Įkraunama...
Įkraunama...

J’ADORE PARIS

QUOTE(Arturas15 @ 2012 01 08, 00:06)
Kadangi skaitytojai taip gražiai  ax.gif  atsiliepė apie mūsų šeimą, noriu Jus supažindinti ir su kitais mūsų šaunios keliautojų komandos nariais. Dar kartą visiems mūsų šeimos linkėjimai iš Paryžiaus nuo Karuselės arkos:

thumbup.gif Labai malonu susipažinti su visa jūsų puikia komanda. thumbup.gif Linkiu kuo daugiau kelionių ir nuostabių Jūsų pasakojimų.
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 24, 17:30)
Turistai drausmingi, paryzieciai - ne. Is to ir galima atpazinti  mirksiukas.gif Sako, save gerbiantis paryzietis niekad nelauks zalios sviesos, tiesiog apsiziures, ar spes pereiti gatve, ir pirmyn!  blink.gif O vairuotojai pristabdo tik tiek, kad spetum pereiti gatve jiems pries pat nosi. Todel didziausia klaida, kuria gali padaryti turistas Paryziuje - pradeti eiti per gatve (jei pvz sviesoforo nera) ir vidury sustoti, issigandus visu greiciu atlekiancios masinos. Mane pirmo vizito Paryziuje metu vyras uz rankos per gatve tempdavo, sakydamas "tik nesustok vidury, del dievo meiles, nes busim iskart suvezinti"  biggrin.gif

Tikrai nezinojau,butinai reikes atsiminti.
Atsakyti
Prisidedu prie padėkų už puikų reportažą, kuris atgaivino prisiminimus. 4u.gif
Norisi ten sugrįžti ir vėl, nes niekur kitur nesu pajutusi tokios miesto "auros"- gyvenimo lengvumo, paprastumo, džiaugsmo gyventi... ir romantiškos davsios bigsmile.gif (bent aš taip jaučiau).
Na, ir dar vienas subjektyvus pastebėjimas. De Fence rajonas man pasirodė kaip iš kito (ne paryžietiško) pasaulio - šaltas, betoninis ir netgi kažkoks stingdančiai baugus. lotuliukas.gif Gal kad buvom žiemą, bet nepastebėjau jokio gyvo augalėlio, beveik nebuvo ir žmonių (atostogos), tad norėjosi kuo greičiau iš ten išvažiuoti, bet tą slegiantį įspūdį prisimenu iki šiol schmoll.gif
Pasiilgau gyvo, spalvingo ir užburiančio Payžiaus.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(akcent @ 2012 01 11, 15:01)
Kaip malonu susipažinti su visa šeima, nors ir virtualiai blush2.gif  bigsmile.gif
Jūs tikrai mokate užkrėsti meile miestui dar jo nemačius. Po šio reportažo vis labiau žaviuosi Paryžiumi ir noras ten nuvykti auga dienomis 4u.gif

Akcent, kaip ten su tuo noru? Kada žadate jį realizuoti? mirksiukas.gif

QUOTE(Idava @ 2012 03 20, 15:42)
Ači už nuostabią pažintį su Paryžiumi. Ir su savo šeima  wub.gif Laaaabai nuostabus fotoreportažas  thumbup.gif
Mes irgi iš klaipėdos, į Paryžių išvykstame už pusantros savaitės  thumbup.gif

Kuo gražiausios kelionės! 4u.gif Paryžiuje jau turbūt tikras pavasaris... wub.gif Lauksim įspūdžių.

QUOTE(Dovainė @ 2012 03 23, 17:16)
Prisidedu prie padėkų už puikų reportažą, kuris atgaivino prisiminimus. 4u.gif 
Norisi ten sugrįžti ir vėl, nes niekur kitur nesu pajutusi tokios miesto "auros"- gyvenimo lengvumo, paprastumo, džiaugsmo gyventi... ir romantiškos davsios bigsmile.gif (bent aš taip jaučiau).
Na, ir dar vienas subjektyvus pastebėjimas. De Fence rajonas man pasirodė kaip iš kito (ne paryžietiško) pasaulio - šaltas, betoninis ir netgi kažkoks stingdančiai baugus.  Gal kad buvom žiemą, bet nepastebėjau jokio gyvo augalėlio, beveik nebuvo ir žmonių (atostogos), tad norėjosi kuo greičiau iš ten išvažiuoti, bet tą slegiantį įspūdį prisimenu iki šiol  schmoll.gif
Pasiilgau  gyvo, spalvingo ir užburiančio Payžiaus..  bigsmile.gif

Dėl De Fence rajono pilnai sutinku. Nors kažkur skaičiau, kad tos betono džiunglės kažkam labiausiai už viską patiko Paryžiuje g.gif . Bet iš kitos pusės - tai irgi Paryžius, ir tai reikia pamatyti.
Ir iš tikro- negi galima nepasiilgti Paryžiaus? wub.gif

QUOTE(spyglele @ 2012 03 21, 10:54)
thumbup.gif  Labai malonu susipažinti su visa jūsų puikia komanda.  Linkiu kuo daugiau kelionių ir nuostabių Jūsų pasakojimų.

