na na na Artūrai taip neintriguokit, prašom informuot kur vykstate?
QUOTE(b.kite @ 2014 01 28, 15:06)
na na na Artūrai taip neintriguokit, prašom informuot kur vykstate?
O aš noriu palikti šiek tiek intrigos . Tad pabandykit atspėti . Pora užuominų: savo reportažuose vis rašiau apie vieną svajonę, kurios dar neįgyvendinau, ir antra: žiemą reikia skristi ten, kur šilta. Tai tiek šiam kartui .
QUOTE(Arturas15 @ 2014 01 31, 13:45)
O aš noriu palikti šiek tiek intrigos . Tad pabandykit atspėti . Pora užuominų: savo reportažuose vis rašiau apie vieną svajonę, kurios dar neįgyvendinau, ir antra: žiemą reikia skristi ten, kur šilta. Tai tiek šiam kartui .
kad skaiciau apie svajone pamenu, bet kur jos.. nepamenu..
lauksim nekantriai reportazu
geru jums atostogu
QUOTE(Arturas15 @ 2014 01 31, 14:45)
Madeira? Kanarai? dar Egipte šilta, bet kažkaip sunkiai įsivaizduoju Artūro kompanijà ant šezlongo
QUOTE(Kapsė @ 2014 01 31, 20:40)
Madeira? Kanarai? dar Egipte šilta, bet kažkaip sunkiai įsivaizduoju Artūro kompanijà ant šezlongo
Na va, atspėjote : ryt kylam į Tenerifę (per Bergamą). Tad tikiuosi, kad poryt būsiu įgyvendinęs savo svajonę: įmerkti kojas į Atlanto vandenyną .
šiltu, graziu atostogu
Nors reportažas ir ne naujas, bet kaip man patiko . Perskaičiau su pasimėgavimu, pridėdama savo vaizduotę ir jaudulį, nes į Prayžių vyksime po mėnesio. Autoriui bravo, labai vaizdžiai, įspudingai, įdomiai perpasakojo savo atostogas. Skaičiau ir neskubėjau, norėjau kuo ilgiau išlaikyti tą pasinerimą Paryžiaus magiją
Artūrai, prieš 3 metus gyvenom kažkur šalimais Jūsų Och, kokie atsiminimai sukilo Pavasarį darysiu vyrui staigmeną (kitaip jį sunku prikalbėti ) ir nusivešiu į Paryžių