Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės..., 19 tema

QUOTE(Betukas @ 2011 11 21, 19:35)
Aš aš aššššš  biggrin.gif
Sumaniau ne tik lietuvių k., bet visos dienos pamokas susieti su projektu. Tai per muziką paklausysime Čiurlionio "Jūra".  Per matematiką mąstau užduotis ant "gintarų" padaryti, o ir šiaip pirkti paduoti gintaro dirbinius galima - dar ir su verslumo savaite susisies  biggrin.gif  O per etiką gal patį filmuką parodyti? Kaip sakot?  g.gif

Vajei, interneto platybėse nerandu animacinio filmuko apie Jūratę ir Kastytį. Juk būdavo seniau toks, ar maišau? Gal turite kas?  unsure.gif Ačiūūūūū  4u.gif

Filmuką "Gintarinė pilis" turiu, tik kaip atsiųsti? Failas per didelis.
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2011 11 21, 14:08)
Sveikutės.

Vaiduuse, kaip tau sekėsi?

Kitas klausimas visoms. Kiek maždaug kainuoja skaneris? Kokį rekomenduojat?

Sveikos, mergaitės. Aš visom keturiom už HP thumbup.gif . O štai epson - pinigų išmetimas į balą g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 11 21, 18:38)
Įmesk savo nuotraukas. Įdomu pamatyt rolleyes.gif

Ryt jei nepamirisu nufotografuosiu. O klijavome lipalu, tais baltais klijais. Bet reikia labai plonu sluoksniu, nes kitaip perslampa servetele
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2011 11 21, 20:35)
Gražūs darbeliai iš žurnalų. Kilo mintis, o jeigu padaryti keletą tokių eglučių ir klijuoti vieną ant kitos. Būtų didelė eglė. Kaip tiksliai lankstyti popierių, ar reikia klijuoti kiekvieną dalį vieną su kita? Jei galit paaiškinkit.

http://www.youtube.c...h?v=YgW_4JYxnNw ČIA NUORODO FILMUKO, KUR DAROMA ŠI EGLUTĖ

O MANO TRYS VIENAME (KOPIJUOKLIS, SKENERIS, SPAUSDINTUVAS) SAMSUNG. IR JUO PATENKINTA biggrin.gif
Atsakyti
vaiduuse,
išorinis auditas nieko blogo nematė, jei mokytoja 2 minutes anksčiau baigė pamoką, kaip tik akcentavo, kad geriau lieka kelios minutės, nei pritrūkstama. Taip, kad galvą aukštyn - ir gerų likusių dviejų pamokų thumbup.gif clap.gif
Svarbu, kad stebėtojai būtų geranoriški.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmokiukė: 21 lapkričio 2011 - 20:03
QUOTE(Betukas @ 2011 11 21, 16:23)

Mes klasėje jau pradėjom gerus darbelius iki Kalėdų rinkti. Nieko stebuklingo, bet smagu, kad kolkas vaikai įsijungia, pastebi viens kito gerus darbelius, gerą elgesį. Nusipiešėme didelį maišą, pasikabinome ant sienos, o vaikai klijuoja mažus lipnius lapelius su parašytais darbeliais, tai, kad gero jiems nutiko, ką pastebėjo per dieną. Ir per tėvų susirinkimą bus smagu tėvams pasakityti, kaip elgiasi jų vaikai. ax.gif

Ačiū už gerą mintį. Kopijuosiu.... biggrin.gif 4u.gif

Atsakyti
Vaiduuse, nenuleisk rakų, viskas bus gerai thumbup.gif thumbup.gif .

Mergaitės, kokiomis temomis skaitote pranešimus metodiniuose posėdžiuose? Reikia paruošti pranešimą, o nesu numačiusi temos. Gal ką patarsite....

Knygelę jau nusipirkau smile.gif
Dėl nuolaikų su Pegaso kortele. Su paprasta kortele nuolaidos taikomos tam tikroms knygoms, įvairūs spac. pasiūlymai, o su pedagogo kortele, nuolaidos - pratyboms. Tai tiek ir naudos iš jų doh.gif

Praėjusiais metais nusipirkau daugiafunkcinį įrenginį HP. Esu juo patenkinta, mano reikmėm jo užtenka, o ir kaina buvo buvo prieinama. Nekainavo 200 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 21 lapkričio 2011 - 20:31
QUOTE(kara117 @ 2011 11 21, 21:03)
  Labai gražūs darbeliai iš diskų, o man labai patiko eglutės iš žurnalų (ačiū už ideją)išbandžiau pati ir įmečiau nuotrauką į paštą

Labai gražios eglutės. Ir aš noriu išbandyti. Kokius žurnalus naudojot- tiksliau, kelių puslapių? Viršelius palikot ar nuėmėt?
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 11 21, 21:28)
Vaiduuse, nenuleisk rakų, viskas bus gerai thumbup.gif  thumbup.gif .

Mergaitės, kokiomis temomis skaitote pranešimus metodiniuose posėdžiuose? Reikia paruošti pranešimą, o nesu numačiusi temos. Gal ką patarsite....

Pas mus dabar labai madinga apie gabius mokinius... smile.gif

Arba mokymosi stilių nustatymą.

Atsakyti
apie mokymosi stilius jau kolege neseniai skaite, apie gabius jau pas mus praejo.

Nėra lengva sugalvoti. Jau fantazija nenesa.

Vaikiai jau spaudzia del sperktaklio..., o aš laiko neturiu sudėti scenarijaus.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 11 21, 21:28)
Mergaitės, kokiomis temomis skaitote pranešimus metodiniuose posėdžiuose?

Esu skaičiusi "Bendrųjų ir esminių dalykinių kompetencijų ugdymas pradinėse klasėse", "Tautosakos mokymas 1-4 klasėse dirbant su Pupa", "IKT panaudojimas pradinėje mokykloje", „Socialinių įgūdžių ugdymas pradinėje mokykloje “ ir kt. Gal kas nors iš šių temų Tau tiks? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 21 lapkričio 2011 - 21:12
"Bendrųjų ir esminių dalykinių kompetencijų ugdymas pradinėse klasėse" - šita tema rimta. Viena idėja yra.
Atsakyti