Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės..., 19 tema

QUOTE(agė-melagė @ 2011 12 05, 18:07)
Fainuoliška tongue.gif

Ačiūks 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inusia @ 2011 12 05, 19:03)
Labas vakarėlis,
o čia mūsų vaikučių eglutė irgi iš senų žurnalų, tik kitokia.
Gal kam nors pravers  bigsmile.gif

eglutė iš senų žurnalų

Ačiū,kad priminei. Kažkada buvom darę, bet... Reiks padaryti vieną bendrą didelę eglę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 12 05, 18:14)
Ačiū,kad priminei. Kažkada buvom darę, bet... Reiks padaryti vieną bendrą didelę eglę bigsmile.gif

Nėra už ką mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės mergaitės 4u.gif . Man labai reikia vertinimo šablonų (jau jums nusibosiu)... Kažkuri buvot atsiuntusi kažką apie vertinimą, bet neišsisaugojau ir dabar nerandu pašte ax.gif , gal galit nukreipti tinkama linkme ax.gif Please blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 12 05, 18:26)
Sveikutės mergaitės  4u.gif . Man labai reikia vertinimo šablonų (jau jums nusibosiu)... Kažkuri buvot atsiuntusi kažką apie vertinimą, bet neišsisaugojau ir dabar nerandu pašte  ax.gif , gal galit nukreipti tinkama linkme  ax.gif Please  blush2.gif

į a.ž. parašyk savo @ atsiųsiu
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 12 04, 19:55)
Mergaitės, o kur radot švelnukus? Aš nerandu niekur  verysad.gif

Smilgute, ar radai švelnukus? Buvau atsiuntusi kalėdinį pasveikinimą su Švelnukų pasaka į 2 paštą. Ir Šarkka buvo atsiuntusi kažką labai panašaus. Gerai paieškojusi tikrai rasi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 05 gruodžio 2011 - 18:24
QUOTE(agė-melagė @ 2011 12 05, 18:54)

Ačiū už pagalbą 4u.gif . Tyrinėjuosi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2011 12 05, 19:23)
Smilgute, ar radai švelnukus? Buvau atsiuntusi kalėdinį pasveikinimą su Švelnukų pasaka į 2 paštą. Ir Šarkka buvo atsiuntusi kažką labai panašaus. Gerai paieškojusi tikrai rasi. mirksiukas.gif

Ieškosiu, gal rasiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 12 05, 19:46)
Ieškosiu, gal rasiu  ax.gif

Jei nerasi- parašyk savo @ į až. Atsiųsiu smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Kreipiuosi su prašymu. Labai labai reikia dainelės apie raudonkepuraitę. Nieko nerandu, išskyrus „saulės vaikai“ -Raudonkepuraitės dainelė. Gal galite pagelbėti? Būsiu labai dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2011 12 05, 17:54)

Gal galima platesnei auditorijai ax.gif ax.gif ax.gif Neturiu žalio supratimo apie tuos šablonus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2011 12 05, 18:54)

Ačiū labai labai labai user posted image
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 12 05, 20:19)
Gal galima platesnei auditorijai  ax.gif  ax.gif  ax.gif Neturiu žalio supratimo apie tuos šablonus  blush2.gif

AŠ SMILGAI NUSIUNČIAU VISKĄ, KĄ BUVAU RADUS MŪSŲ PAŠTUOSE APIE VERTINIMĄ. O BŪTENT DOKUMENTO "ŠABLONAI" NEBUVO. BET GAL GALVOJE TURĖTOS VERTINIMUI TINKAMOS FRAZĖS, LIPDUKŲ PAVYZDŽIAI, O GAL TESTŲ VERTINIMO LENTELĖS. ŠABLONAIS GALI BŪT DAUG KAS blush2.gif TAIP MANAU AŠ. TODĖL IR PASISIŪLIAU ATSIŲSTI smile.gif
Atsakyti