Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės..., 19 tema

QUOTE(agė-melagė @ 2011 12 05, 19:32)
AŠ SMILGAI NUSIUNČIAU VISKĄ, KĄ BUVAU RADUS MŪSŲ PAŠTUOSE APIE VERTINIMĄ. O  BŪTENT DOKUMENTO "ŠABLONAI" NEBUVO. BET GAL GALVOJE TURĖTOS VERTINIMUI TINKAMOS FRAZĖS, LIPDUKŲ PAVYZDŽIAI, O GAL TESTŲ VERTINIMO LENTELĖS. ŠABLONAIS GALI BŪT DAUG KAS blush2.gif TAIP MANAU AŠ. TODĖL IR PASISIŪLIAU ATSIŲSTI smile.gif

Ar jūs e-dienyną pildot?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2011 12 05, 20:08)
Sveikutės,
Kreipiuosi su prašymu. Labai labai reikia dainelės apie raudonkepuraitę. Nieko nerandu, išskyrus „saulės vaikai“ -Raudonkepuraitės dainelė. Gal galite pagelbėti? Būsiu labai dėkinga.

Aš turiu Čiki Piki Vasara atliekamą Raudonkepuraitės dainelę , Bet čia gal ta pati?(Aaa- krokodilai begemotai, aaa- ir beždžionės kašelotai...)Ta pati? Tada pagelbėt negaliu.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 12 05, 20:36)
Ar jūs e-dienyną pildot?

DAR NE. KODUS IŠDALINO, BET NEREIKALAUJA, KAD PILDYTUMĖM. MES DAR PASIEKIMŲ KN NAUDOJAM.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 12 05, 19:36)
Ar jūs e-dienyną pildot?

Labas vakarėlis,
pas mus el. dienynas pildomas, popierinis pildomas, pasiekimų knygelė pildoma 000189.gif jau pradeda po truputį pykinti lotuliukas.gif tikimės kitais metais jau valdžia tiksliai apsispręs ko nori g.gif
Atsakyti
Čiki piki vasaros dainelė apie Raudonkepuraitę tai ta pati, kurią turiu. Gal dar kas galite padėti?
Atsakyti
QUOTE(pirmokiukė @ 2011 12 05, 19:49)
Labas vakarėlis,
pas mus el. dienynas pildomas, popierinis pildomas, pasiekimų knygelė pildoma  000189.gif  jau pradeda po truputį pykinti  lotuliukas.gif tikimės kitais metais jau valdžia tiksliai apsispręs ko nori  g.gif

O aš šiemet kaip niekad sumažinau pildymą. Pildau tik e-dienyną ir vertinimai ten. Neperrašinėju į sąsiuvinius. Pasiekimų knygučių neturime, nes tėvai yra gavę kodus ir pasižiūri internete. Kas neturi namuose, mėnesio gale atšviečiu lapą su vaiko mėnesio pasiekimais ir atiduodu.
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2011 12 05, 20:32)
AŠ SMILGAI NUSIUNČIAU VISKĄ, KĄ BUVAU RADUS MŪSŲ PAŠTUOSE APIE VERTINIMĄ. O  BŪTENT DOKUMENTO "ŠABLONAI" NEBUVO. BET GAL GALVOJE TURĖTOS VERTINIMUI TINKAMOS FRAZĖS, LIPDUKŲ PAVYZDŽIAI, O GAL TESTŲ VERTINIMO LENTELĖS. ŠABLONAIS GALI BŪT DAUG KAS blush2.gif TAIP MANAU AŠ. TODĖL IR PASISIŪLIAU ATSIŲSTI smile.gif

Tikrai taip, šablonams sukurti panaudosiu vertinimui tinkamas frazes, nes el.dienyne vertinama taip pat aprašomuoju būdu, tik, kad būtų paprasčiau, galima susikurti paruoštas frazes ir naudoti copy-paste mirksiukas.gif
P.S. Mums šiais mokslo metais teks pildyti ir popierinius ir elektroninius dokumentus doh.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 05 gruodžio 2011 - 20:04
Judančių akyčių yra senukuose, bet ar pigiau tikrai nežinau. Jau senokai pirkau.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 12 05, 20:01)
O aš šiemet kaip niekad sumažinau pildymą. Pildau tik e-dienyną ir vertinimai ten. Neperrašinėju į sąsiuvinius. Pasiekimų knygučių neturime, nes tėvai yra gavę kodus ir pasižiūri internete. Kas neturi namuose, mėnesio gale atšviečiu lapą su vaiko mėnesio pasiekimais ir atiduodu.

kitais metais mes taip pat atsisakysime pasiekimų knygelių ir popierinio dienyno, o va šiemet taip jau gavosi - pradžioj sakė, kad pradinukai e-dienyno nepildys, bet vėliau apsigalvojo doh.gif na, ką padarysi lotuliukas.gif

Aurute, judančių akyčių esu užmačiusi ir siuvimo reikmenų skyriuose, kur sagas, siūlus ir kitą gėrį parduoda lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmokiukė: 05 gruodžio 2011 - 20:27
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 12 05, 21:20)
Judančių akyčių yra senukuose, bet ar pigiau tikrai nežinau. Jau senokai pirkau.

Taigi galima judančių akyčių pasidaryti ir pačiam. Į tablečių tuščią pakuotę įdėti kad ir pipirą. Ar aš čia ne į temą?
Atsakyti
Mes judančias akytes darėm iš pipiro žirnelio ir tabletės dėkliuko ir visai gerai gavosi. Tik ne visi gražiai paruošė vietą akytėms, tai kai kurių buvo nelabai tvarkinga. O kas pasistengė, tai visai ok thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 05 gruodžio 2011 - 20:37
QUOTE(smilga1972 @ 2011 12 05, 21:37)
Mes judančias akytes darėm iš pipiro žirnelio ir tabletės dėkliuko ir visai gerai gavosi. Tik ne visi gražiai paruošė vietą akytėms, tai kai kurių buvo nelabai tvarkinga. O kas pasistengė, tai visai ok  thumbup.gif

OT LIETUVAITĖS! VIS MOKA IŠSISUKT... TIKROS ŠEIMININKĖS lotuliukas.gif
Atsakyti