam su tokiais skaiciukais. sory merginos
12 ДПО hcg 9,6
16 ДПО hcg 138
25 ДПО hcg 55,9
12 ДПО hcg 9,6
16 ДПО hcg 138
25 ДПО hcg 55,9
Maziau tu skaityk visokiu nesamoniu. Kiekvienas atvejis yra individualus ir dar nereiskia, kad taip yra ar gali atsitikti tau. Beja is savo patirties zinau, kad per daug HCG irgi yra labai blogai.
Faktas tas, kad zirnis jau uzkibes ir ner cia ko sukti galvos dabar.
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 23, 19:33)
nu, kad nelabai sakyciau anksti 13 dpi, kai kitos 10 dpo jau bega Nu jo man mmm sakyciau veluoja 1-2 dienas. Nu rytoj vel kartosiu krauja, nezinau kaz kodel neradau atveju, kad pasisektu kam su tokiais skaiciukais. sory merginos
Blyn, nu tuoj bus vaizdelis, kaip viena nescia moteris duos gerai per sedimaja kitai nesciai moteriai O visos gales rekti, kad visai jau joms hormonai galvas susuko
Viskas gerai su tavo skaiciukais, jei tau implantacija buvo tik 10-11 DPO, tai jie negali buti kitokie. Nenusiteik taip, ka? Tu turi tiketi, nes jei tu netikesi, tai kas tada tikes?
http://en.wikipedia....ic_gonadotropin - ir labai puikiai tu telpi pagal visas normas
QUOTE(Rudde @ 2011 11 23, 19:43)
Blyn, nu tuoj bus vaizdelis, kaip viena nescia moteris duos gerai per sedimaja kitai nesciai moteriai
Viskas gerai su tavo skaiciukais, jei tau implantacija buvo tik 10-11 DPO, tai jie negali buti kitokie. Nenusiteik taip, ka? Tu turi tiketi, nes jei tu netikesi, tai kas tada tikes?
aciu uz palaikyma, nezinau nei kodel ilindau i foruma ir prisiskaiciau liudnokus atvejus Tikrai bandau save nuteikti, kad viskas bus gerai ir tiketi geriausio