Dėkoju už linkėjimus 4u.gif . O dėl kelionių - šiųmetės kelionės tikimybė priklausomai nuo daug aplinkybių iki pat dabar svyruoja nuo 10 iki 90 procentų doh.gif . Bet tikimybė vis dar lieka... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2012 03 25, 15:04)
Akcent, kaip ten su tuo noru? Kada žadate jį realizuoti? mirksiukas.gif

Oi, kiek daug pas mus dar visko nepamatyti, ir norų kiek daug doh.gif Labai abejoju ar šiais metais išvyksime iki jo, bet kitais metais jau visko gali būti.
Žiemą jau beveik ten neiškeliavome,bet sudvejojome ir gerai... Būtume ten nuvykę per didžiausius šalčius biggrin.gif
Po šio reportažo, bet kokiu atveju, noras didenis daug kartų pamatyti Paryžių nei buvo...Ir jis niekur nedingo ir, manau, nedings...
Atsakyti
Vel su malonumu praverciau ir naujienu radau mirksiukas.gif I Paryziu grizciau su dideliu malonumu ir ne viena karta, kaip turbut i joki kita didmiesti. biggrin.gif
Atsakyti
Labai šaunus fotoreportažas smile.gif
Atsakyti
Mielas Artūrai ir visa miela Jūsų šeimyna:) Ačiū už pasakojimą. Jis nuostabus. Mes 21-mo kovo grįžome iš šio nuotabaus miesto. Jūsų aprašymas ir mintys tiesiog visaip kaip atitiko mūsų potyrius:) Jūs jautėte ir matėte beveik visa tai ką ir mes, tik vat aš nemokėčiau taip gražiai perteikti tų jausmųsmile.gif Ačiūsmile.gif
Pastebėjimas. Jeigu dar kartą gyvenime atsitiktų taip, kad būtumėte Paryžiuje (ypač jeigu su vaikais) aplankykite Le Parc de la Villette. Mano vaikai (nors jiems jau 16 ir 24 metu...smile.gif buvo sužavėti tuo muziejumi. Ten esantis Cité des sciences - nuostabu. Tai edukacinis muziejus, tai ir mokslo, transporto, pasiekimų visokios parodos..na žodžiu...Tai tik rekomendacija:)
Linkiu visai Jūsų šeimai kad pildytųsi svajonės, kad nesiliautumėte keliauti:) Linkiu aplankyti vandenyno pakrantęsmile.gif Sėkmės Jums didelės, ir lauksime naujų repartažųsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jol7 @ 2012 03 29, 09:09)
Mielas Artūrai ir visa miela Jūsų šeimyna:) Ačiū už pasakojimą. Jis nuostabus. Mes 21-mo kovo grįžome iš šio nuotabaus miesto. Jūsų aprašymas ir mintys tiesiog visaip kaip atitiko mūsų potyrius:) Jūs jautėte ir matėte beveik visa tai ką ir mes, tik vat aš nemokėčiau taip gražiai perteikti tų jausmųsmile.gif Ačiūsmile.gif
Pastebėjimas. Jeigu dar kartą gyvenime atsitiktų taip, kad būtumėte Paryžiuje (ypač jeigu su vaikais) aplankykite Le Parc de la Villette. Mano vaikai (nors jiems jau 16 ir 24 metu...smile.gif buvo sužavėti tuo muziejumi. Ten esantis Cité des sciences - nuostabu. Tai edukacinis muziejus, tai ir mokslo, transporto, pasiekimų visokios parodos..na žodžiu...Tai tik rekomendacija:)
Linkiu visai Jūsų šeimai kad pildytųsi svajonės, kad nesiliautumėte keliauti:) Linkiu aplankyti vandenyno pakrantęsmile.gif Sėkmės Jums didelės, ir lauksime naujų repartažųsmile.gif 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nuoširdus ačiū už gražius žodžius aciuks.gif . Sveikinu įsiliejus į Paryžiaus wub.gif gerbėjų klubą mirksiukas.gif .

