Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės..., 19 tema

QUOTE(Betukas @ 2011 11 21, 18:25)
Labai šaunūs žaisliukai  thumbup.gif  O diskus naujus pirkote?  blush2.gif

Neee. Vaikai senų turėjo. Kas neturėjo, kiti davė. Keli atsinešė po 10 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2011 11 21, 18:25)
Labai šaunūs žaisliukai  thumbup.gif  O diskus naujus pirkote?  blush2.gif

Diskus kai kurie atsinese naujus, o kai kureie jau naudotus, subraizytus , netinkamus naudojimui
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2011 11 21, 16:28)
Mes gaminome is serveteliu su kalediniais piesiniais ir kompaktu krastelius puoseme krepiniu popieriumi. Kai kurie priklijavo kaspinelius mirksiukas.gif

O servetėles klijavote kaip dekupažo technika? Na, ta prasme šlapiai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2011 11 21, 18:28)
Mes gaminome is serveteliu su kalediniais piesiniais ir kompaktu krastelius puoseme krepiniu popieriumi. Kai kurie priklijavo kaspinelius mirksiukas.gif

Įmesk savo nuotraukas. Įdomu pamatyt rolleyes.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif

QUOTE(viga @ 2011 11 21, 09:17)
Su Pegaso kortele man vyras vaikams pirko pratybas, tai nuolaidos nedavė, pasakė, kad nuolaida galioja visoms knygoms, išskyrus pratybas, tai kaip yra iš tikrųjų? g.gif

Su Pegaso kortele yra nuolaida visoms knygoms, o su Pegaso mokytojo kortele - tik pratybom ir niekam daugiau. Aš turiu abi.

QUOTE(linius @ 2011 11 21, 15:33)
Sudomino situacija su kitatikiais arba laisvamaniais mokiniais. O tai kaip tada su Kalėdomis, jų renginiais, šventimu? Juk tai irgi siejasi su religija... Ką darote, kai klasėje yra kitatikių arba laisvamanių? Ar padarote grynai Kalėdų Senelio atėjimo švetę? Tiesiog šiaip įdomu pasidarė, nes pačiai neteko to patirti.

Kalėdinę šventę darom newyear.gif . Va šiemet eisim į Kalėdų senelio dirbtuves lėlių teatre. Dalyvauja paprastai visi, nors neprivaloma smile.gif . Tėvai nori, kad vaikai gautų dovanėles.

Va praėjusiais metais turėjau vieną vaiką (net nesupratau, kokio jis tikėjimo), bet jo neleisdavo į jokias šventes, nei į koncertus, nei į spektakius... jam nebuvo galima valgyti saldumynų, jis buvo labai smarkiai baudžiamas, mušamas už menkiausią prasižengimą. Šiemet jo nebeturiu. Slapstosi nuo vaikų teisių ir policijos, tai ir iš mokyklos išėjo.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 11 20, 20:13)
Zuzanėlės nurodytą knyglę būtinai nusipirksiu, manau, kad tokią būtina turėti savo bibliotekoje. A

Aš jau nusipirkau Pegase, Kaina 19,99 Lt. Pagalvojau, kad už pristatymą reiks mokėt - nieko daug nesutaupysiu. Dar kartą ačiū Zuzanėlei 4u.gif

QUOTE(jugeta @ 2011 11 20, 21:44)
O dabar klausimas- kaip gavote tas korteles?  g.gif  Aš puodelį tai atsiėmiau knygyne- ten prašė užpildyti lapą dėl tos kortelės įsigijimo... Užrašiau el paštą, bet iki šiol jokių žinių.. Net buvau pamiršusi, kol nepradėjote čia apie ją kalbėti smile.gif
Ir tikrai knieti sužinoti, ar yra kokių nuolaidų. Verta turėti ar ne smile.gif

Aš gavau kartu su puodeliais. Nauda - ką tik pirkau- nieko daug neišlošiau. Apie 10 Lt.Bet ir tai pinigas, pridėk ar atimk. mirksiukas.gif Kiek pamenu ir be kortelės kai pirkdavau nuo 100 Lt duodavo kelis litus nuolaidos.
Kitame knygyne gaudavau didesnes nuolaidas. lotuliukas.gif Yra kaip yra - svarbu, kad nuolaidas gaunam lotuliukas.gif
Atsakyti
Kažkas klausė apie projektą ,,Jūratė ir Kastytis". Mes su antrokais darėme pagal Pupos mokytojo knygos išplanavimą. Dirbome grupėmis, dvi pamokas, vaikai piešė, po to pristatinėjo darbus. Tikrai viskas pavyko. Dėl žaisliukų iš diskų. Žiūriu, kad daug kas pasigavo tą mintį. Mes rytoj darysime žaisliukus. Aš ir šiaip kiekvieną sezoną klasę puošiu diskais, tik ten būna pagal metų laikus: gėlės, saulutės, snaigės.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2011 11 21, 17:30)
Kažkas klausė apie projektą ,,Jūratė ir Kastytis". Mes su antrokais darėme pagal Pupos mokytojo knygos išplanavimą. Dirbome grupėmis,  dvi pamokas, vaikai piešė, po to pristatinėjo darbus. Tikrai viskas pavyko. Dėl žaisliukų iš diskų. Žiūriu, kad daug kas pasigavo tą mintį. Mes rytoj darysime žaisliukus. Aš ir šiaip kiekvieną sezoną klasę puošiu diskais, tik ten būna pagal metų laikus: gėlės, saulutės, snaigės.

