Įkraunama...
Įkraunama...

J’ADORE PARIS

QUOTE(Aidluka @ 2012 04 03, 20:24)
Beje, negaliu nepasigirt  ax.gif  Šiemet jau esu šiek tiek apmalšinus kelionės alkį ax.gif  Vasario mėnesį kelias dienas teko praleisti Romoj ... grįžau ją įsimylėjus wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aidluka, sveikinu 4u.gif su dviem įvykiais: pirmas: nors ir iš antro žvilgsnio, bet vis dėlto įsimylėjai Romą wub.gif , o antras: kaip jau rašė Astra777, o ir aš pastebėjau - į Romą ko gero skridai lėktuvu, tad sveikinu nugalėjus skrydžio baimę. thumbup.gif . Tad dabar galima tikėtis reportažų iš tolimesnių vietų ax.gif , ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Aidluka @ 2012 04 03, 20:49)
Arturai, Aruna, na koks fotoreportažas - apie Romą SM tiek jau prirašyta, kad tikrai nėra ko man kišti savo trigrašį smile.gif  Kelias nuotraukas esu įkėlus į Romos temą smile.gif

Aidluka, sveikinu nugalėjus baimes 4u.gif O Romos visgi norėtųsi pamatyti daugiau - pavergė tos kelios Jūsų "aidlukiškos" nuotraukos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2012 04 03, 14:25)
Žiūriu, čia toks labai teigiamas mano įvaizdis susiformavo blush2.gif. Jei rimtai, norėčiau išdėstyti savo požiūrį į vaikus kelionėse, su kuriuo daug kas turbūt nesutiks. Aš vaikus iki 10 metų vežčiausi tik į poilsines keliones, pvz. į Turkiją "viskas įskaičiuota", arba į tokią kelionę, kaip Astros777 kelionė į Austriją. Pažintinės kelionės su pakankamai dideliu tempu būtų tik nuovargis tiek tėvams, tiek vaikams. Po Europą automobiliu temoje atrodo Kerija jau rašė, kad iš tokių kelionių vaikams lieka nekokie prisiminimai.
Kol vaikai buvo maži, mes išmaišėm visą Lietuvą:

Viskas priklauso nuo pačio vaikučio,tėvelių mirksiukas.gif ir aišku nuo pačios kelionės intensyvumo.
Mes kaip matei keliaujame su vaikais,bet mūsų keliones tokios miksuotos,nėra grynai pažintines,nėra grynai poilsines...tiesiog pritaikytos visai šeimai..mes ir pakeliaujame su vaikais ir pasirelaksiname tuo pačiu wub.gif Kol kas visai šeimai patinka taip keliauti thumbup.gif
Bet aišku kiekviena šeima pasirenka jai priimtiniausią variantą drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 09 balandžio 2012 - 17:24
Sveiki
mes jau po Paryžiaus.... grįžus viena įkyri mintis tūno galvoje - mes ten dar grįšime biggrin.gif
QUOTE(Arturas15 @ 2012 04 03, 16:25)
Žiūriu, čia toks labai teigiamas mano įvaizdis susiformavo blush2.gif. Jei rimtai, norėčiau išdėstyti savo požiūrį į vaikus kelionėse, su kuriuo daug kas turbūt nesutiks. Aš vaikus iki 10 metų vežčiausi tik į poilsines keliones, pvz. į Turkiją "viskas įskaičiuota", arba į tokią kelionę, kaip Astros777 kelionė į Austriją. Pažintinės kelionės su pakankamai dideliu tempu būtų tik nuovargis tiek tėvams, tiek vaikams. Po Europą automobiliu temoje atrodo Kerija jau rašė, kad iš tokių kelionių vaikams lieka nekokie prisiminimai.

paprieštarausiu tongue.gif į tokią kelionę kaip turkija prie baseino maęs niekas net nenugrūstų lotuliukas.gif
visur važiuojam su vaikais. su metų laiko savo pupa automobiliu nukeliavome iki balatono ežero. ir 18 valandų išsedėti automobilyje - vieni niekai.
Sutinku, kad pavargsti su vaikais tokioje kelionėje, bet gi pavargsti ir be jų biggrin.gif
Taip kad mes tik už, atostogos mums skirtos būti su šeima thumbup.gif
Atsakyti
Perskaiciau jusu visus tris nuostabius reportazus (kai ka antra karta, bet viskas per laika pasimirsta). Aciu, kad dalinates 4u.gif
Paryziu susikonspektavau ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Rimukas @ 2012 04 24, 16:47)
Perskaiciau jusu visus tris nuostabius reportazus (kai ka antra karta, bet viskas per laika pasimirsta). Aciu, kad dalinates  4u.gif
Paryziu susikonspektavau  ax.gif

Malonu, kad kažkam mano reportažai padeda planuojant keliones mirksiukas.gif . Reiškia, ne veltui tiek sugaišta laiko rašant juos. Todėl pažadėsiu: jei įvyks šiemet planuojama kelionė, reportažas bus ax.gif . Kad tik pavyktų pakeliaut, kad tik pavyktų pakeliaut, kad...

