QUOTE(riešutasgilė @ 2011 11 21, 15:08)
Vaiduuse, kaip tau sekėsi?
Kitas klausimas visoms. Kiek maždaug kainuoja skaneris? Kokį rekomenduojat?
Labas vakarėlis. Ačiū visoms už kumštukus. Praėjo pusė velnio, nes vaikai buvo pasimetę pirmą pamoką, tai labai lėtai dirbo. Ir svarbiausia, kad patys geriausi labai sunkiai dirbo, paskui jau šiaip ne taip įsivažiavo. Ir tespėjom iš 4 tik 3 užduotis, o apibendrint teko per pertrauką. ko labiausiai ir bijojau...
O per antrą pamoką dirbom iš peties, ir (zakon podlosti) baigėm 2 min per anksti. tai dabar penktadienį turiu taip susiplanuot, kad baigtume su skambučiu
Ale gi taip nebūna, kad viskas būtų čiki piki, turi gi kas nors išlįst. Tai dabar sėsiu ruoštis penktadieniui
Ką tu nori pirkt: skenerį ar trys viename? Man labiau tiko antras variantas, tai ir skenuot, ir kopijuot iš karto galiu. Kaina 200-300 Lt.
Papildyta:
QUOTE(Betukas @ 2011 11 21, 16:23)
Sveikutės
Sakykit, antrokės, ar darėte projektą "Jūratė ir Kastytis?
Aš trečiadienį visą dieną planuoju integruotą daryti. Gal dariusios ką patartumėte? Valdžia nori ateiti
Kaip viską sujungti? Kažin nuo ko geriausia pradėti, nuo lietuvių k. , nuo poemos skaitymo? Ar išvis - pasaulio pž. padaryti ir apioe jūrą, gintarus ir pan.
Kažin kaip geriau?
Mes klasėje jau pradėjom gerus darbelius iki Kalėdų rinkti. Nieko stebuklingo, bet smagu, kad kolkas vaikai įsijungia, pastebi viens kito gerus darbelius, gerą elgesį. Nusipiešėme didelį maišą, pasikabinome ant sienos, o vaikai klijuoja mažus lipnius lapelius su parašytais darbeliais, tai, kad gero jiems nutiko, ką pastebėjo per dieną. Ir per tėvų susirinkimą bus smagu tėvams pasakityti, kaip elgiasi jų vaikai.
Ryt darysim projektą, bet tik vieną pamoką, nes mano vaikams 2 pamokos pas kitus mokytojus, o tęsinį darysim trečiadienį. Darysiu maždaug pagal knygą, gal kai ką pakeisiu, bet dar neapgalvojau tolesnės eigos.
Maniškiai už gerus darbus pupeles renka, tai labai džiaugiuosi, nes tvarką daro iš peties.