Aš aš aššššš biggrin.gif
Sumaniau ne tik lietuvių k., bet visos dienos pamokas susieti su projektu. Tai per muziką paklausysime Čiurlionio "Jūra". Per matematiką mąstau užduotis ant "gintarų" padaryti, o ir šiaip pirkti paduoti gintaro dirbinius galima - dar ir su verslumo savaite susisies biggrin.gif O per etiką gal patį filmuką parodyti? Kaip sakot? g.gif

Vajei, interneto platybėse nerandu animacinio filmuko apie Jūratę ir Kastytį. Juk būdavo seniau toks, ar maišau? Gal turite kas? unsure.gif Ačiūūūūū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betukas: 21 lapkričio 2011 - 18:41
QUOTE(riešutasgilė @ 2011 11 21, 15:08)
Vaiduuse, kaip tau sekėsi?
Kitas klausimas visoms. Kiek maždaug kainuoja skaneris? Kokį rekomenduojat?

Labas vakarėlis. Ačiū visoms už kumštukus. Praėjo pusė velnio, nes vaikai buvo pasimetę pirmą pamoką, tai labai lėtai dirbo. Ir svarbiausia, kad patys geriausi labai sunkiai dirbo, paskui jau šiaip ne taip įsivažiavo. Ir tespėjom iš 4 tik 3 užduotis, o apibendrint teko per pertrauką. ko labiausiai ir bijojau...
O per antrą pamoką dirbom iš peties, ir (zakon podlosti) baigėm 2 min per anksti. tai dabar penktadienį turiu taip susiplanuot, kad baigtume su skambučiu blink.gif Ale gi taip nebūna, kad viskas būtų čiki piki, turi gi kas nors išlįst. Tai dabar sėsiu ruoštis penktadieniui doh.gif
Ką tu nori pirkt: skenerį ar trys viename? Man labiau tiko antras variantas, tai ir skenuot, ir kopijuot iš karto galiu. Kaina 200-300 Lt.
Papildyta:
QUOTE(Betukas @ 2011 11 21, 16:23)
Sveikutės  4u.gif
Sakykit, antrokės, ar darėte projektą "Jūratė ir Kastytis?  bigsmile.gif  Aš trečiadienį visą dieną planuoju integruotą daryti. Gal dariusios ką patartumėte? Valdžia nori ateiti  doh.gif Kaip viską sujungti? Kažin nuo ko geriausia pradėti, nuo lietuvių k. , nuo poemos skaitymo? Ar išvis - pasaulio pž. padaryti ir apioe jūrą, gintarus ir pan.  g.gif Kažin kaip geriau?  g.gif
Mes klasėje jau pradėjom gerus darbelius iki Kalėdų rinkti. Nieko stebuklingo, bet smagu, kad kolkas vaikai įsijungia, pastebi viens kito gerus darbelius, gerą elgesį. Nusipiešėme didelį maišą, pasikabinome ant sienos, o vaikai klijuoja mažus lipnius lapelius su parašytais darbeliais, tai, kad gero jiems nutiko, ką pastebėjo per dieną. Ir per tėvų susirinkimą bus smagu tėvams pasakityti, kaip elgiasi jų vaikai. ax.gif

Ryt darysim projektą, bet tik vieną pamoką, nes mano vaikams 2 pamokos pas kitus mokytojus, o tęsinį darysim trečiadienį. Darysiu maždaug pagal knygą, gal kai ką pakeisiu, bet dar neapgalvojau tolesnės eigos.
Maniškiai už gerus darbus pupeles renka, tai labai džiaugiuosi, nes tvarką daro iš peties. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduuse: 21 lapkričio 2011 - 18:45
Vaiduuse, stiptybės 4u.gif Nepergyvenk dėl laiko, juk labai sunku pabaigti su skambučiu, manau tai stebėtojai kalti, kad atėjo pirmadienį į pirmą pamoką lotuliukas.gif
Labai gražūs darbeliai iš diskų, o man labai patiko eglutės iš žurnalų (ačiū už ideją)išbandžiau pati ir įmečiau nuotrauką į paštą
Atsakyti
ačiū, kara, jūs taip mokat įpūsti tikėjimo...
Atsakyti
Gražūs darbeliai iš žurnalų. Kilo mintis, o jeigu padaryti keletą tokių eglučių ir klijuoti vieną ant kitos. Būtų didelė eglė. Kaip tiksliai lankstyti popierių, ar reikia klijuoti kiekvieną dalį vieną su kita? Jei galit paaiškinkit.
Atsakyti