Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės..., 19 tema

QUOTE(22peliukas22 @ 2011 11 21, 22:02)
Nėra lengva sugalvoti. Jau fantazija nenesa.

Dar apie klasės mikroklimatą, jo gerinimą skaičiau pernai...

Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 11 21, 22:36)
Labai gražios eglutės. Ir aš noriu išbandyti. Kokius žurnalus naudojot- tiksliau, kelių puslapių? Viršelius palikot ar nuėmėt?

Išbandykit, tikrai nesunku ir greitai.Gražiausios eglutės iš,,Sodo spalvos", nes ten daug spalvotų puslapių, neblogos ir iš ,,AVON'.Aš viršelius palikau, bet tikrai reikėtų nuplėšt.Geriausiai tinka apie 100 puslapių.Paskui patepiau klijais ir apibarsčiau žaliais blizgučiais ( kanc.prekių pard.indelis 2 lt).
Atsakyti
Sveikutės. Kažkas prašė ketvirtokų pupos mokytojų knygos. Aš išsiunčiau knygos pradžią, jeigu dar nevėlu. Anksčiau neturėjau galimybės nuskenuoti. Jeigu reikės daugaiu, tai dabar galėsiu jau nuskenuoti. Labai gražūs darbeliai pašte bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 11 21, 21:28)

Mergaitės, kokiomis temomis skaitote pranešimus metodiniuose posėdžiuose? Reikia paruošti pranešimą, o nesu numačiusi temos. Gal ką patarsite....

apie vertinima, gal kitos koleges pasisems is taves geru ideju smile.gif pvz „Pradinių klasių mokinių pasiekimų ir pažangos vertinimo rekomendacijos“
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2011 11 21, 22:40)
apie vertinima, gal kitos koleges pasisems is taves geru ideju smile.gif  pvz  „Pradinių klasių mokinių pasiekimų ir pažangos vertinimo rekomendacijos“

Apie tai praejusiais metais skaiciau lotuliukas.gif .
Atsakyti
Sveikos, darbštuolytės skruzdėlytės,
Kiek daug idėjų ir minčių.
MAn patiko pelėdos idėja tėvų susirinkimui. Tik nelabai suprantu ar jūs tas pėlėdas spalvinate visi kartu ar individualiai?
Aš irgi pamažu pradedu įvertinti SMART privalumą. Einu labai mažais žingsneliais, bet manau, kad išmoksiu. Dar nemoku animacijos pritaikyt. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 11 21, 20:28)
.

Mergaitės, kokiomis temomis skaitote pranešimus metodiniuose posėdžiuose? Reikia paruošti pranešimą, o nesu numačiusi temos. Gal ką patarsite....

Šeimos ir mokyklos bendradarbiavimas (gal kalsėje turi tikrai geranoriškų tėvų, gali skleisti savo patirtį).
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 11 21, 20:28)

Skaitytų pranešimų metodiniame, respulikinėse konferencijose temos, gal kas tiks:
EKONOMIKOS PRADMENŲ INTEGRACIJOS Į PRADINIO UGDYMO PROGRAMĄ GALIMYBĖS
VAIKŲ IR TĖVŲ SANTYKIAI JAUNESNIAME MOKYKLINIAME AMŽIUJE
MOTYVAVIMAS
MOKYTOJO MENTORIAUS MENINIS MOKINIŲ UGDYMAS NAUDOJANTIS VAIZDINĖMIS PRIEMONĖMIS
AKTYVAUS SKAITYTOJO UGDYMAS ŠIANDIEN.SUAUGUSIŲJŲ VAIDMUO UGDANT VAIKO,KAIP SKAITYTOJO, AKTYVUMĄ
KAIP ORGANIZUOTI VEIKLĄ, KAD MOKINIAMS NENUSIBOSTŲ MOKYTIS
Gabiųjų mokinių ugdymas kūrybiškoje aplinkoje
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2011 11 21, 19:38)
Filmuką "Gintarinė pilis" turiu, tik kaip atsiųsti? Failas per didelis.

Mergaitės, patarkit, ką daryyyyt? unsure.gif 000189.gif
QUOTE(domassss @ 2011 11 21, 20:04)
Ačiū už gerą mintį. Kopijuosiu.... biggrin.gif  4u.gif

Nėra už ką, kad tik tinka mirksiukas.gif Smagu kažkam padėt 4u.gif
Papildyta:
Gavau filmuko nuorodą - bandau siūstis bigsmile.gif thumbup.gif Jei kam reiks, va:
http://www.2shared.c...ne_pilis_LT.htm
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 11 21, 22:53)
Apie tai praejusiais metais skaiciau  lotuliukas.gif .

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Praėjusiais metais nusipirkau daugiafunkcinį įrenginį HP. Esu juo patenkinta, mano reikmėm jo užtenka, o ir kaina buvo buvo prieinama. Nekainavo 200 Lt.
[/quote]

O kiek kainuoja rašalo kasetes HP? Aš turiu CANON, bet labai brangios rašalo kasetės, apie 80Lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2011 11 21, 23:31)
Skaitytų pranešimų metodiniame, respulikinėse konferencijose temos
AKTYVAUS SKAITYTOJO UGDYMAS ŠIANDIEN.SUAUGUSIŲJŲ VAIDMUO UGDANT VAIKO,KAIP SKAITYTOJO, AKTYVUMĄ
KAIP ORGANIZUOTI VEIKLĄ, KAD MOKINIAMS NENUSIBOSTŲ MOKYTIS

Labai sudomino šios temos. Gal nepasididžiuotum ir pasidalintum pranešimų mintimis? Pasistengčiau nelikti Tau skolinga mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 21 lapkričio 2011 - 23:37