Žiūriu, kad mano reportažas vis dar kažkam įdomus

. Dėkoju skaitantiems už gerus atsiliepimus.
QUOTE(Cobre @ 2011 12 12, 02:04)
Dziaugiuosi, kad radote savo geros keliones recepta
Taip, Cobre, radau aš tą receptą, tik kažkodėl, kai sužinai kaip reikia daryti, nebeturi galimybių tai daryti

. Tad belieka, kaip tame sename rusų filme apie Šuriką, pakelti taurę už tai, kad norai ir galimybės sutaptų (vilties šiemet pakeliauti vis neprarandu...

).
QUOTE(Astra777 @ 2011 12 12, 13:44)
O kas dėl kalnų, tai jie tikrai užburia... galvoju-jei kas lieptų rinktis vieną iš dviejų: kalnai ar jūra, ko gero pasirinkčiau kalnus, o idealiausia, kai viskas greta.
Visiškai sutinku
QUOTE(Ledime @ 2011 12 15, 16:15)
P.s. O aš turiu svajonę atšvęsti gimtadienį Paryžiuje ir tikrai tikiu, kad ji kada nors išsipildys
Ledime, nuoširdžiai linkiu, kad išsipildytų Jūsų romantiška svajonė
QUOTE(vidiga @ 2011 12 19, 23:31)
Ir nors visą laiką maniau, kad labiausiai kelioneje reikia gamtos, mažų miestukų (dėl laiko stokos) ir šilumos, dabar suprtau, kad ir aš į PARYŽIŲ labai labai noriu...
Pasirodo, dar vieną skaitytoją pastūmėjau link kelionės į Paryžių. Matyt, teisios buvo merginos (akcent, Astra777, Aruna, CESARIA), kurios dar praėjusiame fotoreportaže sugundė

mane rašyti šį reportažą.
QUOTE(aix2011 @ 2012 01 07, 22:32)
Bienvenu en FRANCE
ir AS noriu prisijungti prie komplimentu autoriui!Labai grazus reportas, labai grazios nuotraukos, labai atsipalaidave veidai,labai malonu kad jums patiko PARYZIUS kad svajojate ir vel sugryzti i Prancuzija !AS sakyciau toks tikrai nuosirdziai susizavejusio turisto reportazas,todel jis toks ir nuostabus!
As negyvenu Paryziuje ir visiskai to nenoreciau ,bet gyvenu PRANCUZIJOJE! Jo PRANCUZIJOS negalima nemyleti nors as ir labai nemazai svieto esu maciusi, bet tikrai Prancuzija yra unikali ir isskirtine salis,ko anksciau tikrai niekada nebuciau pasakiusi,kai dabar zinau ne vien jos privalumus bet ir trukumus !Bet tegul trukumai lieka tik vietiniams, o turistams tegul lieka tik begalinis zavesys ir didelis noras sugryzti ...
aix2011, mačiau Jūsų nuotraukas Paryžiaus temoje. Jos mane sužavėjo. Ieškojau DK serijos Prancūzijos knygoje vietų, kurių nuotraukas Jūs įdėjote. Taaaip, Provansas, Žydroji pakrantė

. Jei įvyktų nedidelis stebuklas - šios vasaros pradžioje atsirastų galimybė pakeliauti - turėčiau dilemą, kur važiuoti: į Atlanto pakrantę (kaip minėjau, tai dar viena neįgyvendinta mano svajonių), ar į Provansą ir Žydrąją pakrantę (tuo labiau, kad Monake gyvena mano dukterėčia)

. Bet duok Dieve, kad būtų tik tokia problema - pasirinkti, kur važiuoti

.
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 24, 00:25)
Tikrai taip - 100% esate sios naujametines keliones krikstatevis!
Jurzole, jei dar skaitysite mano reportažą, būtų įdomu sužinoti, kaip sekėsi sutikti Naujus metus Paryžiuje?
QUOTE(Neigaja @ 2012 01 07, 21:30)
Negaliu ir aš nepagirti. Pasakojimas nuostabus

ir foto super. Linkiu Jums daug kelionių ir lauksim naujų reportažų

Šauni šeima esat
Ačiū

. Kadangi skaitytojai taip gražiai

atsiliepė apie mūsų šeimą, noriu Jus supažindinti ir su kitais mūsų šaunios keliautojų komandos nariais. Dar kartą visiems mūsų šeimos linkėjimai iš Paryžiaus nuo Karuselės arkos: