Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės..., 19 tema

Mergaitės, o kur radot švelnukus? Aš nerandu niekur verysad.gif
Atsakyti
Labos, 4u.gif Pasiruošiau užduotėlę lietuvių kalbos pamokai 3 klasei. Metu paštan gal kas panaudosit.
QUOTE(agė-melagė @ 2011 12 04, 18:09)
Aurute, bet čia tik nuoroda,  paspaudus ją patenki į http://www.slideboom.../presentations/. O va iš čia nemoku atsisiųst. schmoll.gif

Kai ką duoda atsisiųst - žiūrėkit po skaidre - JEI YRA ATSISIŲSTI - tai ir siunčiamės. Bet dauguma užrakintos. (arba aš ko nemoku).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda77: 04 gruodžio 2011 - 19:03
Sveikos, mergaitės. Gal galit priminti nuorodą, kaip pasidaryti eglutę iš žurnalo. Buvo pašte filmuota medžiaga, bet neberandu. Ačiū.
Atsakyti
Eglutės iš žurnalų 4u.gif
http://www.youtube.c...h?v=YgW_4JYxnNw
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2011 12 04, 14:07)
Riki-tiki, o kaip galima atsisiųst pristatymą "Daugyba pirštais"? Ar ten neįmanoma g.gif Lb jo noriu, kaip tik reikia, bet nežinau kaip parsisiųst blush2.gif O gal neįmanoma? Prašau pagalbos rolleyes.gif

as turiu savo paste, galiu atsiusti, tik duok e-meila smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, daugyba pirštais yra yatube, iš ten galima.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 12 04, 18:28)
Kur rašei? Galėtum adresą ar nuorodą mum duot, parašytume ir mes. Kai daugiau bus klausiančių, tai ir jie gal „pabus iš letargo“. Tai jau visai prieš vaikus yra sarmata. Juk jie laukia tų dovanėlių, o neturim ką pasakyti.

Apipilkim laiskais:) Stai adresas:)

EPvilnius@europarl.europa.eu
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2011 12 04, 21:32)

Ačiūūū.
Atsakyti
sveikos,
norejau i pasta nusiusti knyga "100 ziemos darbeliu", bet per didelis failas. siunciu nuoroda, tikiuosi pavyks parsisiust. man patiko, gal ir jus ka naudingo rasit 4u.gif
Atsakyti
Labas, merginos 4u.gif

Va labai prireikė akyčių ax.gif . Tokių judančių bigsmile.gif . Gudragalvyje radau, ale gana brangios. Gal kuri užtiksit pigiau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2011 12 04, 21:32)

Labas vakarėlis,
o čia mūsų vaikučių eglutė irgi iš senų žurnalų, tik kitokia.
Gal kam nors pravers bigsmile.gif

eglutė iš senų žurnalų
Atsakyti
QUOTE(Inusia @ 2011 12 05, 18:03)
Labas vakarėlis,
o čia mūsų vaikučių eglutė irgi iš senų žurnalų, tik kitokia.
Gal kam nors pravers  bigsmile.gif

Fainuoliška tongue.gif
Atsakyti