Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės..., 19 tema

QUOTE(NOKIA @ 2011 11 27, 16:48)

Noriu jūsų paklausti, gal turite kokios medžiagos apie pinigus, valiutą. Taigi dabar laukia proto mūšis, reikia kažkaip ruoštis. smile.gif

as esu skaidres darius "Apie pinigus", turbut jau siuntus i pasta smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Buvau siandien pasikulturinti "Snieguole ir septyni nykstukai' balete ziurejau, labai patiko, geros dekoracijos, daug mokiniu is mokyklu buvo atvaziave.
Mes mokykloj visa gruodzio menesi vykdysim projekta "Vingiuotu pasaku keliu", dabar suku kaip cia viska surasyt. Gal kuri jau vykdete toki projekta, gal galit mintimis pasidalint, ar atsiust i musu pasta. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2011 11 27, 19:09)
Mes mokykloj visa gruodzio menesi vykdysim projekta "Vingiuotu pasaku keliu".

Mes vasario mėnesiui esame užplanavusios projektą "Pasakos tarmiškai". Nors apie jį dabar dar negalvojame, nes gruodžio mėnesį turime paruošti projektą "Grožiuosi lietuvišku žodžiu" ir tarptautinį iTEC gamtamokslinį projektą. smile.gif Tačiau jūsų perliukai- mintys , idėjos pasakų tema ir man labai praverstų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 27 lapkričio 2011 - 21:16
Sveikutes,

kalbėjote apie knygos skaitymą kiekvieną dieną, aš tai irgi darydavau, tik su 3,4 klasių mokiniais, kad ir padiskutuot galėtumėm.... Skaitydavau kiekvieną dieną per pirmą pamoką. Man patiko knyga "Ezopo pasakėčios", tai trumpi, pamokantys kūrinėliai, o kiekvienos pasakėčios pabaigoje dar pritaikyta lietuvių patarlė ar priežodis thumbup.gif

Štai viena pasakėčia
Liūtas, meška ir lapė

Liūtas susipešė su meška dėl ožiuko, kurį abudu papjovė. Mušėsi jiedu ilgai ir žiauriai. Pagaliau abu taip nuvargo, kad atsigulė ant žemės ir sunkiai alsavo.
Lapė visą jų imtynių laiką sukinėjosi aplinkui ir įdėmiai stebėjo. Pamačiusi, kad mušeikos sugulė ir negali pasijudinti iš nuovargio, ji priėjo prie ožiuko, pasigriebė jį ir nusinešė. Liūtas su meška, nors tai ir matė, bet negalėjo sukliudyti jai nusinešti grobį – taip buvo nuvargę. Gailiai atsidusę, tarė vienas antram:
Mudu dėl grobio mušėmės, o tuo grobiu pasinaudojo trečiasis! Deja, taip ir žmonėms dažnai atsitinka: kur du pešasi, trečias laimi.

user posted image
Atsakyti
Sveikutes mergaites. Ar kas lanketes INDENU KAIME Kokie atsiliepimai???
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2011 11 28, 11:40)
Sveikutes,

kalbėjote apie knygos skaitymą kiekvieną dieną,  aš tai irgi darydavau, tik su 3,4 klasių mokiniais, kad ir padiskutuot galėtumėm....  Skaitydavau kiekvieną dieną per pirmą pamoką. Man patiko knyga "Ezopo pasakėčios", tai trumpi, pamokantys kūrinėliai, o kiekvienos pasakėčios pabaigoje dar pritaikyta lietuvių patarlė ar priežodis thumbup.gif

Štai viena pasakėčia
Liūtas, meška ir lapė

Liūtas susipešė su meška dėl ožiuko, kurį abudu papjovė. Mušėsi jiedu ilgai ir žiauriai. Pagaliau abu taip nuvargo, kad atsigulė ant žemės ir sunkiai alsavo.
Lapė visą jų imtynių laiką sukinėjosi aplinkui ir įdėmiai stebėjo. Pamačiusi, kad mušeikos sugulė ir negali pasijudinti iš nuovargio, ji priėjo prie ožiuko, pasigriebė jį ir nusinešė. Liūtas su meška, nors tai ir matė, bet negalėjo sukliudyti jai nusinešti grobį – taip buvo nuvargę. Gailiai atsidusę, tarė vienas antram:
Mudu dėl grobio mušėmės, o tuo grobiu pasinaudojo trečiasis! Deja, taip ir žmonėms dažnai atsitinka: kur du pešasi, trečias laimi.
user posted image

As taip pat bigsmile.gif ruošiuosi su pirmokais skaityti ezopo pasakėčias, turiu tokią gražią senesnio leidimo albuminę knygą, man jos labai patinka. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif . Aš gal nelabai į temą, bet nerandu pašte failų apie susitikimą su būsimais pirmokais ax.gif . Gal kuri galit padėti surasti (kur ieškoti)? Man reikėtų kokios pasakos, kviečiančios į mokyklą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 11 28, 16:22)
Sveikos mergaitės  4u.gif . Aš gal nelabai į temą, bet nerandu pašte failų apie susitikimą su būsimais pirmokais  ax.gif . Gal kuri galit padėti surasti (kur ieškoti)? Man reikėtų kokios pasakos, kviečiančios į mokyklą  blush2.gif

Yra prie skyrelio auklėtojui + nuoroda pirmokai. Manau, kad supratai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2011 11 28, 17:35)
Yra prie skyrelio auklėtojui + nuoroda pirmokai. Manau, kad supratai mirksiukas.gif

Supratau, radau smile.gif O gal turit kokią pasaką apie kokį nors personažą, kuris nieko nemokėjo ir kai pradėjo eiti į mokyklą visko išmoko smile.gif Nu ar kažką panašaus blush2.gif Reikia darželinukams blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 11 28, 18:51)
Supratau, radau smile.gif O gal turit kokią pasaką apie kokį nors personažą, kuris nieko nemokėjo ir kai pradėjo eiti į mokyklą visko išmoko smile.gif Nu ar kažką panašaus  blush2.gif  Reikia darželinukams  blush2.gif

MAn ir praverstu tokia pasaka blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Tokios pasakos neturiu. Noriu paklausti, kaip skaitote Adventines pasakas, kai yra savaitgalis? Ar praleidžiate po dvi pasakas, nes knygoje yra kiekvienai dienai pasakos.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2011 11 28, 20:09)
Tokios pasakos neturiu. Noriu paklausti, kaip skaitote Adventines pasakas, kai yra savaitgalis? Ar praleidžiate po dvi pasakas, nes knygoje yra kiekvienai dienai pasakos.

As tai kai kurias praleisiu, nes yra skaitytos jau praeitais metais, per adventini laikotarpi. Ir siaip skaitysiu idomesnes, o kitomis dienomis galvosiu kokiu uzduoteliu, kad nenusibostu ax.gif
Atsakyti