Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės..., 19 tema

QUOTE(b.s @ 2011 11 21, 10:34)
mirksiukas.gif gal kuri turite formą ir reikalavimus, kaip rašyti charakteristiką?

Na pas mus griežtos formos nėra, bet aš vadovaujuosi atmintine, kurią buvau radus internete. Siunčiu į paštą mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės.

Vaiduuse, kaip tau sekėsi?

Kitas klausimas visoms. Kiek maždaug kainuoja skaneris? Kokį rekomenduojat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo riešutasgilė: 21 lapkričio 2011 - 14:09

Mano kitatikiai labai jau KITATIKIAI, jiems netiks. Nenoriu daugiau plėstis blush2.gif .
[/quote]

Supratau, ką turi omeny, tai ir neskaityk geriau. O knygelė tikrai nuostabi, reikėtų įsigyti.
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2011 11 20, 18:57)
ačiū, mergaitės, už naują medžiagą mūsų pilnėjančiame pašte. Dabar tik parsisiunčiau į savo pc, studijuosiu vėliau  smile.gif
ačiū už "kumščius", man jūsų palaikymo labai reikės  blush2.gif
O dabar atsijungiu, nes dar kartą pertikrinsiu, ar viskas susiruošta  biggrin.gif

Labai nekantrauju sužinoti, kaip tau sekėsi, nes manęs laukia tas pats kitą savaitę doh.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Knygelę ir aš užsisakysiu, ačiū 4u.gif
Sakykit, antrokės, ar darėte projektą "Jūratė ir Kastytis? bigsmile.gif Aš trečiadienį visą dieną planuoju integruotą daryti. Gal dariusios ką patartumėte? Valdžia nori ateiti doh.gif Kaip viską sujungti? Kažin nuo ko geriausia pradėti, nuo lietuvių k. , nuo poemos skaitymo? Ar išvis - pasaulio pž. padaryti ir apioe jūrą, gintarus ir pan. g.gif Kažin kaip geriau? g.gif

Mes klasėje jau pradėjom gerus darbelius iki Kalėdų rinkti. Nieko stebuklingo, bet smagu, kad kolkas vaikai įsijungia, pastebi viens kito gerus darbelius, gerą elgesį. Nusipiešėme didelį maišą, pasikabinome ant sienos, o vaikai klijuoja mažus lipnius lapelius su parašytais darbeliais, tai, kad gero jiems nutiko, ką pastebėjo per dieną. Ir per tėvų susirinkimą bus smagu tėvams pasakityti, kaip elgiasi jų vaikai. ax.gif

Pas mane vienas laisvamanis doh.gif Ir toks ypatingai patapo, kai per vieną šventę sušalo bažnyčioje doh.gif Nuo tos dienos tėvai griežtai neleidžia nei eiti į bažnyčią, nei į tikybą ir iš vis ta tema nenori kalbėti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(riešutasgilė @ 2011 11 21, 14:08)
Sveikutės.

Vaiduuse, kaip tau sekėsi?

Neįsivaizduoju ax.gif , bet taip jo pasigendu, kai nėra namie...Jūs tik šast šast nuskenuojat tą, aną...O aš galėčiau atrodo, o bac - neturiu su kuo unsure.gif Tenka MB prašyti darbe , kad pasidarbuotų ax.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos smile.gif

Sudomino situacija su kitatikiais arba laisvamaniais mokiniais. O tai kaip tada su Kalėdomis, jų renginiais, šventimu? Juk tai irgi siejasi su religija... Ką darote, kai klasėje yra kitatikių arba laisvamanių? Ar padarote grynai Kalėdų Senelio atėjimo švetę? Tiesiog šiaip įdomu pasidarė, nes pačiai neteko to patirti.
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2011 11 21, 15:33)
Sveikos gyvos smile.gif

Sudomino situacija su kitatikiais arba laisvamaniais mokiniais. O tai kaip tada su Kalėdomis, jų renginiais, šventimu? Juk tai irgi siejasi su religija... Ką darote, kai klasėje yra kitatikių arba laisvamanių? Ar padarote grynai Kalėdų Senelio atėjimo švetę? Tiesiog šiaip įdomu pasidarė, nes pačiai neteko to patirti.

Iki šiol didelių bėdų nebuvo, t.y. su praėjusiomis laidomis. Tai ir dabar, ta mano viena šeima įdomi, kai Kalėdos, šventė , dovanos, tada gerai, o kai jau kalba pie bažnyčią ir pan., tada - oj ne, aš netikintis doh.gif
Prisitaiko prie daugumos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2011 11 21, 16:08)

Aš turiu senuką spausdintuvą- kopijuoklį ir skanerį. 3 viename smile.gif Hp firmos. Esu patenkinta. Kartais jau užsiožiuoja, bet nėra ko norėt, kai jau 6 metai jam rolleyes.gif

Su vaikais pasidarėm kalėdinius žaisliukus iš diskų, beliko tik sukabint ant šakos. Dar radau karpinių žaisliukų formos. Tai jais papuošiu langą. Manau bus viskas suderinta wub.gif
Įmetu į paštą nuotrauką savo mokinių darbų nuotrauką ir trafaretų nuorodas, rasit ten dar daug ko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 21 lapkričio 2011 - 16:10
QUOTE(zuzanele @ 2011 11 21, 18:01)

Su vaikais pasidarėm kalėdinius žaisliukus iš diskų, beliko tik sukabint ant šakos. Dar radau karpinių žaisliukų formos. Tai jais papuošiu langą. Manau bus viskas suderinta wub.gif
Įmetu į paštą nuotrauką savo mokinių darbų nuotrauką ir trafaretų nuorodas, rasit ten dar daug ko mirksiukas.gif

Mes irgi jau pasidareme zaisliukus is kompaktu. Labai smagiai vaikai dare thumbup.gif ir nebuvo sunku
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2011 11 21, 18:17)
Mes irgi jau pasidareme zaisliukus is kompaktu. Labai smagiai vaikai dare thumbup.gif ir nebuvo sunku

Mes darėm iš spalvoto popieriaus, o jūs?
Atsakyti
Labai šaunūs žaisliukai thumbup.gif O diskus naujus pirkote? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 11 21, 18:24)
Mes darėm iš spalvoto popieriaus, o jūs?

Mes gaminome is serveteliu su kalediniais piesiniais ir kompaktu krastelius puoseme krepiniu popieriumi. Kai kurie priklijavo kaspinelius mirksiukas.gif
Atsakyti