Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės..., 19 tema

QUOTE(b.s @ 2011 12 02, 18:25)

aš dar labai labai naujokė Jūsų forume, bet noriu ir aš tos seminaro medžiagos... ax.gif Ar galiu tikėtis tokios dovanos? smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Nusiunčiau į paštą naujo konkurso nuostatus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 12 02, 18:30)
Maniškiai jau ketvirtokai, bet žvakių šviesos ir pasakos laukia nekantraudami. Šiandien puse vaikų atėjo į pirmą pamoką, kiti į antrą. Tai tie kur atėjo į antrą, pribėgo prie manęs ir pirmas klausimas "Ar skaitėt per pirmą pamoką pasaką?" Kai pasakiau, kad neskaičiau, kad skaitysiu per antrą pamoką, nes susirinks visi vaikai, tai lengviau atsipūtė ir pasakė "Ačiū Dievui"  biggrin.gif
Klasėj kabo maišeliai prie kiekvieno vaiko skyrelio. Vaikai kaip padėką draugams už gerus darbus įdeda po saldainį, atviruką, lipduką. Tai tokie patenkinti kas randa. Ir man liepė pasikabinti maišelį. Ir aš gaunu saldainių ir atvirukų biggrin.gif Aš pati kas kartą po pamokų taip pat jiems įdedu po saldainį. Norisi, kad visi gautų. Vieni saldainius suvalgo iškart. Kiti juos kaupai iki Advento pabaigos.

Geras būdas skatinti vaikus daryti gerus darbus. Tik man galvon atėjo toks pamąstymas. O ar nebūtų tikslinga prie įmetamo saldainio prilipinti rašteliuką su paaiškinumu, už kokį konkretų darbą uždirbtas saldainis ar atvirukas? Vaikui labiau užsifiksuotų galvoj, kokie poelgiai yra garbingi ir vertinami. Aišku, tai yra sudėtingiau, bet pradinukams dar reikia konkretumo.

Jeigu kam reikia, galėčiau papasakoti, kaip gamonomės kojines iš popieriaus patys. Buvo ir vaikų rankomis pagaminta klasės puošmena, ir atliko kalėdinės kojinės funkciją.
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2011 12 03, 12:43)
Jeigu kam reikia, galėčiau papasakoti, kaip gamonomės kojines iš popieriaus patys. Buvo ir vaikų rankomis pagaminta klasės puošmena, ir atliko kalėdinės kojinės funkciją.

Įmesk. Įdomu pamatyt ir pasigamint norėtųsi... mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės mūsų paštas beveik užpildytas, tad nuo šiandien viską siųskite į antrąjį paštą : pradinukeirmama1@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 03 gruodžio 2011 - 13:47
Ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 12 02, 19:17)
Vaiduuse, ir mums į paštą pametėk piramidės paveiksliukus. smile.gif
O aš ką tik "iškepiau" su Windows Movie Maker ekologinį projektuką ir įmečiau į youtube. Gal kam bus įdomu užmesti akį? mirksiukas.gif 
http://www.youtube.c...h?v=mb1FIU0hImk

Trečiadienį mokykloje laukiame svečių. Esu pakvietusi rašytoją V.V. Landsbergį.  Gal kuri organizavote panašų renginį ir turite gražią įžangą ar šiaip kokius žodžius, kurie tiktų projektui "Grožiuosi lietuvišku žodžiu"? Būčiau labai dėkinga už bet kokią pagalbą. Nes dabar po iTEC projekto galva visai tuščia  fitness3.gif

tokie mazi, o darbai tookie DIDELI..grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 12 03, 12:04)
Įmesk. Įdomu pamatyt ir pasigamint norėtųsi... mirksiukas.gif

Įmest neturiu ką. Parašysiu, bandykit įsivaizduoti. Iš raudono kartono reikia iškirpti dvi vienodas kojines. Sudėti jas vieną ant kitos. Su skylamušiu pridaryti skylučių pagal išorinę kraštinę aplink visą kojinę (turi būti sudėtos viena ant kitos, skylutė bus mušama iš karto per abi) vienodais tarpeliais, mažgaug kas 1 cm. Nedaryti skylučių itin arti krašto. Tada sudėtas viena ant kitos kojines apnarstyti baltu storu siūlu, na, tarytum apsiūti. Pasilikti siūlo pakabinimui padaryti. Jei daroma iš A4 formato lapo, kojinė nebus itin talpi, bet grožio tikrai yra. O paskui jau telieka dekoruoti. Ar kažkas aiškaus iš mano rašto?
Atsakyti
QUOTE(pauliausirmosmama @ 2011 12 03, 15:24)

smile.gif ačiū. Man labai svarbus jūsų palaikymas ir įvertinimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 03 gruodžio 2011 - 14:43
QUOTE(pauliausirmosmama @ 2011 12 03, 15:24)

drinks_cheers.gif
LUTUTE, IR AŠ SU MALONUMU IR NUOSTABA PAŽIŪRĖJAU JŪSŲ DARBELĮ, TIK PAMIRŠAU PRAŠYTI SAVO MINTIS blush2.gif DARBAS SUPERINIS. TIKRAI, TOKIE MAŽI O DARBAI DIDELI. ŠAUNUOLIAI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2011 12 03, 16:42)
Įmest neturiu ką. Parašysiu, bandykit įsivaizduoti. Iš raudono kartono reikia iškirpti dvi vienodas kojines. Sudėti jas vieną ant kitos. Su skylamušiu pridaryti skylučių pagal išorinę kraštinę aplink visą kojinę (turi būti sudėtos viena ant kitos, skylutė bus mušama iš karto per abi) vienodais tarpeliais, mažgaug kas 1 cm.  Nedaryti skylučių itin arti krašto. Tada sudėtas viena ant kitos kojines apnarstyti baltu storu siūlu, na, tarytum apsiūti. Pasilikti siūlo pakabinimui padaryti. Jei daroma iš A4 formato lapo, kojinė nebus itin talpi, bet grožio tikrai yra. O paskui jau telieka dekoruoti. Ar kažkas aiškaus iš mano rašto?

Viską puikia supratau thumbup.gif Darysim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2011 12 03, 14:42)
Įmest neturiu ką. Parašysiu, bandykit įsivaizduoti. Iš raudono kartono reikia iškirpti dvi vienodas kojines. Sudėti jas vieną ant kitos. Su skylamušiu pridaryti skylučių pagal išorinę kraštinę aplink visą kojinę (turi būti sudėtos viena ant kitos, skylutė bus mušama iš karto per abi) vienodais tarpeliais, mažgaug kas 1 cm.  Nedaryti skylučių itin arti krašto. Tada sudėtas viena ant kitos kojines apnarstyti baltu storu siūlu, na, tarytum apsiūti. Pasilikti siūlo pakabinimui padaryti. Jei daroma iš A4 formato lapo, kojinė nebus itin talpi, bet grožio tikrai yra. O paskui jau telieka dekoruoti. Ar kažkas aiškaus iš mano rašto?

Ačiū už puikią mintį - mano pirmokiukai, manau, irgi netrukus džiaugsis kojinėmis, o jei dar ir siurprizą ras good.gif santa2.gif
kaip smagu, kad pas jus tiek idėjų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti