Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės..., 19 tema

QUOTE(lutute1 @ 2011 11 21, 23:37)
Labai sudomino šios temos. Gal nepasididžiuotum ir pasidalintum  pranešimų mintimis? Pasistengčiau nelikti Tau skolinga  mirksiukas.gif

Į paštą nusiunčiau, vieno pranešimo pateiktis 4u.gif , nieko ypatigo, bet gal ką rasite. Pranešimai skaityti senokai blush2.gif , manau juos galima papildyti išplėsti, atnaujinti mirksiukas.gif
Kito medžiagos paieškosiu grįžus po pamokų.
Atsakyti
QUOTE(kara117 @ 2011 11 21, 23:19)
Išbandykit, tikrai nesunku ir greitai.Gražiausios eglutės iš,,Sodo spalvos", nes ten daug spalvotų puslapių, neblogos ir iš ,,AVON'.Aš viršelius palikau, bet tikrai reikėtų nuplėšt.Geriausiai tinka apie 100 puslapių.Paskui patepiau klijais ir apibarsčiau žaliais blizgučiais ( kanc.prekių pard.indelis 2 lt).

Ačiū už idėją "AVON" žurnalų. Jų tai tikrai visas kalnas lotuliukas.gif Išmest gaila, bus kur panaudot thumbup.gif

QUOTE(Mergelė @ 2011 11 22, 00:12)
MAn patiko pelėdos idėja tėvų susirinkimui. Tik nelabai suprantu ar jūs tas pėlėdas spalvinate visi kartu ar individualiai?

Vaikams skaičiau, aiškinau ir spalvino kartu. Tėvai, kai ateis, kad nenuobodžiautų, duosiu patiems. Kol visi susirinks, turės užsiėmimą biggrin.gif

QUOTE(pusele30 @ 2011 11 22, 01:31)
O kiek kainuoja rašalo kasetes HP? Aš turiu CANON, bet labai brangios rašalo kasetės, apie 80Lt g.gif

Už juodą mokėjau apie 75 Lt. Pigiausiai kiek gavau. Bet kadangi kas kart pirkt nereikia, tai papildymas kainuoja 25-30 Lt. Spalvotos nebeperku. Per brangus malonumas rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=pusele30,2011 11 22, 00:31]
Praėjusiais metais nusipirkau daugiafunkcinį įrenginį HP. Esu juo patenkinta, mano reikmėm jo užtenka, o ir kaina buvo buvo prieinama. Nekainavo 200 Lt.
[/quote]
O kiek kainuoja rašalo kasetes HP? Aš turiu CANON, bet labai brangios rašalo kasetės, apie 80Lt g.gif
[/quote]
Jos panašiai kainuoja, tik jų dydis XL, tarnauja dvigubai ilgiau, o mažesnės pigesnės, bet tikslios kainos nepasakysiu. Labai nesišvaistau, nespausdinu kas papuola, darau draft kopijas. Labai per kišenę nekerta. Tas daiktas man labai padeda, kai reikia ką nuskenuoti, atsišviečiu kokį lapą, sukarpau, užduotėles pasiruošiu.

HP rinkausi ir dėl to, kad jo rašalo galvutė neuždžiųna. Nes taip dažnai pasitaiko kituose įrenginiuose, nes jos yra įmontuotos į spausdintuvą. HP galvutė yra kasetėje, jei ji uždžiūna, pakeiti naują kasete ir toliau gali naudotis. Kitu atveju reikia pirkti naują spausdintuvą. Tikiuosi, ką nors supratote.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 22 lapkričio 2011 - 11:21
Sveikutės 4u.gif
Jū apie batus, aš apie ratus doh.gif lotuliukas.gif Juk radau filmuką "Gintarinė pilis". Ieškojau pavadinumu "Jūratė ir Kastytis" - tai užsimušdama neradau doh.gif
Ech, drebinu kinkas šiandien jau ir aš - visai valdžiai pareiškiau, kad ryt visa diena projektinė - integruota doh.gif Nu skambiai aš čia doh.gif Ir kas tempė mane už liežuvio doh.gif
Einu ruoštis... angel_sadangel.gif
Atsakyti
Jos panašiai kainuoja, tik jų dydis XL, tarnauja dvigubai ilgiau, o mažesnės pigesnės, bet tikslios kainos nepasakysiu. Labai nesišvaistau, nespausdinu kas papuola, darau draft kopijas. Labai per kišenę nekerta. Tas daiktas man labai padeda, kai reikia ką nuskenuoti, atsišviečiu kokį lapą, sukarpau, užduotėles pasiruošiu.

