Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės..., 19 tema

QUOTE(Aurute @ 2011 12 01, 18:53)
Ir aš jau skaičiau mirksiukas.gif . Pačiai tarpais balsas virpėjo iš susijaudinimo mirksiukas.gif . Ir vaikai tai pastebėjo. Labai nuščiuvę klausėsi wub.gif .
Kolegė irgi užsisakė šią knygelę. Kol gaus paštu, skolinsis mano ir skaitys po manęs.
SM - geriausia reklama  thumbup.gif 

Labai šaunus angeliukas. Eisiu irgi tų servetėlių ieškot. Antrokams tikrai įveikimas toks darbelis.

O as pirmos neskaiciua, nes pamasciau, kad mnao pirmokai nesupras, Beto mirtis toia sunki tema, ir artimo netektis. Pradejau nuo antros pasakos.
Beje siandien buvo tevu susirinkimas, tai antraja pasaka parodziau skaidrese "Zvakes", labai tiko susirinkimo pradziai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(pirmokiukė @ 2011 12 01, 19:17)
sveikos, mergaitės  bigsmile.gif kaip sekasi pirmokėms dirbti - pupauti, riešutauti, giliauti lotuliukas.gif ar jau baigėte pirmąsias vadovėlio dalis? Aš kažkaip atsilieku, ypač su raidelėm - juk nepaskubėsi su mažiukais  doh.gif , tad ir temų integracija subyrėjo į šipulius.  doh.gif

lotuliukas.gif liuks pasakyta
Gerai sekasi, kam sekasi. Pradejom jau antasias dalis. rasem siandien pirmaji tikra diktanta i sasiuvinukus, tai is 24 mokiniu 4 nepazista raidziu, dar pas 3 silpni garsines analizes igudziai, nors raideles pazista. O diktantukas buvo laaaabai paprastutis.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 12 01, 17:56)
Aš tai jaučiuosi žeminama kai reikia prašinėti tėvų leisti vaikus pas mus, o ne pas konkurentus  blink.gif . Žinoma, lipi per save, per savo savigarbą, o ką darysi  verysad.gif , juk geriau, negu į gatvę eiti  verysad.gif . Bet tai taip žema!!! Svieto pabaiga - kiekvienais metais įtampa dėl darbo vietų, ieškai vaikų - bet kokių - kreivų, šleivų, kurčių, pasiutusių - bet vaikų!!! Bet kokių, kad tik būtų  doh.gif ...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergaites, kaip ten su tom pasakelem? Ar as durna, ar ka,bet man 7 pasakos truksta ax.gif
Atsakyti
Aš ką tik po susirinkimo.
Ačiū už pelėdas. Šauniai tėveliai padirbėjo. Į susirinkimą tėvai atsinešė flomasterius. Sakė, kad vaikai liepė nepamiršti ir įdavė savo pieštukines. Kiti vaikai paliko pieštukines ant savo suolo. Tėvai iškart surado, kur jų vaikai sėdi thumbup.gif Spalvino nurodytomis spalvomis. Mačiau, kad patiko tėveliams. O dar labiau susidomėjo, kai padaviau vaikų nuspalvintas pelėdas- kai kas net balsu džiaugėsi, kad spalvos sutapo smile.gif

QUOTE(Inusia @ 2011 12 01, 18:41)
Sveikutės,
aš irgi truputį ne į tą temą- labai norėčiau padėkoti tai kolegei,
kuri patarė vaikams paskaityti "Kalėdines istorijas". Šiandien skaitėm
pirmąją, net pati vos nepradėjau iš susijaudinimo kūkčioti blush2.gif
taip jautriai suregavom. Labai labai ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Džiaugiuosi, kad naudinga mirksiukas.gif
Aš skaičiau pirmąją pasaką, tai mano vienas ketvirtokas pasiverkė. Ašarų nesuvaldė. Vaikai nuščiuvo.

