Dėkoju

visiems, skaitantiems mano reportažą, ypatingai tiems, kurie dar parašo keletą gražių žodžių

(kiek besimaivytum, vis tiek tai malonu

), o ypač dėkingas esu Astrai777 už šiuos palinkėjimus:
QUOTE(Astra777 @ 2011 12 04, 15:05)
Gal tai būtų jau kaip ir Kalėdinis palinkėjimas

...tikiu, kad taip jis greičiau išsipildys

:
o prieš akis...dar tiek daug gražių ir puikių metų, kurie būtinai atneš Jums ir Jūsų šeimai naujų idėjų, pojūčių ir kelionių
Visiems bendraminčiams linkiu rasti daug dovanėlių po
QUOTE(Stella7 @ 2011 12 06, 16:20)
Ech, Paryžius išties nuostabus miestas, į kurį baisiai norisi sugrįžti, nors ir nėra čia man būtinos jūros su paplūdimiu
Ir visgi pelnytai vadinasi meilės miestu, nes ir Jūsų reportažas dvelkia romantika ir meile
Visiškai sutinku su Stella7
QUOTE(Egloja @ 2011 12 11, 11:18)
Paryžius visuomet žavus

, ech norisi ten grįžti.. Ačiū už pasakojimą

. Ir tikrai smagu pamatyti nuotrauką su veidais, visai kitaip skaitosi
Ir vis tik atrodo, kad mano reportažo vinimi tapo mūsų nuotrauka

, o ne Paryžius... Įdomiai čia
QUOTE(Thea! @ 2011 12 03, 21:54)
Nežinau kodėl, bet Paryžius vienas iš tų miestų kuris manęs visiškai netraukia. Nebuvau, nežinau kaip ten, gal nuomonė pasikeis kadanors jį pamačius gyvai, tačiau kol kas atrodo tai tik
smeigtukas į žemėlapį
QUOTE(Partizanė @ 2011 12 11, 14:15)
Paryžius nėra "mano miestas", nors ir mačius jį ir kaip turistė, ir "iš vidaus" ir įvairiais metų laikais.
Apmąsčiau savo keliones ir padariau išvadą, dėl kurios rizikuoju

būti nesuprastas daugelio SM keliautojų: kažkodėl manęs netraukia maži miesteliai, kaimeliai (juose patinka tik ilsėtis - taip, kaip šiemet Tučepi miestelyje), visada norisi aplankyti būtent didžiuosius miestus. Kažkodėl jie išlieka ilgiausiai atminty, man juose įdomiausia: Strasbūras, Roma, Miunchenas, Praha, Viena, Venecija, Paryžius. Žinoma, ir gamta, ypatingai kalnai

. Tad jei dar kada nors teks keliauti kur nors toliau, tai būtinai kelionėje bus didesnių miestų ir gamtos - kalnų, uolų, jūros (o gal ir vandenyno - mišinys

.