QUOTE(Aidluka @ 2012 04 01, 12:58)
Arturai, Jūsų šeimynai linkiu įspūdingų naujų kelionių
Ačiū Aidluka už linkėjimus
. Šiemetiniuose planuose - kelionė, kurios didelę dalį nukopijavau
iš tavo 2010 m. pasakos. Apie mano planus ko gero jau skaitei temoje "Po Europą automobiliu". Įdomu, kokie tavo planai ? Deja, ko gero apie juos sužinosim tik po tavo kelionės
. Bet kuriuo atveju vasaros pabaigoje su nekantrumu lauksime tavo kelionių į pasaką tęsinio
.
QUOTE(aix2011 @ 2012 01 08, 22:16)
arturai , chapaux kad vezates vaikus kartu ! labai teisingai darot protingi prancuzai ir vel sako, kad keliones aukleja/formuoja jaunima
!!!
QUOTE(JM @ 2012 04 01, 22:28)
100% pritarsiu
Žiūriu, čia toks labai teigiamas mano įvaizdis susiformavo
. Jei rimtai, norėčiau išdėstyti savo požiūrį į vaikus kelionėse, su kuriuo daug kas turbūt nesutiks. Aš vaikus iki 10 metų vežčiausi tik į poilsines keliones, pvz. į Turkiją "viskas įskaičiuota", arba į tokią kelionę, kaip Astros777 kelionė į Austriją. Pažintinės kelionės su pakankamai dideliu tempu būtų tik nuovargis tiek tėvams, tiek vaikams. Po Europą automobiliu temoje atrodo Kerija jau rašė, kad iš tokių kelionių vaikams lieka nekokie prisiminimai.
Kol vaikai buvo maži, mes išmaišėm visą Lietuvą: Kuršių Neriją, Panemunę, Anykščių kraštą, Žemaitiją. Prieš 4 metus keliaujant į Romą, savo devynmečio mažojo nesivežiau - jam ko gero nebūtų įdomūs Romos griuvėsiai, bažnyčios, Vatikano muziejaus turtai. Net šiemet kelionės po Paryžių metu jam didžiausia atrakcija buvo surasti Mac donaldą (mama netyčia pažadėjo, kad jis galės ten papietauti). Tarp kitko, Paryžiuje jį surado tik trečią dieną - jau galvojome, kad šiame mieste tokios įstaigos uždraustos. Žinoma, jau mačiau domėjimąsį ir Luvro šedevrais, architektūra.
Tad pamatęs turistus su kūdikiais nešynėse kalnuose ar saulės kepinamose didmiesčių aikštėse, pamąstau, kad ko gero tai svarbiau tėveliams: "štai kokie mes!"
Na, tik per daug už tokius žodžius manęs nesmerkit
- aš išdėsčiau savo vyriškai egoistinį požiūrį
. Tarp kitko, dar apie egoizmą - manau, kad retkarčiais tėvai turi skirti laiko tik sau: taip mes su žmona padarėm prieš 3 su pusę metų dviese nuskridę į prieškalėdinį Miuncheną, aplankant Bavarijos pilis. 4 paras po 24 valandas laiką skyrėm tik sau
.
Bet kuriuo atveju vaikus virš 10 metų į keliones visada imti
P R I V A L O M A !
Skaitau, ką parašiau - toks Off Topic gavosi, bet tema mano, tad per daug nepykit.