QUOTE(simba3 @ 2011 12 01, 22:22)
Mergaites, kaip ten su tom pasakelem? Ar as durna, ar ka,bet man 7 pasakos truksta ax.gif

Manau, aš ją praleidau blush2.gif O knygelė jau mokykloj unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2011 12 01, 20:44)
Ačiū mergaitėms už pagyrimus angeliukams, labai džiaugiuosi, kad bent kiek galėjau Jums padėti, nes pati tai čia maudausi pasiūlymų jūroje. Visoms irgi dėkui 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tikrai labai paprastas puikus darbelis, pasidarysim paskutinę dieną prieš atostogas ir dar po palinkėjimą prie jų pridėsiu smile.gif

QUOTE(R.@usra @ 2011 12 01, 20:47)
"Kalėdų pasakos". Ten zuzanėlė labai daug yra padirbėjusi ir vėliau viską dar atsiuntusi:super

Tikrai, zuzanėlei ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 12 01, 21:50)
Tikrai labai paprastas puikus darbelis, pasidarysim paskutinę dieną prieš atostogas ir dar po palinkėjimą prie jų pridėsiu  smile.gif
Tikrai, zuzanėlei ačiū  4u.gif

Aha, sužinojau, kad dėkinga turiu būti zuzanėlei. Tad 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Oi, mergaitės... rolleyes.gif O aš dėkinga kažkuriam SM forumui rolleyes.gif Paskaičiau- susidomėjau. Nusipirkau- patiko- jums pasiūliau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2011 12 01, 21:22)

Jei tikrai nėra galiu nuskenuoti. Busiu dar kurį laiką pasijungus smile.gif, vaikų testus taisau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmokiukė @ 2011 12 01, 20:17)
sveikos, mergaitės  bigsmile.gif kaip sekasi pirmokėms dirbti - pupauti, riešutauti, giliauti  lotuliukas.gif ar jau baigėte pirmąsias vadovėlio dalis? Aš kažkaip atsilieku, ypač su raidelėm - juk nepaskubėsi su mažiukais  doh.gif , tad ir temų integracija subyrėjo į šipulius.  doh.gif

mums visai gerai sekasi, spejam viska, dirbame jau su antrais vadoveliais, matematikoje jokiu nesklandumu nekyla, bet lietuviu..... dar ne visi pramokome skaityti, bet va neseniai raseme raidziu diktanta, tai liuks, raides visi visas pazista smile.gif griebsim dabar zodelius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2011 12 01, 21:00)
Aš parsisiunčiau pagal nuorodą, kur kažkuri čia įdėjo. Net nebežinau kuriai čia dėkot. kainavo 17,85Lt

Aurute, Tavo knyga kainavo pigiausiai. Ir aš norėčiau padėkoti už nuorodą, kad tik ją kuri nors iš mergaičių man primintų ax.gif

Šarkka, linkėjimai. Kaip Tavo anglų kalbos kursai?Tobuliniesi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 01 gruodžio 2011 - 22:04
QUOTE(lutute1 @ 2011 12 01, 23:03)
Šarkka, linkėjimai. Kaip Tavo anglų kalbos kursai?Tobuliniesi?

Ačiū drinks_cheers.gif Kol kas štilis, reikia mokytis namuose, bet dar nė nebuvau paėmusi į rankas nieko... blush2.gif O tarp Kalėdų ir Naujų jau pirmas egzaminas doh.gif Savaitgalį į kaimą ruošiuos, tai gal reiks prigriebt kažką pasimokyt...

Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2011 12 01, 20:47)
Pašte jau pirmos istorijos buvo atsiustos, paieškok "Kalėdų pasakos". Ten zuzanėlė labai daug yra padirbėjusi ir vėliau viską dar atsiuntusi:super

4u.gif Ačiū R.@usrai už tikslią nuorodą, o Zuzanėlei- už šaunius skaitinius.
Atsakyti