Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės..., 19 tema

QUOTE(nonele @ 2011 11 24, 18:07)
Sveikos darbštuolėlės,
Darbai tiesiog verda, Šaunu, visos jau galvojam apie šventes...Noriu paklausti: man pašte neberodo tų spalvotų kvadratėlių, kur buvo pagal temas ar čia kas nutiko , ar visos jų nebematom?

Man rodo, tik ne visi laiškai sužymėti. Laukia savaitgalio smile.gif

Aš tik ką namo grįžau, buvo tėvų susirinkimas. Smegenai mano jau neveikia blink.gif , tai įsijungiau paskaityt kuo gyvenat ir bandysiu eit ilsėtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 24 lapkričio 2011 - 22:02
Labas visoms, įmečiau į paštą nuorodas ledinių gėlių, kaip ankščiau buvo pavadintos. Senesnių neberandu, teko surast kitas. Net savo pašte neradau po pertvarkos. Matyt gerokai pravaliau. Ir dar . Nesmagiai jaučiuosi, negalėdama tęsėt žadėto pažado. Turiu prisipažint, kad niekaip negaliu perkelt to disko, kad ir kaip noriu. Kai galėsiu tikrai įkelsiu.
Atsakyti
QUOTE(*Zizu* @ 2011 11 24, 10:58)
Sveikos pedagogės,
Man reikia jūsų nuomonės. Žodžiu esu baigusi ankstyvąjį ir pradinį muzikinį ugdymą (VPU), bet darbo mokykloje muzikos mokytoja pradinėse klasėse praktiškai nėra. Tai aš mąstau kitais metais stoti į pradinukų išlyginamąsias ir kartu magistrą pradinio ugdymo pabaigt. Tai klausimas, ar baigus šituos dalykus būtų galimybė susirasti pradinukų mokytojos darbą ar gali darbdaviams kliūti, kad mano bakalauras truputį ne toks?  4u.gif

doh.gif

QUOTE(linius @ 2011 11 24, 15:24)
Labas  smile.gif

Parašysiu savo asmeninę nuomonę. Turėti vilties susirasti pradinių klasių mokytojos darbą- gražu, bet vargu ar realu... Jūsų vietoj gal geriau rinktis gilesnes muzikos dalyko studijas, kad galėtumėt ne tik pradinukus, bet ir vyresnius mokyti?.. Žodžiu, aš matau realybę tokią, kad pradinių kasių mokytojų yra perteklius. Keiskit kryptį smile.gif Sėkmės!

Pritariu, mokytoju perteklius ne tik pradiniu klasiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda77: 24 lapkričio 2011 - 22:33
Pamiršau, gal kas turit kokių šokių vaikams. Gal galėtumėt pasidalinti. Būčiau dėkinga. 4u.gif
Atsakyti
[quote=pusele30,2011 11 24, 19:55]
[Snaudalė parsisiuntė nendrės knygą, tai nuoroda kaip ir veikia... unsure.gif unsure.gif unsure.gif
[/quote]
Aš tai tikriausiai nemoku parsisiųst, man primeta visokiausių lentelių, ženklų, o parsisiųst neleidžia doh.gif O gal kompas per senas, kokia netinkama programa g.gif Taip apsidžiaugiau, kad jau turėsiu knygą, ir še tai tau g.gif g.gif g.gif
[/quote]
Parašiau tau laišką į až, kaip man pavyko parsisisųti.
Atsakyti
Merginos, gal kas turite skubiai šabloną kokį: padėka dalyvavus skaitovų konkurse
Atsakyti
[quote=tigruole,2011 11 24, 22:06]

[/quote]
O kada jūs skaitote tas pasakas ir ar tinka ketvirtokams?
[/quote]

Jau mergaitės apie tai neseniai diskutavo, bet ir aš manau, kad jos tinka visiems ir vaikams ir suaugusiems, tik reikia kaip ten knygutėje rašo pajausti širdimi. O prie žvakučių, susėdus rateliu - šaunu bigsmile.gif 4u.gif

LeTa-BeTa,
SU GIMIMO DIENA!

user posted image
Atsakyti
Supratau, ačiū bigsmile.gif Neturėjau kada visko perskaityti ax.gif jūs tiek daug prikalbėjote, kol aš ruošiausi ir kol praėjo tas auditas. Dabar jau laisvesnė, nors darbo su ketvirtokais pakanka ir mokykloje, ir namuose.
Atsakyti
[B]LeTa-BeTa,[B] ir nuo manes dideli ir silti sveikinimai! 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(calkusl @ 2011 11 25, 01:13)
Merginos, gal kas turite skubiai šabloną kokį: padėka dalyvavus skaitovų konkurse

Išsiunčiau į paštą. Gal kas tiks pataisius.

Su gimtadieniu LeTa-BeTa user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snaudale: 24 lapkričio 2011 - 23:43
QUOTE(calkusl @ 2011 11 25, 00:13)

Įvairių diplomų šablonų yra pašto nuotraukų galerijoje. Manau, kad ten rasi ką tinkamo.
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2011 11 24, 23:36)
Išsiunčiau į paštą. Gal kas tiks pataisius.
Su gimtadieniu LeTa-BeTa user posted image

Ačiūūūūūū 4u.gif
Atsakyti