Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės..., 19 tema

QUOTE(elimak7 @ 2011 11 28, 22:54)
Praeitu metu Advento keliu buvo toks idomus, kad siais metais labai sunku kazka originalaus sugalvoti. Tuos nykstukus ligsiolei maniskiai prisimena mirksiukas.gif

Tai va, kad pernykštį sunku bus ,,perspjauti", o vaikai laukia g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 11 28, 16:51)
Supratau, radau smile.gif O gal turit kokią pasaką apie kokį nors personažą, kuris nieko nemokėjo ir kai pradėjo eiti į mokyklą visko išmoko smile.gif Nu ar kažką panašaus  blush2.gif  Reikia darželinukams  blush2.gif

Man rodos siunčisu į paštą pasaką "Nematoma kepurė", dar nebloga apie voveriuką, kuriam draugai prikrovė pilną kuprinę nereikalingų daiktų. Jei nerasi, bandysiu padėti.
Atsakyti
viga, dėkui notworthy.gif notworthy.gif
man dabar relaksas - tik pasiruošiu kasdienėms pamokoms, o kiek laisvo laiko turiu... Ir net besmegenių pasidariau biggrin.gif Įkelsiu paštan ir jį, ir keletą savo klasės vaizdų biggrin.gif
Atsakyti
Įmečiau į paštą advento užduotėlių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2011 11 28, 20:54)
Praeitu metu Advento keliu buvo toks idomus, kad siais metais labai sunku kazka originalaus sugalvoti. Tuos nykstukus ligsiolei maniskiai prisimena mirksiukas.gif

Gal kas galetų pasidalinti sio projekto plonybėmis ax.gif būtų įdomu užmesti akį bigsmile.gif
Atsakyti
Išsiunčiau Ezopo, Krylovo perrašytas rankiniu būdu Wordiniame dokumente pasakėčias. Čia iš senų archyvų, kai dar laiko daugiau turėjau ir neturėjau skanerio lotuliukas.gif
Dabar jau turbūt nesutikčiau perrinkinėti visos knygos tekstų. Bet kartais tas mano išlietas prakaitas praverčia - geriau nei nuskanuota.
Atsakyti
aš šiais metais irgi pasinaudosiu jūsų idėjom Advento laikotarpiui paįvairinti. Ačiū už jas 4u.gif
Ir atsiprašau dėl foto kokybės -visgi telefoninis vaizdas vakare ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
ieškau giesmės natų "Tyli naktis". Reikia, kad būtų be diezų ir pan. Noriu vaikus išmokyti dūduoti. Gal pagelbėsite smile.gif

Pasinaudodama jūsų atsiųsta medžiaga apie patyčias sukurpiau pranešimuką. Išsiųsiu į paštą, gal dar kuriai pravers. Šiems metams su jais baigta. O kitais bus ....jau bus kitais smile.gif.
Atsakyti
Ar aš neberandu, ar net nebuvo 4 kl pupos ir Kiseliovo testų, gal kas galite įmesti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo calkusl: 28 lapkričio 2011 - 23:11
Jei tiks ryt pagelbėsiu su pupos testais 4 kl.
Papildyta:
Labai gražūs besmegeniai. O kaip jie padaryti, atskleiskite paslaptį, kas slypi po kepurėmis.
Atsakyti
QUOTE(calkusl @ 2011 11 29, 01:10)
Ar aš neberandu, ar net nebuvo 4 kl pupos ir Kiseliovo testų, gal kas galite įmesti

Tai kad Kiseliovo testai yra
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2011 11 28, 23:24)
Tai kad Kiseliovo testai yra

Dabar jau radau doh.gif
Atsakyti