Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės..., 19 tema

QUOTE(b.s @ 2011 11 30, 17:35)
Kaip įspūdingai atrodo  thumbup.gif . Ar detalės pagal trafaretą?

Piešiau ranka ir sukarpiau blush2.gif . Tik, darysit, būtinai prieš sukarpant susižymėkit bigsmile.gif . Ir kad vaikai neapverstų ir kad sudėt lengviau būtų. Kai nėra piešinio, o reikia susidėliot tik pagal iškirptas vietas, sunku būna doh.gif . Aš padariau tą klaidą... jūs nepadarykit. ax.gif

Pirmas blynas truputį prisvilęs... Buvo galima gražiau padaryt. Bet juk svarbiausia vaikų veikla.
Vaikams tai dabar labai patinka. Stoviniuoja ir stoviniuoja... apžiūrinėja... paveiksluoja su telefonais... tėvus vis veda pasižiūrėt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2011 11 30, 18:23)
Piešiau ranka ir sukarpiau blush2.gif . Tik, darysit, būtinai prieš sukarpant susižymėkit bigsmile.gif . Ir kad vaikai neapverstų ir kad sudėt lengviau būtų. Kai nėra piešinio, o reikia susidėliot tik pagal iškirptas vietas, sunku būna doh.gif . Aš padariau tą klaidą... jūs nepadarykit.  ax.gif

Pirmas blynas truputį prisvilęs... Buvo galima gražiau padaryt. Bet juk svarbiausia vaikų veikla.
Vaikams tai dabar labai patinka. Stoviniuoja ir stoviniuoja... apžiūrinėja... paveiksluoja su telefonais... tėvus vis veda pasižiūrėt. ax.gif

Labai liuks , Aurut. Gal reiks kokioj 3 klasej pasidaryt, jei dagyvensim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2011 11 30, 18:23)
Piešiau ranka ir sukarpiau blush2.gif . Tik, darysit, būtinai prieš sukarpant susižymėkit bigsmile.gif . Ir kad vaikai neapverstų ir kad sudėt lengviau būtų. Kai nėra piešinio, o reikia susidėliot tik pagal iškirptas vietas, sunku būna doh.gif . Aš padariau tą klaidą... jūs nepadarykit.  ax.gif

Darysiu būtinai po naujų. Laaaaaaaaaaaaaaaaabai ačiūūūūūūūūūūūūūūūūūū
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 11 30, 18:35)
Ar pas jus rudenį buvo?

Taip, rugsėjo paskutinę savaitę. Jaudulio ir įtampos tą savaitę tikrai netrūko doh.gif

Iruciuk, ačiū Tau už gamtininko pažymėjimą. Perdarysiu pagal save, jei Tu nieko prieš. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2011 11 30, 17:54)

Dėlionės foto jau pašte.  4u.gif

good.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 11 30, 20:03)

Iruciuk, ačiū Tau už gamtininko pažymėjimą. Perdarysiu pagal save, jei Tu nieko prieš.  mirksiukas.gif

Malonu padėti. Žinoma, kad perdaryti būtina. O be to tai ne mano darbas - rastas interneto platybėse. Sėkmės darbuojantis.
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2011 11 30, 18:38)
Labai liuks , Aurut. Gal reiks kokioj 3 klasej pasidaryt, jei dagyvensim ax.gif

Tikiuosi geriau pavyks thumbup.gif

QUOTE(b.s @ 2011 11 30, 18:51)
Darysiu būtinai po naujų. Laaaaaaaaaaaaaaaaabai ačiūūūūūūūūūūūūūūūūūū

Lauksim mirksiukas.gif
Atsakyti
Lekiu ir aš Aurutės dėlionės žiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2011 11 30, 23:27)
Lekiu ir aš Aurutės dėlionės žiūrėt  biggrin.gif

Aš jau pasižiūrėjau ir galiu pagirti- superinis darbas thumbup.gif

Ruošiuosi rytojaus tėvų susirinkimui cool.gif
Atsakyti
smile.gif Įdėjau į paštą mūsų (pirmokėlių) adventinį kalendorių. Nors ir labai paprastas, visai neblogai žiūrisi... ax.gif Dar pasikalbinom gerų darbų maišą. Ačiū kažkam už šią mintį... Labai jau nori gerus darbus daryt... biggrin.gif Ryt adventinį vainiką turėsim ir pasipuošim eglutę. Nu jau būsim pasiruošę laukt švenčių... Dar visko norisi pirmokėliams... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2011 11 30, 21:50)
smile.gif Įdėjau į paštą mūsų (pirmokėlių) adventinį kalendorių. Nors ir labai paprastas, visai neblogai žiūrisi... ax.gif  Dar pasikalbinom gerų darbų maišą. Ačiū kažkam už šią mintį... Labai jau nori gerus darbus daryt... biggrin.gif Ryt adventinį vainiką turėsim ir pasipuošim eglutę. Nu jau būsim pasiruošę laukt švenčių... Dar visko norisi pirmokėliams... smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
wink_3.gif Sveikutės,
Kadangi atostogauju, tai ką tik padariau su nuotraukomis ir paaiškinimais pamokėlę kaip pasidaryti nesudėtingą popierinį "nėriniuotą" angeliuką. ax.gif Gal kuriai patiks ir dar prireiks. Viskas jau pašte.
Atsakyti