QUOTE(Idava @ 2012 04 10, 11:52)
Sveiki
mes jau po Paryžiaus.... grįžus viena įkyri mintis tūno galvoje - mes ten dar grįšime  biggrin.gif

Iš tiesų, į Paryžių wub.gif tikrai traukia grįžti. Tiesą sakant, iš visų aplankytų miestų norėčiau grįžti tik į tris: Praha, Roma, Paryžius. Kiti miestai taip neužkabino.
Atsakyti
Tai pas graziausias fotoreportazas, kuri man teko skaityti. Tikrai tikrai. Ir nereikia tam profesionaliu nuotrauku kaip is atviruko schmoll.gif Svarbiausia isdestytios mintys. ( O beje ir nuotraukos man tikrai labai grazios).
Zodziu, norejau pasakyt, kad beskaitydama ir juokiausi iur asara brakiau, nes viskas taip nuosirdu ir TIKRA bigsmile.gif
Buvau susideliojus i google maps objektus ir kiek beziurejau, viskas man mirguliavo ir panesi. Skaiciau si reportaza ziuredama i tas savo zvaigzdutes zemelapyje. Ir praregejau bigsmile.gif Viskas dabar atrodo daug aiskiau ir paprasciau "namu darbams" atlikineti.
Aciu, Arturui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 01 15, 12:53)
Tai pas graziausias fotoreportazas, kuri man teko skaityti. Tikrai tikrai. Ir nereikia tam profesionaliu nuotrauku kaip is atviruko  schmoll.gif  Svarbiausia isdestytios mintys. ( O beje ir nuotraukos man tikrai labai grazios).
Zodziu, norejau pasakyt, kad beskaitydama ir juokiausi iur asara brakiau, nes viskas taip nuosirdu ir TIKRA  bigsmile.gif
Buvau susideliojus i google maps objektus ir kiek beziurejau, viskas man mirguliavo ir panesi. Skaiciau si reportaza ziuredama i tas savo zvaigzdutes zemelapyje. Ir praregejau  bigsmile.gif  Viskas dabar atrodo daug aiskiau ir paprasciau "namu darbams" atlikineti.
Aciu, Arturui  4u.gif

Dėkui už pagyrimus 4u.gif . Net truputėlį blush2.gif pasidarė nuo tiek liaupsių.

Svarbiausia, kad mano reportažas nors kiek padėjo planuojant. Šiaip ir man darant "namų darbus" būna etapas, kai viskas susimakaluoja, susipina. Bet po to ateina "nušvitimas" (kaip aš tai vadinu biggrin.gif ) - viskas staiga susidėlioja į vietas, tampa aišku. Žinoma, tam turi būti surinkta kritinė informacijos masė.

Linkiu nepamirštamų "paryžietiškų" wub.gif įspūdžių!
Atsakyti
Sveiki,

Vakar vakare kai vaikai sugulė, ramiai prisėdau ir perskaičiau visą kelionės aprašymą, pasijaučiau kaip po Čekuolio kelionių laidos biggrin.gif ... labai labai, net vyrui ryte pasakojau prie kavos puodelio apie Jūsų kelionę, kiek sakau žmogus ruošėsi, kaip viskas apgalvota, kaip šauniai atlikti namų darbai.
Iš Jūsų dar sužinojau, apie nemokamą mėnesio dieną į muziejus, tai greit persidėliojau norimas datas taip, kad išpultų grįžti pirmadienį smile.gif 07.03-07.08 belieka sulaukti geriausių bilietų kainų.
Jūsų kaip mokytojo dabar klustelsiu - nuo ko pradėti namų darbus ? jau šiandien nusprendžiau, kad važiuosiu į knygyną žemėlapio ir TOP 10 Jūsų rekomenduotos knygelės, ar žymėjotės spalvomis ar kitaip kiekvienos dienos maršrutą ? Taip pat šauni mintis grįžti prie Eifelio ir Luvrą vakro-nakties metu bigsmile.gif ... foto žavingos ! ... ir dar minėjote apie kavinukes - neatliktą namų darbą g.gif čia kurioje Paryžiaus temoje tuos nuorodėlės, nes kol kas perskaičiau tik paskutinę, prieš paskutinė bus pradėta šiandien vakare smile.gif ir taip toliau atgal ... AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
superinis pasakojimas 4u.gif
Atsakyti
[quote=Arturas15,2011 12 02, 19:49]
Taip, įdomi diskusija išsivystė mirksiukas.gif . Matyt veikia tai, kad tema apie meilės miestą biggrin.gif . Tarp kitko, parodžiau Jūsų žinutes žmonai. Tai dabar visa tokia patenkinta bigsmile.gif ir dėkoja Jums už tooookius komplimentus ax.gif . Bet sutikite: tokia nuostabi žmona - šiek tiek ir vyro nuopelnas rolleyes.gif (kas kitas uodegą pakels? blush2.gif ). Na o jei rimtai, tai po šių Astros777 žodžių

privalėjau surasti kažką netikėta: ne tik Jums, bet ir man. Taip gimė idėja įdėti tokio tipo nuotrauką. Bet, manau, apie tai užteks: juk tema ne apie mūsų šeimyną, o apie Paryžių.
Sutinku su Jumis - net savo avatarą pasikeičiau (jei vis dar matote Veneciją, spauskite F5). Specialiai Jums dar keletas naktinio Eifelio nuotraukų:

user posted image

user posted image

user posted image
Taip, Luvre viską fotografavom laisvai, tik žinoma be blykstės. Dabar galvoju ir neprisimenu nė vieno objekto Paryžiuje, kuriame būtų draudžiama fotografuoti g.gif
Čia - žadėta nuotrauka (turbūt šnekėjote apie tai?):
Paryžiuje neleido fotografuoti Sacre Coeur bazilikoje verysad.gif
Atsakyti
Visada norejau i Paryziu, bet po Jusu pasakojimo - net spirgeti pradejau blink.gif
Atsakyti