Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės..., 19 tema

QUOTE(domassss @ 2011 11 24, 20:42)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  OOOOOOOOOOOOOOOO!!

Be žodžių... Maniškiams dar toli iki to....

Ir aš apakus doh.gif Mano keletą kitataučių yra, tai ir raides pamiršta, ir skiemens dorai suregzti nemoka, o ką čia svajoti apie sakinių diktantą...Mėginau parašyti, bet...Stipresnieji rašo, o silpnesnieji nervuojasi, kad nesiseka, apsiverkia unsure.gif Tai ėmiau diferencijuoti darbą. Dabar judam į priekį, nors ne taip greitai kaip norėtųsi. Bet judam rolleyes.gif Daug kas priklauso ne tik nuo mokytojos, bet ir nuo tėvų požiūrio ir papildomo darbo su savo vaikais. Nieko naujo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 25 lapkričio 2011 - 00:19
LeTa-BeTa, sveikinu ir aš, sėkmės ir begalinės meilės! birthday.gif
O dabar iškeliauju gauti paskutinį "krikštą".
Atsakyti
LeTa-BeTa, linksmo gimtadienio ir geros nuotaikos visus metus!!!user posted image
Atsakyti
Le-Ta Be-Ta, (mano beveik bendravarde biggrin.gif ) su gimtadieniuuuuuuuuuuuuu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Sveikutės 4u.gif
Darėm su antrokais eglutes šiandien iš žurnalų, nebaigėme dar, bet jau matau, kad bus bigsmile.gif thumbup.gif

Truputį pakeičiau stilių lotuliukas.gif , gal nešokiruosiu labai blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2011 11 25, 17:18)
Le-Ta Be-Ta, (mano beveik bendravarde  biggrin.gif ) su gimtadieniuuuuuuuuuuuuu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveikutės  4u.gif
Darėm su antrokais eglutes šiandien iš žurnalų, nebaigėme dar, bet jau matau, kad bus  bigsmile.gif  thumbup.gif
Truputį pakeičiau stilių  lotuliukas.gif , gal nešokiruosiu labai  blush2.gif  lotuliukas.gif

Gal išduosi paslaptį iš kokių žurnalų darėt ir kur jų gavai??nes maniškiams net ir laikraščių atsinešti problema:(

Le-Ta Be-Ta drinks_cheers.gif ,už Tave thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo studija: 25 lapkričio 2011 - 14:39
pagaliau nukopinau tamasausko medziaga smile.gif labai ialgai kelia i pasta .. (namie ner interneto :///
tikiiuos pasikraus ir issisius
Le-Ta Be-Ta sekmes
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 11 25, 00:13)
Ir aš apakus doh.gif Mano keletą kitataučių yra, tai ir raides pamiršta, ir skiemens dorai suregzti nemoka, o ką čia svajoti  apie sakinių diktantą...Mėginau parašyti, bet...Stipresnieji rašo, o silpnesnieji nervuojasi, kad nesiseka, apsiverkia unsure.gif  Tai ėmiau diferencijuoti darbą. Dabar judam į priekį, nors ne taip greitai kaip norėtųsi. Bet judam rolleyes.gif Daug kas priklauso ne tik nuo mokytojos, bet ir nuo tėvų požiūrio ir papildomo darbo su savo vaikais. Nieko naujo.

Gal galėtum pavyzdėlių - kaip diferencijuoji?
Papildyta:
Le-Ta Be-ta su happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2011 11 25, 14:37)
Gal išduosi paslaptį iš kokių žurnalų darėt ir kur jų gavai??nes maniškiams net ir laikraščių atsinešti problema:(

Jokia paslaptis, iš kokių turėjom, tokių ir darėme. Aš turėjau keletą Faberlic katalogiukų, viena mergaitė Avon atsinešė, o kiti iš maximos to tokio sezoninio kur būna, storesnio, kas iš tv antenos, kita moters savaitgalis du susiklijavo. Žodžiu neblogai visai. Antrokams gal iš didesnių ir patogiau, ne visi pvz. avon sučiupino doh.gif Bet atrodo bus gražuuu. O patiems kad patiko, tik ir šūkavo - namie namie darysiu dar dar biggrin.gif

Gal bibliotekoje turi kokių atliekamų žurnalų? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betukas: 25 lapkričio 2011 - 15:06
QUOTE(Riki-tiki @ 2011 11 25, 00:47)
Pamiršau, gal kas turit kokių šokių vaikams. Gal galėtumėt pasidalinti. Būčiau dėkinga. 4u.gif

As turiu sokiu knygeliu , bet nezinau kokiu tau reikia. Yra liaudies ir yra tokie kur prie modernesniu g.gif tai ka taau pasiulyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Vaiduuse, kaip? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2011 11 25, 14:18)

Darėm su antrokais eglutes šiandien iš žurnalų, nebaigėme dar, bet jau matau, kad bus  bigsmile.gif  thumbup.gif
Truputį pakeičiau stilių  lotuliukas.gif , gal nešokiruosiu labai  blush2.gif  lotuliukas.gif

as su pirmokais ketvirtadienį prisidariau, bet dar nepapuošėm, gal kas turite kokių idėjų, kaip papuošti, kad atrodytų šventiškai, gražiai, gal kuri bandėte purkšti kokiais dažais ar sniegeliu?

QUOTE(studija @ 2011 11 25, 14:37)

Le-Ta Be-Ta drinks_cheers.gif ,už Tave thumbup.gif

mes darėm iš "Žmonių", gerai skamba lotuliukas.gif

Le-Ta Be-Ta su gimtadieniu thumbup.gif

Netyčia įsiveržiau į kieno tai albumą, daug gerų idėjų, užsukite

https://picasaweb.go...143830993207633

O cia advento kalendorius pažaidimui, išmėginkite ir pailsėkite, juk savaitgalis 4u.gif
http://www.adventcalendaronline.com/

Atsakyti
Išsiunčiau į paštą nuorodą apie saugų elgesį su elektra. Šaunus puslapėlis, galima ir testą atlikti, kur vaizdžiai mato vaikai, kas nutiktų, jei neteisingai pasirenka atsakymą.
Atsakyti