Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės..., 19 tema

QUOTE(ninkute @ 2011 11 28, 23:20)
Jei tiks ryt pagelbėsiu su pupos testais 4 kl.
Papildyta:
Labai gražūs besmegeniai. O kaip jie padaryti, atskleiskite paslaptį, kas slypi po kepurėmis.

Būtų gerai.
Papildyta:
Nusipirkau tokią knygutę Kalėdiniam vaidinimui, jeigu kas norėsit švilptelėkit mirksiukas.gif
http://www.patogupir...n=9793706234558
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo calkusl: 29 lapkričio 2011 - 06:32
QUOTE(calkusl @ 2011 11 29, 07:32)
Būtų gerai.
Papildyta:
Nusipirkau tokią knygutę Kalėdiniam vaidinimui, jeigu kas norėsit švilptelėkit mirksiukas.gif
http://www.patogupir...n=9793706234558

norėsim 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2011 11 29, 00:20)
Labai gražūs besmegeniai. O kaip jie padaryti, atskleiskite paslaptį, kas slypi po kepurėmis.

ninkute, įkelsiu į paštą nuorodą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 11 24, 23:01)
Man rodo, tik ne visi laiškai sužymėti. Laukia savaitgalio smile.gif

Bandysiu ir aš ranką pridėti, paskutiniu metu taip neturiu kada blush2.gif

QUOTE(elimak7 @ 2011 11 26, 18:45)
As tai dar nieko negavau, nors issiunciau visu mokiniu darbus g.gif

Aš irgi nieko negavau g.gif

QUOTE(elimak7 @ 2011 11 28, 16:08)
Sveikutes mergaites. Ar kas lanketes INDENU KAIME Kokie atsiliepimai???

Mes esam buvę, labai labai patiko, ir tėvams, ir vaikams thumbup.gif Tikrai buvo ką veikti, įdomius žaidimus organizavo. Šį gruodį pas juos važiuosime žiemos programai, su rogėmis pavažinėti ir kitokioms pramogoms smile.gif

Į paštą išsiunčiau pasaką apie švelnukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarkka: 29 lapkričio 2011 - 08:55
QUOTE(Šarkka @ 2011 11 29, 10:54)
Bandysiu ir aš ranką pridėti, paskutiniu metu taip neturiu kada  blush2.gif
Aš irgi nieko negavau g.gif
Mes esam buvę, labai labai patiko, ir tėvams, ir vaikams  thumbup.gif Tikrai buvo ką veikti, įdomius žaidimus organizavo. Šį gruodį pas juos važiuosime žiemos programai, su rogėmis pavažinėti ir kitokioms pramogoms  smile.gif
Į paštą išsiunčiau pasaką apie švelnukus.

Idomu butu suzinoti kiek buvo vaiku ir kiek suaugusius ir kokia kaina? Ar leido pasisedeti ir pasikepti desreliu mirksiukas.gif ir ar tai kainavo papildomai?
Atsakyti
QUOTE(calkusl @ 2011 11 28, 23:10)
Ar aš neberandu, ar net nebuvo 4 kl pupos ir Kiseliovo testų, gal kas galite įmesti

Labukas, jei nebus vėlu, galiu vakare įmesti Kiseliovo testus 4 klasei ax.gif jau paskaičiau, kad pašte yra lotuliukas.gif pavėluota mano pagalba lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmokiukė: 29 lapkričio 2011 - 16:37
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 11 28, 22:41)
Sveikos,
ieškau giesmės natų "Tyli naktis". Reikia, kad būtų be diezų ir pan. Noriu vaikus išmokyti dūduoti. Gal pagelbėsite smile.gif

Pasinaudodama jūsų atsiųsta medžiaga apie patyčias sukurpiau pranešimuką. Išsiųsiu į paštą, gal dar kuriai pravers. Šiems metams su jais baigta. O kitais bus ....jau bus kitais smile.gif.

Natas turiu, parašykite, kokiu paštu atsiųsti į a.ž, bandykit atsisiųsti http://file070.myliv....jpg?2158454548
su vaikais grokit tik pirmus du balsus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunute: 29 lapkričio 2011 - 16:47
šarkka, ačiū už švelnukus 4u.gif Turėsim ką veikt mirksiukas.gif
Konkurso 112 organizatoriai mums irgi nieko neatsiuntė blink.gif Kažkokie apgavikai g.gif Gerai, kad nieko vaikams apie prizus nesakiau biggrin.gif
Atsakyti
Labukas, kiek pašte lobio - ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Labai gražūs seniai besmegeniai - šaunuolė thumbup.gif
Na man labai patinka filmukas apie Girinį, kur vaikai ėjo į mišką eglutės parsinešt.
Na padrikai čia aš viską surašiau... blush2.gif

kilo mintis - nusipirkti baltą didelį vatmano lapą, iš jo padaryti puzlę - kiek vaikučių + mokytoja - tiek dalių. Kiekvienas vaikas parsineša namo po vieną dalį. Toje dalyje kartu su šeima užrašo palinkėjimą, spalvina ar dekoruoja. Po to dalys sudedamos į vieną. Gali kabėti klasėje.
Vat tiek - gal ką dar prie šios minties pametėsit, a? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda77: 29 lapkričio 2011 - 17:56
QUOTE(eda77 @ 2011 11 29, 17:54)

kilo mintis - nusipirkti baltą didelį vatmano lapą, iš jo padaryti puzlę - kiek vaikučių + mokytoja - tiek dalių. Kiekvienas vaikas parsineša namo po vieną dalį. Toje dalyje kartu su šeima užrašo palinkėjimą, spalvina ar dekoruoja. Po to dalys sudedamos į vieną. Gali kabėti klasėje.
Vat tiek - gal ką dar prie šios minties pametėsit, a?  mirksiukas.gif

Kalbant apie dėlionę. Aš kažkada internete buvau radusi štai tokią idėją:
http://www.austejosb...tendas-delione/

Žadėjau ją realizuoti per anglų kalbos pamokas, tik nelikdavo laiko doh.gif blush2.gif

Tikiuosi neužmiršiu tos idėjos iki kol grįšiu į darbą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2011 11 29, 17:19)
Konkurso 112 organizatoriai mums irgi nieko neatsiuntė  blink.gif Kažkokie apgavikai  g.gif Gerai, kad nieko vaikams apie prizus nesakiau  biggrin.gif

Va ir aš džiaugiuos, kad nieko nesakiau blush2.gif .

QUOTE(eda77 @ 2011 11 29, 17:54)

Pas mane jau kabo klasėj 4u.gif . Tik ne linkėjimus rašėm, o vaikai pristatinėjo save. Kuo jie ypatingi bigsmile.gif .

Ir dariau ne ant A1 lapo, o 100X100 cm.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2011 11 29, 20:15)
Va ir aš džiaugiuos, kad nieko nesakiau blush2.gif .
Pas mane jau kabo klasėj 4u.gif . Tik ne linkėjimus rašėm, o vaikai pristatinėjo save. Kuo jie ypatingi bigsmile.gif .

Ir dariau ne ant A1 lapo, o 100X100 cm.

O dėlionę kaip tokią didelę padarei? Išdidinai ar iš akies nupiešei? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2011 11 29, 17:43)
Natas turiu, parašykite, kokiu paštu atsiųsti į a.ž, bandykit atsisiųsti http://file070.myliv....jpg?2158454548
su vaikais grokit tik pirmus du balsus.

Ačiū, parsisiunčiau.
Vis bijau tų aukštųjų natų. Bandysiu tą žemesnį variantą biggrin.gif
Atsakyti