Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės..., 19 tema

QUOTE(zuzanele @ 2011 11 29, 18:36)
O dėlionę kaip tokią didelę padarei? Išdidinai ar iš akies nupiešei? unsure.gif

Ant 100X100 lapo piešiau, sužymėjau kiekvienos detalės vietą ir kryptį ir sukarpiau. Kiekvieną detalę apsivedžiojau ant spalvoto puskartonio. Užrašiau vaikų vardus, kad vaikai nepakeistų krypties ir nesigautų nuotrauka aukštyn kojom.
Darėm per dailės pamoką.

user posted image

Galėsiu ryt nupaveiksluot. Tik du vaikai dar neatnešė detalių, nes kai darėm sirgo. Ten dar tebežioji skylės.
Atsakyti
Fantastika thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Šovė mintis: galima su ketvirtokais pasidaryti tokią, a la kaip aš gyvenau tuos keturis metus. O išeinant atidauoti kiekvienam savo dalelę. Dar aišku galima ir pačiai jiems padaryti, tik darbo daugoka blush2.gif

Nuotraukų esu prikaupus, ne vienai dėlionei jų užtektu. O ir rankų darbas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 29 lapkričio 2011 - 19:24
QUOTE(Aurute @ 2011 11 29, 19:19)

Galėsiu ryt nupaveiksluot. Tik du vaikai dar neatnešė detalių, nes kai darėm sirgo. Ten dar tebežioji skylės.

Labai lauksim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 11 29, 19:23)
Šovė mintis: galima su ketvirtokais pasidaryti tokią, a la kaip aš gyvenau tuos keturis metus. O išeinant atidauoti kiekvienam savo dalelę. Dar aišku galima ir pačiai jiems padaryti, tik darbo daugoka  blush2.gif

Kiekvienam detalę ir visos dėlionės nuotrauką. Lai tik daro vaikai. Juk tai smagu.

Taip ir prisiminiau, kai viena mergaitė pirmoj klasėj sykį manęs paklausė: Ar kai šauna mintis?... iš karto nugriūni?
doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2011 11 29, 20:26)

Taip ir prisiminiau, kai viena mergaitė pirmoj klasėj sykį manęs paklausė: Ar kai šauna mintis?... iš karto nugriūni?
doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mano mintys kartais mane pargriauna mirksiukas.gif
Atsakyti
Įkėliau Pupos testų dalį.Jei reikės vėliau visų, rašykit. Ačiū už Adventines užduotėles, baigiu susikurti, bet, žinoma, prie pernai metų nykštukų užduočių nėra ko lyginti. Bet šiemet mes skaitysime Adventines pasakas ir užteks kuklesnių užduotėlių. Sakykite ar kažką darote su Kalėdinėmis kojinėmis, ar vaikai atsineša į klasę ir kaupiate kokius gerus darbelius ar kitką? Pasidalinkit.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2011 11 29, 19:26)
: Ar kai šauna mintis?... iš karto nugriūni? [/color] doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2011 11 29, 22:39)
Įkėliau Pupos testų dalį.Jei reikės vėliau visų, rašykit. Ačiū už Adventines užduotėles, baigiu susikurti, bet, žinoma, prie pernai metų nykštukų užduočių nėra ko lyginti. Bet šiemet mes skaitysime Adventines pasakas ir užteks kuklesnių užduotėlių. Sakykite ar kažką darote su Kalėdinėmis kojinėmis, ar vaikai atsineša į klasę ir kaupiate kokius gerus darbelius ar kitką? Pasidalinkit.

Maniškiai nešasi, meta vienas kitam laiškelius, dovanėles, viską daro slaptai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2011 11 29, 21:39)

Gal galėtum su minėtomis praėjusių metų nykštukų užduotimis pasidalinti? blush2.gif
Ar čia gal tie 24 nykštukų laiškai? Juos parsisiunčiau - radau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snaudale: 29 lapkričio 2011 - 21:30
Taip. tie patys 24 nykštukai ir labai esu šiuo projektu patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2011 11 29, 21:24)
Gal galėtum su minėtomis praėjusių metų nykštukų užduotimis pasidalinti?  blush2.gif
Ar čia gal tie 24 nykštukų laiškai? Juos parsisiunčiau - radau.

QUOTE(ninkute @ 2011 11 29, 21:34)
Taip. tie patys 24 nykštukai ir labai esu šiuo projektu patenkinta.

Gal galetumete pasidalinti projekto medžiaga blush2.gif skolinga nelikciau
dar vis neužsitarnauju merginų pasitikejimo doh.gif , neturiu priėjimo prie lobyno schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2011 11 29, 11:36)
Idomu butu suzinoti kiek  buvo vaiku ir kiek suaugusius ir kokia kaina? Ar leido pasisedeti ir pasikepti desreliu mirksiukas.gif ir ar tai kainavo papildomai?

Na, tiksliai nepasakysiu žmonių skaičiaus, apie 24 vaikus ir tėvelių panašiai, kaina 600 Lt programos. Leido ir pasikept, ir ilgiau pasėdėt, nei programa truko, nes po mūsų jau nebebuvo grupės kitos. Tai va taip besėdint ir dėl Kalėdinės programos sutarėm, tikiuosi, sniego jau bus tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarkka: 29 lapkričio 2011 - 22:15