O dėl linkėjimų - planai šiemet šiek tiek keičiasi. Jei viskas pavyks, keliausime į pakrantę, tik ne į vandenyno, o į Žydrąją thumbup.gif . Tad sau linkiu: kad Jūsų linkėjimai, kaip sakoma, tiesiai Dievui į ausį ax.gif ...
Atsakyti
Arturai, na nesuprantu kaip aš sugebėjau pražioplinti tokį puikų fotoreportažą blush2.gif Ačiū tau 4u.gif Tikrai labai smagu buvo, kartu su tavo šaunia šeimyna thumbup.gif , nors ir virtualiai sugrįžti į šį nuostabų miestą wub.gif Man ir tai vienas iš didžiausią įspūdį palikusių miestų drinks_cheers.gif Manau kada nors tikrai čia dar sugrįšiu ne tik virtualiai – turiu grąžint skolą sūnui... Luvras taip ir liko neaplankytas blush2.gif Aišku, traukia ne tik Luvras – dar yra daugybė vietelių kurias noris pamatyt wub.gif Beje, pažystu žmogų, kuriam rankų pirštų nebeužtenka suskaičiuot kiek kartų buvo Paryžiui, bet vis grįžta ir grįžta... Tikrai kažkokią magišką trauką turi šis miestas drinks_cheers.gif
Arturai, Jūsų šeimynai linkiu įspūdingų naujų kelionių 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2012 01 08, 20:16)
arturai , chapaux kad vezates vaikus kartu !  labai teisingai darot protingi prancuzai ir vel sako, kad keliones aukleja/formuoja jaunima  thumbup.gif  !!!

100% pritarsiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidluka @ 2012 04 01, 12:58)
Arturai, Jūsų šeimynai linkiu įspūdingų naujų kelionių 4u.gif

Ačiū Aidluka už linkėjimus 4u.gif . Šiemetiniuose planuose - kelionė, kurios didelę dalį nukopijavau blush2.gif iš tavo 2010 m. pasakos. Apie mano planus ko gero jau skaitei temoje "Po Europą automobiliu". Įdomu, kokie tavo planai ? Deja, ko gero apie juos sužinosim tik po tavo kelionės ax.gif . Bet kuriuo atveju vasaros pabaigoje su nekantrumu lauksime tavo kelionių į pasaką tęsinio thumbup.gif .
QUOTE(aix2011 @ 2012 01 08, 22:16)

arturai , chapaux kad vezates vaikus kartu !  labai teisingai darot protingi prancuzai ir vel sako, kad keliones aukleja/formuoja jaunima  thumbup.gif  !!!

QUOTE(JM @ 2012 04 01, 22:28)
100% pritarsiu  drinks_cheers.gif

Žiūriu, čia toks labai teigiamas mano įvaizdis susiformavo blush2.gif. Jei rimtai, norėčiau išdėstyti savo požiūrį į vaikus kelionėse, su kuriuo daug kas turbūt nesutiks. Aš vaikus iki 10 metų vežčiausi tik į poilsines keliones, pvz. į Turkiją "viskas įskaičiuota", arba į tokią kelionę, kaip Astros777 kelionė į Austriją. Pažintinės kelionės su pakankamai dideliu tempu būtų tik nuovargis tiek tėvams, tiek vaikams. Po Europą automobiliu temoje atrodo Kerija jau rašė, kad iš tokių kelionių vaikams lieka nekokie prisiminimai.
Kol vaikai buvo maži, mes išmaišėm visą Lietuvą: Kuršių Neriją, Panemunę, Anykščių kraštą, Žemaitiją. Prieš 4 metus keliaujant į Romą, savo devynmečio mažojo nesivežiau - jam ko gero nebūtų įdomūs Romos griuvėsiai, bažnyčios, Vatikano muziejaus turtai. Net šiemet kelionės po Paryžių metu jam didžiausia atrakcija buvo surasti Mac donaldą (mama netyčia pažadėjo, kad jis galės ten papietauti). Tarp kitko, Paryžiuje jį surado tik trečią dieną - jau galvojome, kad šiame mieste tokios įstaigos uždraustos. Žinoma, jau mačiau domėjimąsį ir Luvro šedevrais, architektūra.
Tad pamatęs turistus su kūdikiais nešynėse kalnuose ar saulės kepinamose didmiesčių aikštėse, pamąstau, kad ko gero tai svarbiau tėveliams: "štai kokie mes!"
Na, tik per daug už tokius žodžius manęs nesmerkit ax.gif - aš išdėsčiau savo vyriškai egoistinį požiūrį blush2.gif . Tarp kitko, dar apie egoizmą - manau, kad retkarčiais tėvai turi skirti laiko tik sau: taip mes su žmona padarėm prieš 3 su pusę metų dviese nuskridę į prieškalėdinį Miuncheną, aplankant Bavarijos pilis. 4 paras po 24 valandas laiką skyrėm tik sau thumbup.gif .
Bet kuriuo atveju vaikus virš 10 metų į keliones visada imti P R I V A L O M A !

Skaitau, ką parašiau - toks Off Topic gavosi, bet tema mano, tad per daug nepykit. ax.gif
Atsakyti