QUOTE(Aurute @ 2011 12 01, 18:53)
Ir aš jau skaičiau . Pačiai tarpais balsas virpėjo iš susijaudinimo . Ir vaikai tai pastebėjo. Labai nuščiuvę klausėsi .
Kolegė irgi užsisakė šią knygelę. Kol gaus paštu, skolinsis mano ir skaitys po manęs.
SM - geriausia reklama
Labai šaunus angeliukas. Eisiu irgi tų servetėlių ieškot. Antrokams tikrai įveikimas toks darbelis.
Kolegė irgi užsisakė šią knygelę. Kol gaus paštu, skolinsis mano ir skaitys po manęs.
SM - geriausia reklama
Labai šaunus angeliukas. Eisiu irgi tų servetėlių ieškot. Antrokams tikrai įveikimas toks darbelis.
O as pirmos neskaiciua, nes pamasciau, kad mnao pirmokai nesupras, Beto mirtis toia sunki tema, ir artimo netektis. Pradejau nuo antros pasakos.
Beje siandien buvo tevu susirinkimas, tai antraja pasaka parodziau skaidrese "Zvakes", labai tiko susirinkimo pradziai
Papildyta:
QUOTE(pirmokiukė @ 2011 12 01, 19:17)
sveikos, mergaitės kaip sekasi pirmokėms dirbti - pupauti, riešutauti, giliauti ar jau baigėte pirmąsias vadovėlio dalis? Aš kažkaip atsilieku, ypač su raidelėm - juk nepaskubėsi su mažiukais , tad ir temų integracija subyrėjo į šipulius.
liuks pasakyta
Gerai sekasi, kam sekasi. Pradejom jau antasias dalis. rasem siandien pirmaji tikra diktanta i sasiuvinukus, tai is 24 mokiniu 4 nepazista raidziu, dar pas 3 silpni garsines analizes igudziai, nors raideles pazista. O diktantukas buvo laaaabai paprastutis.