Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės..., 19 tema

QUOTE(agė-melagė @ 2011 12 03, 15:48)
drinks_cheers.gif
LUTUTE, IR AŠ SU MALONUMU IR NUOSTABA PAŽIŪRĖJAU JŪSŲ DARBELĮ,  DARBAS SUPERINIS.

biggrin.gif AČIŪ AČIŪ AČIŪ......
Būtinai pirmadienį perduosiu savo mokiniams ir kitiems projekto dalyviams jūsų gražius atsiliepimus. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 04 gruodžio 2011 - 00:01
QUOTE(lutute1 @ 2011 12 02, 18:17)
Vaiduuse, ir mums į paštą pametėk piramidės paveiksliukus. smile.gif

gaila, kad tik dabar perskaičiau žinutę, nes atspausdinau ir ištryniau juos blush2.gif galiu atsiųst nebent skenuotus iš knygelės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2011 12 04, 08:14)
gaila, kad tik dabar perskaičiau žinutę, nes atspausdinau ir ištryniau juos  blush2.gif galiu atsiųst nebent skenuotus iš knygelės  ax.gif

Vaiduuse, tai neskubu. Pamaniau. kad būtų šaunu tokią medžiagą turėti mūsų pašte. Niekad nežinai, kada gali praversti. drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(pirmokiukė @ 2011 12 02, 19:34)
skaitymo kortelės 1 klasei - tai prie pupos priedas - skiemenukai, žodžiai, tekstukai, vėliau ir tekstai

Ačiū, pirmokiuke, už naudingą siuntinuką. Kitą savaitę skaitysime iš atsiųsto priedo. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 04 gruodžio 2011 - 11:51
Riki-tiki, o kaip galima atsisiųst pristatymą "Daugyba pirštais"? Ar ten neįmanoma g.gif Lb jo noriu, kaip tik reikia, bet nežinau kaip parsisiųst blush2.gif O gal neįmanoma? Prašau pagalbos rolleyes.gif
Atsakyti

Ačiū, pirmokiuke, už naudingą siuntinuką. Kitą savaitę skaitysime iš atsiųsto priedo. 4u.gif
[/quote]

Prašom, naudokitės į sveikatą biggrin.gif
Atsakyti
siunčiu į paštą skenuotą knygelę apie sveiką gyvenseną, tik prieš spausdindamos gerokai pašviesinkit paveikslėlius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2011 12 04, 13:07)
Riki-tiki, o kaip galima atsisiųst pristatymą "Daugyba pirštais"? Ar ten neįmanoma g.gif Lb jo noriu, kaip tik reikia, bet nežinau kaip parsisiųst blush2.gif O gal neįmanoma? Prašau pagalbos rolleyes.gif

Aš ne Riki-tiki, bet galiu pasiūlyt: pašte spaudi me "atidaryti", o "atsisiųsti" ir išsisaugai kompe.
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2011 11 29, 18:19)
šarkka, ačiū už švelnukus  4u.gif Turėsim ką veikt  mirksiukas.gif
Konkurso 112 organizatoriai mums irgi nieko neatsiuntė  blink.gif Kažkokie apgavikai  g.gif Gerai, kad nieko vaikams apie prizus nesakiau  biggrin.gif

Parasiau konkurso organizatoriams laiska, mane patikino,kad gausime ir dovaneles ir diploma, kantrybes koleges.
Atsakyti
QUOTE(*gabra* @ 2011 12 04, 16:17)
Parasiau konkurso organizatoriams laiska, mane patikino,kad gausime ir dovaneles ir diploma, kantrybes koleges.

Tikėsimės ir lauksim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2011 12 04, 16:45)
Aš ne Riki-tiki, bet galiu pasiūlyt: pašte spaudi me "atidaryti", o "atsisiųsti"  ir išsisaugai kompe.

Aurute, bet čia tik nuoroda, paspaudus ją patenki į http://www.slideboom.../presentations/. O va iš čia nemoku atsisiųst. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*gabra* @ 2011 12 04, 16:17)

Kur rašei? Galėtum adresą ar nuorodą mum duot, parašytume ir mes. Kai daugiau bus klausiančių, tai ir jie gal „pabus iš letargo“. Tai jau visai prieš vaikus yra sarmata. Juk jie laukia tų dovanėlių, o neturim ką pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2011 12 04, 17:09)
Aurute, bet čia tik nuoroda,  paspaudus ją patenki į http://www.slideboom.../presentations/. O va iš čia nemoku atsisiųst. schmoll.gif

Vadinas aš ne ten žiūrėjau. Antram pašte yra pateiktis apie daugybą pirštais.
Atsakyti