Klausimukas-kas yra draft kopijos?Kodėl jos pigesnės? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2011 11 22, 15:36)

Klausimukas-kas yra draft kopijos?Kodėl jos pigesnės? blush2.gif

Kai spausdini dokumentą reikia nueiti į properties ir pasirinkti kokios kokybės nori... Ten būna best, normal ir draft.

Tai draft sunaudoja mažiau dažų ir jos būna ne tokios ryškios kaip su best smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Betukas @ 2011 11 22, 14:34)

Ech, drebinu kinkas šiandien jau ir aš - visai valdžiai pareiškiau, kad ryt visa diena projektinė - integruota  doh.gif  Nu skambiai aš čia  doh.gif  Ir kas tempė mane už liežuvio  doh.gif
Einu ruoštis... angel_sadangel.gif

Sėkmės mirksiukas.gif

Ir už tave laikysim kumštelius bigsmile.gif Lauksim įspūdžių mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif ačiū 4u.gif , o aš varau reiškia visada ryškiausiu lygiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2011 11 22, 17:52)
4u.gif ačiū 4u.gif , o aš varau reiškia visada ryškiausiu lygiu doh.gif

Aš irgi doh.gif Dabar jau būsiu protingesnė biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Aš vis dar nerimstu su tom pelėdom. Jos yra pašte? Rugsėjo mėnesio, berods, kažkurios laiškas. Bet aš ten skaičiau, tai kaip supratau, kad spalvina tėvai. blush2.gif O kur gaut vaikams nuorodas?

Aš tai jau linkstu link lazerinio spalvoto daugiafunkcinio aparato. Vienareikšmiškai pasisakau už HP. Turiu HP rašalinį, pirktą prieš 10 metų ir turiu HP lazerinį (nespalvotą). Senukas jau atitarnavo. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 22 lapkričio 2011 - 16:21
QUOTE(Mergelė @ 2011 11 22, 16:16)
Sveikos,
Aš vis dar nerimstu su tom pelėdom. Jos yra pašte? Rugsėjo mėnesio, berods, kažkurios laiškas. Bet aš ten skaičiau, tai kaip supratau, kad spalvina tėvai. blush2.gif O kur gaut vaikams nuorodas?

Aš jau pasiruošiau pelėdas. Tai tokias pat pelėdos duodamos ir vaikams.
Papildyta:
QUOTE(elimak7 @ 2011 11 21, 16:29)
Diskus kai kurie atsinese naujus, o kai kureie jau naudotus, subraizytus , netinkamus naudojimui

Gal gali plačiau papasakoti, kaip jus klijavote tas servetėles. Man - super patiko.
Atsakyti
Na ir darbštuolės jūs. Kaip ir spėjat? Aš dar tik pietus užkaičiau ir į @ atsakiau, o jūs jau tiek prisiplanavę, prisikalbėję biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 11 22, 16:20)
Aš jau pasiruošiau pelėdas. Tai tokias pat pelėdos duodamos ir vaikams.

Tu naudoji rutagros laiške esančias pelėdas? Klausimai tie patys kaip ir tėvams, tik modifikuoji vaikams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 22 lapkričio 2011 - 16:23