Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės..., 19 tema

QUOTE(smilga1972 @ 2011 12 01, 17:56)
kiekvienais metais įtampa dėl darbo vietų, ieškai vaikų - bet kokių - kreivų, šleivų, kurčių, pasiutusių - bet vaikų!!! Bet kokių, kad tik būtų  doh.gif ...

Smilgute, o kaip Tu jų ieškai? Aš kaip blondinė, nesuprantu, kaip reikia jų ieškoti...Vaikščioti su plakatu rankoje "Ieškau mokinio. Tiks visoks" ? lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos, mergaitės bigsmile.gif kaip sekasi pirmokėms dirbti - pupauti, riešutauti, giliauti lotuliukas.gif ar jau baigėte pirmąsias vadovėlio dalis? Aš kažkaip atsilieku, ypač su raidelėm - juk nepaskubėsi su mažiukais doh.gif , tad ir temų integracija subyrėjo į šipulius. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Inusia @ 2011 12 01, 17:41)
Šiandien skaitėm pirmąją, net pati vos nepradėjau iš susijaudinimo kūkčioti blush2.gif

Inusia, aš šios knygelės pirkti negavau blush2.gif Gal galėtum iki pirmadienio nuskenuoti pirmąjį pasakojimą? Labai jau geri atsiliepimai apie šią knygą. smile.gif Noriu ir aš savo aštuonetukui paskaityti ką nors šilto ir kalėdiško...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 01 gruodžio 2011 - 19:23
QUOTE(lutute1 @ 2011 12 01, 20:16)
Smilgute, o kaip Tu jų ieškai? Aš kaip blondinė, nesuprantu, kaip reikia jų ieškoti...Vaikščioti su plakatu rankoje "Ieškau mokinio. Tiks visoks" ? lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif Panašiai lotuliukas.gif . Lakstom po darželius su reklamom, dovanėlėm,plakatais, ieškom per pažintis būsimų pirmokų adresų ir lendam tėvam į akis ir t.t. ir pan. Fu, nekenčiu šito reikalo gun_rifle.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmokiukė @ 2011 12 01, 20:17)
ar jau baigėte pirmąsias vadovėlio dalis? Aš kažkaip atsilieku, ypač su raidelėm - juk nepaskubėsi su mažiukais 

Gal kad mūsų nedaug tų pirmokų, bet mes puikiai viską suspėjame. Šią savaitę mes atostogaujame, tai iki atostogų ir užbaigėme Pupos ir Riešuto 1 dalį. O dėl raidelių , tai mes turime nusipirkę dailyraščio sąsiuvinį "Mokausi rašyti".Ten dar paildomai vaikai mokosi rašyti naują raidę.
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2011 12 01, 20:26)
lotuliukas.gif  thumbup.gif  Panašiai  lotuliukas.gif . Lakstom po darželius su reklamom, dovanėlėm,plakatais, ieškom per pažintis būsimų pirmokų adresų ir lendam tėvam į akis ir t.t. ir pan. Fu, nekenčiu šito reikalo  gun_rifle.gif  swoon.gif

lotuliukas.gif idėja netekėjusioms! Reikia įdėti skelbimą į pažinčių portalą "Susipažinčiau su potencialiu mano mokinio tėvu". biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitėms už pagyrimus angeliukams, labai džiaugiuosi, kad bent kiek galėjau Jums padėti, nes pati tai čia maudausi pasiūlymų jūroje. Visoms irgi dėkui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 12 01, 20:21)
Inusia, aš šios knygelės pirkti negavau blush2.gif Gal galėtum iki pirmadienio nuskenuoti pirmąjį pasakojimą? Labai jau geri atsiliepimai apie šią knygą. smile.gif Noriu ir aš savo aštuonetukui paskaityti ką nors šilto ir kalėdiško...

Aš labai pasitengsiu, nes nelabai moku skenuoti, ir atsiųsiu. Jei pasiseks ir
kelias. Tik parašyk man savo el. paštą. Jei kartais man nepavyks, būtinai
įspėsiu iš anksto. ax.gif O istorijos tikrai puikios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 12 01, 20:21)

Pašte jau pirmos istorijos buvo atsiustos, paieškok.
Prie skenuotos knygos, lapkričio 20 d. p radžia "Kalėdų pasakos". Ten zuzanėlė labai daug yra padirbėjusi ir vėliau viską dar atsiuntusi:super
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.@usra: 01 gruodžio 2011 - 19:53
QUOTE(Aurute @ 2011 12 01, 19:53)
Ir aš jau skaičiau mirksiukas.gif . Pačiai tarpais balsas virpėjo iš susijaudinimo mirksiukas.gif . Ir vaikai tai pastebėjo. Labai nuščiuvę klausėsi wub.gif .
Kolegė irgi užsisakė šią knygelę. Kol gaus paštu, skolinsis mano ir skaitys po manęs.
SM - geriausia reklama  thumbup.gif 

Labai šaunus angeliukas. Eisiu irgi tų servetėlių ieškot. Antrokams tikrai įveikimas toks darbelis.

Aš knygelę pirkau "Pegase", kainavo 19,99 Lt.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 12 01, 20:39)
lotuliukas.gif idėja netekėjusioms! Reikia įdėti skelbimą į pažinčių portalą "Susipažinčiau su potencialiu mano mokinio tėvu".  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inusia @ 2011 12 01, 21:49)

As pirkau internetu ir su siuntimo paslaugomis kainavo 17, 89 Lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 12 01, 19:26)
Fu, nekenčiu šito reikalo  gun_rifle.gif  swoon.gif

Ir aš nekęsčiau. Kaip gerai, kad man tas dalykas atpuola...

QUOTE(Inusia @ 2011 12 01, 19:49)

Aš parsisiunčiau pagal nuorodą, kur kažkuri čia įdėjo. Net nebežinau kuriai čia dėkot. kainavo 17,85Lt
Atsakyti