Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės..., 19 tema

QUOTE(vaiduuse @ 2011 11 26, 11:15)
uch, mergaitės, ačiū už palaikymą, vakar grįžusi nebenorėjau į kompiuterį pažiūrėt  schmoll.gif  Sekėsi gana gerai, gavai gerų patarimų ir pagyrimų, svarbiausia, kad gausiu tą kvalifikaciją  drinks_cheers.gif  clap.gif  yahoo.gif  victory.gif  assa.gif  aciuks.gif
Labiausiai išgyrė matematikos pamoką. O tobulintis dar yra kur, man buvo pati problematiškiausia vieta- vertinimas, nes vis žvilgčiojau į laikrodį, kaip spėsim atlikt užduotis ir įsivertint smile.gif

Nuoširdžiai sveikinu 4u.gif , vertinimas ir man peilis, kai kas sedi pamokoje biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2011 11 25, 22:21)
4u.gif  4u.gif  4u.gif Prisisdedu prie sveikinimų Le-Tai Be-tai  , nors ir pavėluotai, bet iš visos širdies.

O dėl diferenciacijos pavyzdžių, tai stebuklų jokių nedarau. Tiesiog pagal tai , kokia pamoka, taip ir užduotis paskirstau. LIETUVIŲ PAMOKOJE- SKAITYMAS PAGAL PUPĄ IR TAIP DIFERENCIJUOTAS, O KAI RAŠOME DIKTANTĄ, TAI TIEMS, KURIEMS SUNKIAU SEKASI -jiems skiriu užduotį; parašyti tas raidžių poras, kurias moka. Kuriems lengviau kiek- duodu lapelyje paruoštus nesudėtingus žodžius spausdintinėmis raidėmis - parašyti rašytinėmis , su kitais rašau sakinukus. Štai ir įprastinė diferencijacija.
Matematikos pamokoje irgi panašiai: stipresnieji dirba savarankiškai, su silpnesniais aiškinamės užduotis individualiai arba tik tai grupelei aiškinu su pavyzdžiais lentoje arba skaidrių pagalba, arba dalinu dalomąją medžiagą.
Na, visos tikriausiai taip daro, kai turi nevienodų gebėjimų klasę. Taip kad tikrai nieko naujo nepasakiau.

Uch kaip nemėgstu aš to diferencijavimo doh.gif , man vis atrodo, kad tokiam vaukui uždedu etiketę ,,neigalus", tai iš paskutiniųjų stengiuosi, kad tie žiopliukai dirbtų su visais kartu, tik pagal savo jėgas, na, kad kiti vaikai nepajustų juos gaunant lengvesnes užduotis.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2011 11 26, 08:15)
uch, mergaitės, ačiū už palaikymą, vakar grįžusi nebenorėjau į kompiuterį pažiūrėt  schmoll.gif  Sekėsi gana gerai, gavai gerų patarimų ir pagyrimų, svarbiausia, kad gausiu tą kvalifikaciją  drinks_cheers.gif  clap.gif  yahoo.gif  victory.gif  assa.gif  aciuks.gif
Labiausiai išgyrė matematikos pamoką. O tobulintis dar yra kur, man buvo pati problematiškiausia vieta- vertinimas, nes vis žvilgčiojau į laikrodį, kaip spėsim atlikt užduotis ir įsivertint smile.gif

Šaunuolė- nuoširdžiausi sveikinimai smile.gif

user posted image

Labai labai džiaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
Vaiduusia, valio!!!
Atsakyti
vaiduuse sveikinimai nuoširdžiausi user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2011 11 26, 15:11)
vaiduuse sveikinimai nuoširdžiausi  user posted image    user posted image    user posted image

Prisidedu prie nuoširdžiausių sveikinumų drinks_cheers.gif thumbup.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
vaiduuse,

kaip smagu, kad pagaliau "apsikrikštijai".
DIDELIAUSI SVEIKINIMAI clap.gif clap_1.gif yahoo.gif
Atsakyti
Nuoširdžiai sveikinu vaiduuse thumbup.gif ir baltai pavydžiu, nes pas mus to daryti šiuo metu negalima - sustabdyta atestacija verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Vaidusee thumbup.gif thumbup.gif

O as tik neseniai is seminaro Antras zingsnis grizau, is Utenos. Susalom su kolege "juodai", tikejomes, kad bus seminare siltai, o teko atstirent tris dienas. Bandysim dabar AZ taikyt praktikoje. biggrin.gif

gal kuri taiko is jusu? Kaip sekasi?? Ar aktyviai vaikai dalyvauja?? Ypac domina pirmi darbo metai su AZ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 26 lapkričio 2011 - 15:05
QUOTE(simba3 @ 2011 11 26, 15:05)
Sveikutes 4u.gif

O as tik neseniai is seminaro Antras zingsnis grizau, is Utenos. Susalom su kolege "juodai", tikejomes, kad bus seminare siltai, o teko atstirent tris dienas. Bandysim dabar AZ taikyt praktikoje. biggrin.gif

gal kuri taiko is jusu? Kaip sekasi?? Ar aktyviai vaikai dalyvauja?? Ypac domina pirmi darbo metai su AZ

Sveiki, aš taikau jau ne pirmi metai. Turiu pastebėt, kad vaikams patinka ši programa. Ypač mėgsta vaidinti. Šiemet dirbu su pirmokais, tai vedu jiems ir antro žingsnio pamokėles. Dabar drome plakatus apie jausmus - vaikai aktyviai neša paveikslėlius, tad tinginiauti nėra kada lotuliukas.gif Smagu, kad prisijungei prie šios programos, galėsim pasidalinti mintimis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Riki-tiki @ 2011 11 26, 00:02)
Labas, man labai reikėtų tų modernesnių. Reikia mokyklos jubiliejui paruošti, o idėjų nebeturiu, ir nieko nerandu tinkamo. Norėčiau ką nors smagesnio. Jei norėsi galėsiu pasidalinti savo ką turiu.
Papildyta:
Aš taip pat prisidedu prie sveikinimų Le-Tai Be-tai . Tegu įsi pildo visos Tavo svajonės! SU GIMTADIENIU! Nors ir pavėluotai.

Pirmadieni pasistengsiu ikelti i pasta, nes namie neturiu. O kas soks didesni ar mazesni vaikai?
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2011 11 26, 15:11)
vaiduuse sveikinimai nuoširdžiausi  user posted image    user posted image    user posted image

Prisidedu ir aš prie sveikinimų. kaip smagu, kai žmogų įvertina first.gif first.gif first.gif
Atsakyti
Vaiduuse, nuoširdžiausi sveikinimai.
Papildyta:
QUOTE(pirmokiukė @ 2011 11 26, 16:09)
Sveiki, aš taikau jau ne pirmi metai. Turiu pastebėt, kad vaikams patinka ši programa. Ypač  mėgsta vaidinti.

Simba3, pirmokiuke,
ir aš dirbu, dabar kaip tik su pirmokais, patinka ir jiems vaidinti, ir filmukai patinka. smile.gif Ne pirmus metus dirbu, naudą matau.
Atsakyti