Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės..., 19 tema

QUOTE(zuzanele @ 2011 12 07, 16:30)
Sveikutės 4u.gif
Šiandien atkeliavo siuntinys iš Vilniaus- dovanėlės už piešinių konkursą "Pagalbos telefonas 112" thumbup.gif

Į pirmą paštą išsiunčiau tris daineles, jų karaoke ir žodžius. Tinkamos dainuoti šiuo metu. Maniškiams labai patiko, ypač "Šaltukas" biggrin.gif

Labas vakaras smile.gif

O ką konkrečiai gavote tame siuntinyje? Labai jau smalsu, nes dar negavau sad.gif
Papildyta:
Radau darbo skelbimą, gal kam bus ir naudingas

http://www.cv.lt/nuo...kytojas/?sri=33
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2011 12 07, 19:43)
Labas vakaras smile.gif

O ką konkrečiai gavote tame siuntinyje? Labai jau smalsu, nes dar negavau sad.gif

Kažkokios knygutės ir saldi dovanėlė (saldainių rinkinys, manau užteks visiems rolleyes.gif ). Dar toks laiškas trumpas.
Atsakyti
Sveikutės,
Mes šiandien taip pat gavome siuntinuką. Ten knygelės-galvosūkiai vaikams ir saldainiai. labai šaunu, nors tikrai jau nebesitikėjau, kad ką gausim.
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2011 12 07, 18:11)

Tiesa mergaites, ar jus nesergate su mokiniais, nes pas mus tai ne kas doh.gif Mano visa seimyna iskritusi ir mokiniai kaip lapai krenta g.gif

pas mane irgi serga vaikai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2011 12 07, 19:04)
pas mane irgi serga vaikai verysad.gif

Sveikos mergaitės,

mes dar laikomės, ant nosies 2 renginiai - o ir atostogos jau šviečia - taip nesinori ligų nono.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 12 07, 15:30)
Šiandien atkeliavo siuntinys iš Vilniaus- dovanėlės už piešinių konkursą "Pagalbos telefonas 112" thumbup.gif

Mes taip pat jau gavom thumbup.gif , tiksliau pranešė, kad į raštinę atkeliavo, tikiuosi rytoj ir klasę pasieks lotuliukas.gif

Na ir dar toks klausimėlis
Tėvų susirinkime nutareme vaikams-pirmokams pirkti knygeles, kurias galima butų naudoti kaip papildomą medziagą. Tokiais atvejais jau esu pirkusi :
Jono Šukio Kodėl juokėsi katytė. Pasakėlės ir apsakymėliai
Kęstučio Kasparavičiaus "Trumpos istorijos"
šiais metais vel suku galvą ką pasirinkti, kad būtų įdomūs trumpi tekstukai vaikams skaityti. gal kas esate susidure, ar turite Česlovas Navakauskas
KADA PRASIDEDA VASARA arba Česlovas Navakauskas KUR TAS PASAULIO KRAŠTAS? ar jos vertos demesio?
Gal kuri jau perziūrejote knygyno lentynas ir ką tinkamo užmatėte?

Atsakyti
Visoms atsiuntusioms daineles AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif Man labai labai praverčia biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos.
Norėjau paklausti ar su vaikais darote dovanėles Kalėdoms tėveliams?
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2011 12 07, 22:21)
Sveikos.

Nea. Neužtenka laiko viskam. Dabar dar netikėtai tokią akciją "prikabino"... papildomo darbo uždavė... Tiesiog laiko neužtenka. O šiaip, aišku, būtų galima padaryt. Bet visada labiau tokiu metu kreipiau darbelius į papuošimų ir dekoracijų gaminimą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 12 07, 15:30)
Sveikutės 4u.gif

QUOTE(*gabra* @ 2011 12 07, 15:43)
Ir mes gavom dovaneles:) labai dziaugemes

Mes dar nieko negavom... Nu gal Klaipėda toli...
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2011 12 07, 23:21)
Sveikos.

Vieną kartą esam darę, bet šiaip laiko nelieka. Bet atviruką būtinai padarom ir padovanoja 4u.gif

QUOTE(Aurute @ 2011 12 08, 00:06)
Mes dar nieko negavom... Nu gal Klaipėda toli...

Šiandien mes išsidalinom. Vaikams labai patiko knygutė ir , aišku, saldainiai biggrin.gif
Atsakyti
Labas visoms,

radau

http://tar.tic.lt/De...64-582614B697D5

Manau, rasit kur pritaikyti smile.gif
Papildyta:
Galėsit kam reikia pakloti ant stalo smile.gif Čia - tėvų atsakomybei pagrįsti įstatymu smile.gif
Atsakyti