Įkraunama...
Įkraunama...

J’ADORE PARIS

QUOTE(skveras @ 2013 01 25, 13:39)
Paryžiuje neleido fotografuoti Sacre Coeur bazilikoje verysad.gif

Aš fotografavau šioje bazilikoje - niekas neprisikabino g.gif . Bet praėjus dviem mėnesiams po mūsų kelionės, dukra su mokykla vėl važiavo į Paryžių. Sakė, kad šioje bazilikoje prižiūrėtojai tikrai neleido niekam fotografuoti schmoll.gif . Matyt, tai vienintelė vieta iš labiausiai lankomų Paryžiuje, kurioje draudžiama fotografuoti.

QUOTE(renaciukea @ 2013 01 25, 19:48)
Visada norejau i Paryziu, bet po Jusu pasakojimo - net spirgeti pradejau  blink.gif

Aš vis pagalvoju - kaip galima nenorėti aplankyti Paryžiaus g.gif mirksiukas.gif ?
Ačiū, kad skaitote 4u.gif .
Atsakyti
Dar ir kaip skaitome!Aciu! Paskutini karta Paryziuje buvom pries penkis metus,tai gal mano informacija tikrai pasenusi,bet Luvre(Mona lizos),tai tikrai neleido fotografuoti,tik l.atsargiai,paslapcia daug kas taip elgesi(mums nepavyko,iskart apsauga priejo).
Atsakyti
Wow! bigsmile.gif Jaučiuosi kaip tik ką grįžus iš Paryžiaus. wub.gif

Tikiuosi kada nors viską pamatyti savo akimis, o jums sėkmės kitose kelionėse. 4u.gif

P.S. Daugiau nedvejokit rašyti ar ne. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2013 03 06, 21:16)
Wow! bigsmile.gif Jaučiuosi kaip tik ką grįžus iš Paryžiaus. wub.gif

Tikiuosi kada nors viską pamatyti savo akimis, o jums sėkmės kitose kelionėse.  4u.gif

P.S. Daugiau nedvejokit rašyti ar ne.  rolleyes.gif

Smagu, kad patiko mano reportažas ax.gif . Net neabejoju, kad kada nors Paryžių pamatysite savo akimis. Manau, šį miestą bent kartą turi pamatyti visi biggrin.gif .

O dėl rašymo - jei tik būtų kelionių, tikrai nebedvejočiau, deja, dabar kelionių požiūriu gyvenime nuspaustas mygtukas Pause verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2013 03 07, 08:25)
Smagu, kad patiko mano reportažas ax.gif . Net neabejoju, kad kada nors Paryžių pamatysite savo akimis. Manau, šį miestą bent kartą turi pamatyti visi biggrin.gif .

O dėl rašymo - jei tik būtų kelionių, tikrai nebedvejočiau, deja, dabar kelionių požiūriu gyvenime nuspaustas mygtukas Pause verysad.gif .

Pazistamas jausmas verysad.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
nerealus reportazas wub.gif
Atsakyti
aš net nežinau kaip dar pagirt šį reportažą wub.gif wub.gif
Ir judu wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Ačiū Artūrui už gražų fotoreportažą smile.gif
Mes kaip tik planuojame kelionę kovo mėnesį.Jūsų patarimai,pastebėjimai manau labai mums padės ir pravers.Gaila,kad mums neišeina pirmasis mėn.sekmadienis...Bet jau apsisprendžiau ką norėčiau aplankyti ir pamatyti.Dėka vienos nuotraukos,manau jau sutaupiau ne vieną eurą smile.gif Kaip gerai,kad yra tokie reportažai biggrin.gif Labai jūs man padėjote ir dar kartelį sakau DIDELĮ AČIŪ biggrin.gif
Atsakyti
Nuostabus pasakojimas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vasilyysa @ 2013 11 15, 08:28)

QUOTE(merselle @ 2013 12 02, 14:06)
nerealus reportazas  wub.gif

QUOTE(Rakelė @ 2013 12 04, 13:41)
aš net nežinau kaip dar pagirt šį reportažą  wub.gif  wub.gif 
Ir judu  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(Nataška @ 2013 12 14, 01:12)

QUOTE(Jurgita-Gabrielė @ 2014 01 05, 21:17)
Sveiki  smile.gif
Ačiū Artūrui už gražų fotoreportažą smile.gif
Mes kaip tik planuojame kelionę kovo mėnesį.Jūsų patarimai,pastebėjimai manau labai mums padės ir pravers.Gaila,kad mums neišeina pirmasis mėn.sekmadienis...Bet jau apsisprendžiau ką norėčiau aplankyti ir pamatyti.Dėka vienos nuotraukos,manau jau sutaupiau ne vieną eurą smile.gif Kaip gerai,kad yra tokie reportažai biggrin.gif Labai jūs man padėjote ir dar kartelį sakau DIDELĮ AČIŪ  biggrin.gif

QUOTE(egluciukas @ 2014 01 28, 13:27)
Nuostabus pasakojimas  wub.gif

Dėkoju aciuks.gif visiems, kad skaitote. O kai sužinai, kad kažkam mano reportažas padėjo planuojant ar keliaujant, tai iš viso thumbup.gif .

Na, atrodo kelionėms mygtukas Pause jau nebenuspaustas, tikriausiai labai greitai vieną savo didžiausių kelioninių svajonių paversiu realybe ax.gif . Tad nors ir nepažadu (apie tas vietas, kur keliausime jau vasario 14, jau labai daug prirašyta), bet..., bet gal po gero mėnesio susitiksime naujame mano reportaže mirksiukas.gif , jei tik bus skaitančių biggrin.gif .
Atsakyti