Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Shira @ 2011 11 23, 12:37)
baik tu sau nervus gadint - nusiramink, mėgaukis gyvenimu, glostyk pilvelį, gerai maitinkis ir lepink save kaip tik gali  wub.gif Viskas bus gerai  wub.gif

aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.

makita, ten gi ne vaistai, o hormonai. Hormonu audros. As iskarto vyrui pasakiau, kad nekreiptu demesio, nes tai mano chemine reakcija i hormonus biggrin.gif

Sangria - viskas yra gerai, skaiciukai auga, viskas bus tvarkoje. ne 'bus, o 'yra'. po 9 menesiu pasisveikinsi su savo vaikuciu - pamatysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 23, 13:09)

Sangria - viskas yra gerai, skaiciukai auga, viskas bus tvarkoje. ne 'bus, o 'yra'. po 9 menesiu pasisveikinsi su savo vaikuciu - pamatysi  smile.gif

aciu Maidenuk uz palaikyma, cia tiesiog nuostabi palaikimo komnada wub.gif
As tikiuosi, kad ir tu netrukus mus pradziuginsi su gera naujiena, nesvarbu, kad gal ir ne sias metais, bet kitai tai tikrai tikiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Astraja* @ 2011 11 23, 11:40)
Sveikos mergaitės  4u.gif

joa, pažystamas jausmas kai nuotaika keičiasi kas 5 minutės, jautrumas neišpasakytas, tai pilvą nuo juoko skauda, tai žiūrėk jau žliumbiu neaišku dėl ko... iki stimuliacijų tokių fokusų nebuvo, tai tikrai manau, kad čia vaistai duoda apie save žinot...

šian diena kaip ant adatų, nes vakare laukia GN  unsure.gif  stengiuos negalvot, bet kur tu tas mintis sugaudysi...

Sangria, kaip tu laikaisi? NT vis dar gadini?

Irėne, kuri CD šiandien? bigsmile.gif

oi ne ne schmoll.gif tikrai ne tai ka galvoji. man siandien 16CD smile.gif

o tu del GN nesinervuok, tai ypac kenkia siai procedurai. man neskaudejo beveik, tik toks momentinis skausmas, net ne skausmas, o toks nemalonumas smile.gif taip, kad sekmes siandien 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 23, 13:14)
aciu Maidenuk uz palaikyma, cia tiesiog nuostabi palaikimo komnada wub.gif
As tikiuosi, kad ir tu netrukus mus pradziuginsi su gera naujiena, nesvarbu, kad gal ir ne sias metais, bet kitai tai tikrai tikiu 4u.gif

na, kada nors gal.

QUOTE(Irėnė @ 2011 11 23, 13:19)
oi ne ne schmoll.gif tikrai ne tai ka galvoji. man siandien 16CD smile.gif

ovuliavai jau?

zinot, ka darau? kapuoju italiskus ledus su vysniomis ir vysniu sirupu... niaaaaammmmmmm rolleyes.gif net be jokios sazines griauzaties, zinokit. dzin man ta figura. ir taip sugadinta jau, tai neturiu ko prarasti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 23 lapkričio 2011 - 14:00
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 23, 13:58)
zinot, ka darau? kapuoju italiskus ledus su vysniomis ir vysniu sirupu... niaaaaammmmmmm  rolleyes.gif net be jokios sazines griauzaties, zinokit. dzin man ta figura. ir taip sugadinta jau, tai neturiu ko prarasti.

Viskas tvarkoj - ruoši save dvynukams, kaip daktarės ir prisakyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 11 23, 15:18)
Viskas tvarkoj - ruoši save dvynukams, kaip daktarės ir prisakyta  mirksiukas.gif

Nebus jokiu dvynuku, jokiu trynuku, jokio vienuko. IUI nebedarom, naturaliai auga tik 1 folis, vyro turtas vis prastyn. Tai kad - be jokiu sansu kazko susilaukti.
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 23, 12:19)
Labas rytas mergaites 4u.gif
Astraja aciu, kad klausi, nu laikausi kaip ir neblogai, tik dar nerimas kankina, nes skaiciukai dar mazi ir dziaugtis pilnai kaip ir nedristu.
NT gadinu, tik vel ne su rytiniu, nes atsikeliu 6 ryto ir tingiu dar testukus gadinti, dabar pagadinau, antroji atrodo ryskiai, tik iki kontrolines dar netempa, manau, kad iki penktadienio neistversiu ir jau rytoj leksiu nuleisti kraujuka, paziureti ar auga blush2.gif

ma nazute, baig panikuot, viskas pas tave tiesiog labai grazu, nusiramink wub.gif 4u.gif , jau uz 9 men supuosi savo zuikuti wub.gif

*Astraja*
, sekmes su GN, viskas bus gerai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 23, 15:40)
Nebus jokiu dvynuku, jokiu trynuku, jokio vienuko. IUI nebedarom, naturaliai auga tik 1 folis, vyro turtas vis prastyn. Tai kad - be jokiu sansu kazko susilaukti.

nebuk taip baisai nusistacius, viskas bus gerai pamatysi, ateis ir i musu kiema svente 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 23 lapkričio 2011 - 15:33
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 23, 14:58)
ovuliavai jau?

velnias zino g.gif turejau jau kaip ir.
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 11 23, 16:03)
nebuk taip baisai nsusitacius, viskas bus gerai pamatysi, ateis ir i musu kiema svente  4u.gif

As nesu nusistacius. As realiste. man kaip ir Zuzlai - jo0kiu stebuklu, o tik medicina ir paskaiciavimas. nebus pas vyra turto reikiamo kiekio - nebus ir vaiku. tai tiek.

QUOTE(Irėnė @ 2011 11 23, 16:27)
velnias zino g.gif turejau jau kaip ir.

nedarei OT? o ND?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 23, 16:31)
nedarei OT? o ND?

nu OT as niekada nedarau. nesamone man ten kazkokia lotuliukas.gif
o NT dar anksti, juk penktadieni suleistas ovitrelis. o ir siaip NT nedarau, kol mmmm neveluoja. kam uzimt galvele tokiais niekais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 23, 17:31)
As nesu nusistacius. As realiste. man kaip ir Zuzlai - jo0kiu stebuklu, o tik medicina ir paskaiciavimas. nebus pas vyra turto reikiamo kiekio - nebus ir vaiku. tai tiek.

ir stebuklams būna pirmas kartas mirksiukas.gif
Atsakyti