Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(musyte @ 2011 11 22, 17:07)
ar jauti kokius nors nestumo pozymius?

nieko beveik nejauciu, trupuciuka krutine jautri ir pilva pamaudzi tarpais kol kas viskas ax.gif aj dar pilvas ispustas kaip balionas, bet siom dienom turejo buti mmm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 22, 16:28)
Merginos siandienis testukas ne su rytiniu slapimu, ka manot? ar ryskeja? blush2.gif  wub.gif

aš net susiradau tavo pirmą mums rodytą vaiduokliuko foto ankstesnėj temoj, kad palyginčiau, nugis akivaizdžiai ryškėėėėjaaaa thumbup.gif
Atsakyti
Sangria, nu ryskeja tikrai. nebevaiduoklis. vaiduokliu nebepavadinsi. normali antra juostele.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 22, 17:49)
Sangria, nu ryskeja tikrai. nebevaiduoklis. vaiduokliu nebepavadinsi. normali antra juostele.

Dar rytoj ryte pakartosiu ax.gif blush2.gif ziurint gyai antroji juostele atrodo ryskesne nei nuotraukoj, bet trupuciuka dar truksta iki kontrolines blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 22 lapkričio 2011 - 17:01
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 22, 17:59)
Dar rytoj ryte pakartosiu  ax.gif  blush2.gif ziurint gyai antroji juostele atrodo ryskesne nei nuotraukoj, bet trupuciuka dar truksta iki kontrolines blush2.gif

nu ko tu prikibai prie tos kontrolines? jos bus vienodo ryskumo kai mmm veluos kokias 10 dienu... svarbiausia, kad ryskeja ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 22, 18:22)
nu ko tu prikibai prie tos kontrolines? jos bus vienodo ryskumo kai mmm veluos kokias 10 dienu... svarbiausia, kad ryskeja ir tiek smile.gif

rolleyes.gif 000189.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 11 22, 16:15)
dar cia paziurek daug mergaiciu rase

Ten kviečiamos su pavykusiais IUI g.gif
Naaaa.... nebent..... iš ten galima bandyt atsekt kas bendro tarp sėkmingų IUI g.gif

p.s. tokio neaktyvumo naujai statistikai tai nesitikėjau blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 11 22, 20:17)
p.s. tokio neaktyvumo naujai statistikai tai nesitikėjau  blink.gif  doh.gif

o kur galima paziureti ta statistika unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 11 22, 20:17)
Ten kviečiamos su pavykusiais IUI  g.gif
Naaaa.... nebent..... iš ten galima bandyt atsekt kas bendro tarp sėkmingų IUI  g.gif

cha, tu paziurek olialia parasa ir suprasi is kur toks nesusidomejimas... tu paziurek k,iek musu beliko besidaranciu IUI. irene daro ir dar viena mergina - pamirsau katra, ar ne Indry.. g.gif niekas nebesidaro. kas jau pasidare ir pastojo, kas jau pasidare ir nepastojo, kas nebedarys. nu ir nebeaktualu. isejo merdzhinos kalediniu atostogu.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 11 21, 23:33)
Užjaučiu, maazzyyllee. Nu bet tai kaip taip. O 3-5 cd buvai konsultacijoj pas ginių. Negi neįtarė pagal folių dydį ? Suprantu , kaip jautiesi, nes ir mums vis prie normaluas IUI nepavyksta prieiti. Pirmas nesėkmingas, o antras neaišku kada vėl  doh.gif

man IUI daro be stimuliacijos, tai paprastai 9cd. eidavau pirmai apžiūrai ir 11-14 cd darydavo IUI, o šį kartą per apžiūrą jau nebematė dominuojančio folio, tik du mažus vienoje ir kitoje pusėje, dar matė truputį skysčio,dar šonus labai skaudėjo tą dieną, tai spėjo, kad tas dominuojantis folis ovuliavo...kraujo tyrimas trečiadienį parodys kaip ir kas, bet aš jau pradedu galvoti, kad gal to dominuojančio nebuvo šį ciklą verysad.gif

Labukas visoms 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 22, 09:47)

blink.gif  blink.gif tai kiek tavo ciklas? gal i 21 diena persiorientavo?

natūraliai taip ir būdavo 21-22 d. po dufo gėrimo pailgėjo iki 26-28 d., o dabar nieko nebe suprantu kas darosi verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(maika @ 2011 11 22, 19:17)
Ten kviečiamos su pavykusiais IUI  g.gif
Naaaa.... nebent..... iš ten galima bandyt atsekt kas bendro tarp sėkmingų IUI  g.gif

aš parašiau AŽ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 11 22, 20:52)
natūraliai taip ir būdavo 21-22 d. po dufo gėrimo pailgėjo iki 26-28 d., o dabar nieko nebe suprantu kas darosi verysad.gif

nu ar tu nenori pradeti stimuliotis? tada viskas butu suskaiciuota, be ovitrelle neovuliuotum su dominuojanciais foliais. nu vat as todel ir sakau, kad IUI natur cikle yra pinigai i bala. nes organizmu pasikliauti yra beprasmiska, jis veiks kaip sumanys. o stimuliacija kazkaip ji 'pastato i kampa', kad klausytu, ko is jo norima.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 22, 19:57)
nu ar tu nenori pradeti stimuliotis? tada viskas butu suskaiciuota, be ovitrelle neovuliuotum su dominuojanciais foliais. nu vat as todel ir sakau, kad IUI natur cikle yra pinigai i bala. nes organizmu pasikliauti yra beprasmiska, jis veiks kaip sumanys. o stimuliacija kazkaip ji 'pastato i kampa', kad klausytu, ko is jo norima.

kalbėjau su giniu apie stimuliaciją, bet jis tiesiog mane atkalbinėjo, sako ji reikalinga kai foliai neauga ar neovuliuoja, o pas mane iki šiol viskas su tuo ok būdavo, arba kai daugiavaisio nestuke.gif nori...va taip ir darausi IUI be stimuliacijos...
dar pas mane histero., ar kaip ji ten vadinasi, nedaryta...ginius sakė kad per LP žiūri kas yra už gimdos pilvo ertmėje, o histero - iš vidaus ir tai ką mato per histero, nemato darant LP. Man LP daryta ir aš visada galvojau, kad per ją viską ir iš visų pusių mato...tai gal dar tą histero. pasidaryti g.gif
Atsakyti