Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės..., 19 tema

QUOTE(22peliukas22 @ 2011 11 24, 22:01)

Aš tik ką namo grįžau, buvo tėvų susirinkimas.

Aš irgi vakar dariau susirinkimą. Aptarėm visus aktualius klausimus. Puikiai pavyko rutagros idėja - glifai.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 11 25, 17:26)
Aš irgi vakar dariau susirinkimą. Aptarėm visus aktualius klausimus. Puikiai pavyko rutagros idėja - glifai.

Kažką praleidau- papasakok apie tuos grifus ax.gif . Tiesa mergaitės, gal kokiu užduočių turit adventui, na žinote, kai iš adventinio kalendoriaus užduotėlę išsitraukia(nežinau ar aiškiai parašiau)?
Atsakyti
QUOTE(klaipedike @ 2011 11 25, 16:32)
Kažką praleidau- papasakok apie tuos grifus ax.gif . Tiesa mergaitės, gal kokiu užduočių turit adventui, na žinote, kai iš adventinio kalendoriaus užduotėlę išsitraukia(nežinau ar aiškiai parašiau)?

pašte - eilutė AUKLĖTOJUI - 09 men 30 d.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 11 25, 17:38)
pašte - eilutė AUKLĖTOJUI - 09 men 30 d.

Ačiū, radau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(calkusl @ 2011 11 25, 15:55)
Gal galėtum pavyzdėlių - kaip diferencijuoji?
Papildyta:
Le-Ta Be-ta su happybday.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif Prisisdedu prie sveikinimų Le-Tai Be-tai , nors ir pavėluotai, bet iš visos širdies.

O dėl diferenciacijos pavyzdžių, tai stebuklų jokių nedarau. Tiesiog pagal tai , kokia pamoka, taip ir užduotis paskirstau. LIETUVIŲ PAMOKOJE- SKAITYMAS PAGAL PUPĄ IR TAIP DIFERENCIJUOTAS, O KAI RAŠOME DIKTANTĄ, TAI TIEMS, KURIEMS SUNKIAU SEKASI -jiems skiriu užduotį; parašyti tas raidžių poras, kurias moka. Kuriems lengviau kiek- duodu lapelyje paruoštus nesudėtingus žodžius spausdintinėmis raidėmis - parašyti rašytinėmis , su kitais rašau sakinukus. Štai ir įprastinė diferencijacija.
Matematikos pamokoje irgi panašiai: stipresnieji dirba savarankiškai, su silpnesniais aiškinamės užduotis individualiai arba tik tai grupelei aiškinu su pavyzdžiais lentoje arba skaidrių pagalba, arba dalinu dalomąją medžiagą.
Na, visos tikriausiai taip daro, kai turi nevienodų gebėjimų klasę. Taip kad tikrai nieko naujo nepasakiau.
Atsakyti
4u.gif Prisidedu ir aš prie sveikinimųLe-Ta Be-ta su happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif LAIMĖS, STIPRYBĖS, KANTRYBĖS IR SVEIKATOS
Atsakyti

QUOTE(studija @ 2011 11 25, 16:37)
Gal išduosi paslaptį iš kokių žurnalų darėt ir kur jų gavai??nes maniškiams net ir laikraščių atsinešti problema:(

Mes irgi darėm šiandien eglutes. Gavosi thumbup.gif Naudojom "Žmonių" žurnalus, nes "Avon" storoki. Nors rezultatas geresnis. Du vaikai pasidarė mirksiukas.gif Vaikai atsinešė po kelis senus žurnalus, davė kitiems, aš kelis turėjau. Tai taip ir išsisukom...

QUOTE(kad ji kur galas @ 2011 11 25, 17:37)
as su pirmokais ketvirtadienį prisidariau, bet dar nepapuošėm, gal kas turite kokių idėjų, kaip papuošti, kad atrodytų šventiškai, gražiai, gal kuri bandėte purkšti kokiais dažais ar sniegeliu?
mes darėm iš "Žmonių", gerai skamba lotuliukas.gif

Mes dar apklijavom makaroniniais ratukais. Klijavom su karštais klijais. Dar ratukus apipurškiau sidabriniu purškikliu. Pagyvino. bandžiau visą eglutę purkšti, tai rezultats nekoks, nes popierius margas ir nesimato grožio. Vienas buvo pasidaręs iš žurnalo be paveikslėlių, tai purškiklis tikrai pagyvino.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 11 25, 19:21)
4u.gif  4u.gif  4u.gif Prisisdedu prie sveikinimų Le-Tai Be-tai  , nors ir pavėluotai, bet iš visos širdies.

O dėl diferenciacijos pavyzdžių, tai stebuklų jokių nedarau. Tiesiog pagal tai , kokia pamoka, taip ir užduotis paskirstau. LIETUVIŲ PAMOKOJE- SKAITYMAS PAGAL PUPĄ IR TAIP DIFERENCIJUOTAS, O KAI RAŠOME DIKTANTĄ, TAI TIEMS, KURIEMS SUNKIAU SEKASI -jiems skiriu užduotį; parašyti tas raidžių poras, kurias moka. Kuriems lengviau kiek- duodu lapelyje paruoštus nesudėtingus žodžius spausdintinėmis raidėmis - parašyti rašytinėmis , su kitais rašau sakinukus. Štai ir įprastinė diferencijacija.
Matematikos pamokoje irgi panašiai: stipresnieji dirba savarankiškai, su silpnesniais aiškinamės užduotis individualiai arba tik tai grupelei aiškinu su pavyzdžiais lentoje arba skaidrių pagalba, arba dalinu dalomąją medžiagą.
Na, visos tikriausiai taip daro, kai turi nevienodų gebėjimų klasę. Taip kad tikrai nieko naujo nepasakiau.

Ačiū, man kol kas viskas įdomu, vis norisi pasitikrinti ar tikrai darau taip kaip reikia, tai tokie patirties pasikeitimai labai padeda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2011 11 25, 15:22)
As turiu sokiu knygeliu , bet nezinau kokiu tau reikia. Yra liaudies ir yra tokie kur prie modernesniu g.gif tai ka taau pasiulyti mirksiukas.gif

Labas, man labai reikėtų tų modernesnių. Reikia mokyklos jubiliejui paruošti, o idėjų nebeturiu, ir nieko nerandu tinkamo. Norėčiau ką nors smagesnio. Jei norėsi galėsiu pasidalinti savo ką turiu.
Papildyta:
Aš taip pat prisidedu prie sveikinimų Le-Tai Be-tai . Tegu įsi pildo visos Tavo svajonės! SU GIMTADIENIU! Nors ir pavėluotai.
Atsakyti
Vaiduuse, kaip tau sekėsi šiandien?
Einu skaityt apie glifus.
Atsakyti
Le-Tai Be-tai,

su gimtadieniu 4u.gif daugiau juoko ir kantrybės 4u.gif
Atsakyti
uch, mergaitės, ačiū už palaikymą, vakar grįžusi nebenorėjau į kompiuterį pažiūrėt schmoll.gif Sekėsi gana gerai, gavai gerų patarimų ir pagyrimų, svarbiausia, kad gausiu tą kvalifikaciją drinks_cheers.gif clap.gif yahoo.gif victory.gif assa.gif aciuks.gif
Labiausiai išgyrė matematikos pamoką. O tobulintis dar yra kur, man buvo pati problematiškiausia vieta- vertinimas, nes vis žvilgčiojau į laikrodį, kaip spėsim atlikt užduotis ir įsivertint smile.gif
Atsakyti