Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės..., 19 tema

QUOTE(editaite @ 2011 12 01, 21:12)
mums visai gerai sekasi, spejam viska, dirbame jau su antrais vadoveliais, matematikoje jokiu nesklandumu nekyla, bet lietuviu..... dar ne visi pramokome skaityti, bet va neseniai raseme raidziu diktanta, tai liuks, raides visi visas pazista smile.gif  griebsim dabar zodelius smile.gif

Mes tai iš karto griebiam ir raideles, ir žodelius, bandom ir sakinukus su keliais "profais". lotuliukas.gif Tai taip pamažu ir šliaužiam pupos stiebu doh.gif bet nieko tokio, labai nenusiminiau schmoll.gif Pasivysim mes jus lotuliukas.gif
dar galiu pasiūlyti skaitymo korteles 1 klasei nuskanuoti, jei kam reikia - sakykit, pageidaukit group.gif
Atsakyti
Sveikutės, pagaliau greit savaitgalis, atsipūsim. Pradėjom vaidinimą kurt naujiems metams, gal suspėsim išmokt daineles g.gif
Ryt pas mus sveikatinimo diena, tai kopijuoju sveiko maisto piramidei paveikslėlius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 12 01, 23:16)
4u.gif Ačiū R.@usrai už tikslią nuorodą, o Zuzanėlei- už šaunius skaitinius.

Visada malonu padėti.

O čia atkapsčiau kalėdinės knygos nuorodą. Prašom.http://knygynas.btz.lt/lietuviu/grozine-kuryba/25-1-kaledu-istorijos.html

Kitaip nemoku įkelti, bet jei nori SM 18 tema, psl.49.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.@usra: 01 gruodžio 2011 - 22:41
QUOTE(pirmokiukė @ 2011 12 01, 23:19)
dar galiu pasiūlyti skaitymo korteles 1 klasei nuskanuoti, jei kam reikia - sakykit, pageidaukit  group.gif

Būtų įdomu pamatyt... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 12 02, 01:16)
4u.gif Ačiū R.@usrai už tikslią nuorodą, o Zuzanėlei- už šaunius skaitinius.

Mano mažiukams taip patinka skaitiniai, kad vakar įeinu į klasę, o čia šviesa jau išjungta, visi sėdi ratuku ir laukia....besiginčydami kiek mokytoja šiandien žvakių degs, gal jau dvi, o kiti aiškina, kad savaitė dar nesibaigė gi biggrin.gif , taip ir savaitės dienas įsitvirtina ...labai jau jiems įspūdinga ta žvakės šviesa. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmokiukė @ 2011 12 01, 19:17)
sveikos, mergaitės  bigsmile.gif kaip sekasi pirmokėms dirbti - pupauti, riešutauti, giliauti  lotuliukas.gif ar jau baigėte pirmąsias vadovėlio dalis? Aš kažkaip atsilieku, ypač su raidelėm - juk nepaskubėsi su mažiukais   doh.gif , tad ir temų integracija subyrėjo į šipulius.  doh.gif

Dabar atostogaujam. Baigsim pupos knygą tik po atostogų.

QUOTE(pirmokiukė @ 2011 12 01, 22:19)
Mes tai iš karto griebiam ir raideles, ir žodelius, bandom ir sakinukus su keliais "profais".  lotuliukas.gif Tai taip pamažu ir šliaužiam pupos stiebu  doh.gif bet nieko tokio, labai nenusiminiau schmoll.gif  Pasivysim mes jus  lotuliukas.gif
dar galiu pasiūlyti skaitymo korteles 1 klasei nuskanuoti, jei kam reikia - sakykit, pageidaukit  group.gif

Mano klasėje vieni rašo tik raides ir skiemenis, kiti geba jau ir sakinukus parašyti. Vienam vaikui doh.gif nė krust. Tas pats ir su skaitymu.
O tas skaitymo korteles pati darei, ar pirkai? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 02 gruodžio 2011 - 09:31
QUOTE(studija @ 2011 12 02, 08:06)
...labai jau jiems įspūdinga ta žvakės šviesa. 4u.gif

ir maniškiams taip pat. smile.gif o svarbiausia- nors tas kelias minutes klasėje būna tylu tylu, kai skaitau nykštukų laišką, kai tamsu ir dega žvakutės ... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo domassss: 02 gruodžio 2011 - 12:09
dar galiu pasiūlyti skaitymo korteles 1 klasei nuskanuoti, jei kam reikia - sakykit,  group.gif

Ačiū. Tikrai pravers smile.gif
Atsakyti
Mes tai iš karto griebiam ir raideles, ir žodelius, bandom ir sakinukus su keliais "profais".  lotuliukas.gif Tai taip pamažu ir šliaužiam pupos stiebu  doh.gif bet nieko tokio, labai nenusiminiau schmoll.gif  Pasivysim mes jus  lotuliukas.gif

Mes tai ir raides, ir žodžius rašyti pradėjom. Daugumai puikiai sekasi ir sakinių diktantą jau parašo, tik su raštu kankinamės. Na , o vienas mokinukas surašo priebalsius ir tik kartai vieną kokią balsę įterpia verysad.gif . Bent jau didžiosiomis viduryje žodžio nerašo biggrin.gif . Išmoksim 4u.gif ...
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2011 12 01, 23:32)
Ryt pas mus sveikatinimo diena, tai kopijuoju sveiko maisto piramidei paveikslėlius  doh.gif

Vaiduuse, ir mums į paštą pametėk piramidės paveiksliukus. smile.gif
O aš ką tik "iškepiau" su Windows Movie Maker ekologinį projektuką ir įmečiau į youtube. Gal kam bus įdomu užmesti akį? mirksiukas.gif
http://www.youtube.c...h?v=mb1FIU0hImk

Trečiadienį mokykloje laukiame svečių. Esu pakvietusi rašytoją V.V. Landsbergį. Gal kuri organizavote panašų renginį ir turite gražią įžangą ar šiaip kokius žodžius, kurie tiktų projektui "Grožiuosi lietuvišku žodžiu"? Būčiau labai dėkinga už bet kokią pagalbą. Nes dabar po iTEC projekto galva visai tuščia fitness3.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 02 gruodžio 2011 - 17:23
QUOTE(studija @ 2011 12 02, 09:06)
Mano mažiukams taip patinka skaitiniai, kad vakar įeinu į klasę, o čia šviesa jau išjungta, visi sėdi ratuku ir laukia....besiginčydami kiek mokytoja šiandien žvakių degs, gal jau dvi, o kiti aiškina, kad savaitė dar nesibaigė gi biggrin.gif , taip ir savaitės dienas įsitvirtina ...labai jau jiems įspūdinga ta žvakės šviesa. 4u.gif

Maniškiai jau ketvirtokai, bet žvakių šviesos ir pasakos laukia nekantraudami. Šiandien puse vaikų atėjo į pirmą pamoką, kiti į antrą. Tai tie kur atėjo į antrą, pribėgo prie manęs ir pirmas klausimas "Ar skaitėt per pirmą pamoką pasaką?" Kai pasakiau, kad neskaičiau, kad skaitysiu per antrą pamoką, nes susirinks visi vaikai, tai lengviau atsipūtė ir pasakė "Ačiū Dievui" biggrin.gif
Klasėj kabo maišeliai prie kiekvieno vaiko skyrelio. Vaikai kaip padėką draugams už gerus darbus įdeda po saldainį, atviruką, lipduką. Tai tokie patenkinti kas randa. Ir man liepė pasikabinti maišelį. Ir aš gaunu saldainių ir atvirukų biggrin.gif Aš pati kas kartą po pamokų taip pat jiems įdedu po saldainį. Norisi, kad visi gautų. Vieni saldainius suvalgo iškart. Kiti juos kaupai iki Advento pabaigos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 02 gruodžio 2011 - 17:32
QUOTE(zuzanele @ 2011 12 02, 18:30)
Maniškiai jau ketvirtokai, bet žvakių šviesos ir pasakos laukia nekantraudami. Šiandien puse vaikų atėjo į pirmą pamoką, kiti į antrą. Tai tie kur atėjo į antrą, pribėgo prie manęs ir pirmas klausimas "Ar skaitėt per pirmą pamoką pasaką?" Kai pasakiau, kad neskaičiau, kad skaitysiu per antrą pamoką, nes susirinks visi vaikai, tai lengviau atsipūtė ir pasakė "Ačiū Dievui"  biggrin.gif
Klasėj kabo maišeliai prie kiekvieno vaiko skyrelio. Vaikai kaip padėką draugams už gerus darbus įdeda po saldainį, atviruką, lipduką. Tai tokie patenkinti kas randa. Ir man liepė pasikabinti maišelį. Ir aš gaunu saldainių ir atvirukų biggrin.gif Aš pati kas kartą po pamokų taip pat jiems įdedu po saldainį. Norisi, kad visi gautų. Vieni saldainius suvalgo iškart. Kiti juos kaupai iki Advento pabaigos.

Šauni mintis su tais maišeliai... thumbup.gif
Atsakyti