Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės..., 19 tema

QUOTE(calkusl @ 2011 11 24, 15:48)
Dar tada klausimukas: kaip vertinate vaikų pasiekimus, kad tėvai žinotų, ar turite kokias paslapčių knygeles, ar siunčiate kokius komentarus ar kaip kitai[?

Taisau, rašau komentarus, atkreipiu dėmesį, ką dar reikėtų išmokti, atsispausdinu lipdukus draugus klijuoju , turime pasiekimų knygeles. į paštą siunčiau vertinimo projektą, kažkur turėtų būti ir lipdukų pavyzdį buvau nusiuntusi. Kadangi į lobyną jūsų nepatenku, tai nežinau yra ten kas ar nėra.
Atsakyti
Sveikos darbštuolėlės,
Darbai tiesiog verda, Šaunu, visos jau galvojam apie šventes...Noriu paklausti: man pašte neberodo tų spalvotų kvadratėlių, kur buvo pagal temas ar čia kas nutiko , ar visos jų nebematom?

Beje, pratęsiu mintį apie skanerius, spausdintuvus. Geriausia lazeriniai, man patiko SAMSUNG. Patarė išmanatys žmonės ir tikrai pasiteisina.
Atsakyti
Gal galėtumėt dar kartą priminti k
okią knygą jūs visos čia perkat. radau mintį, kad reikėtų tokią turėti, bet neberandu kur ji paminėta:)
Atsakyti
[Snaudalė parsisiuntė nendrės knygą, tai nuoroda kaip ir veikia... unsure.gif unsure.gif unsure.gif
[/quote]

Aš tai tikriausiai nemoku parsisiųst, man primeta visokiausių lentelių, ženklų, o parsisiųst neleidžia doh.gif O gal kompas per senas, kokia netinkama programa g.gif Taip apsidžiaugiau, kad jau turėsiu knygą, ir še tai tau g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2011 11 24, 07:21)
Jeigu nesunku, gal galėtumėte ir mano komandas prabalsuoti:

http://www.ingman.lt/ziurim?id=135633
http://www.ingman.lt/ziurim?id=135663
http://www.ingman.lt/ziurim?id=135606

Būčiau LABAI LABAI DĖKINGA 4u.gif  4u.gif  4u.gif  mirksiukas.gif

Prabalsuota thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inusia @ 2011 11 24, 21:03)
Prabalsuota thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Dėkui, kad prabalsavot 4u.gif

Ar žinot, kad INGMAN - LEDŲ PROFESORIAUS KONKURSAS pratęstas iki gruodžio 11 d. Tai visos nespėjusios sudalyvauti dar gali su vaikais piešti ir dalyvauti drinks_cheers.gif SĖKMĖS thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2011 11 24, 01:30)
mano vaikai jau rašo sakinių diktantus, žymi sakinio ribas, kelia kl. ką,. šiandien parašėm keturių sakinių (12 žodzių) diktantą,  su raidėmis jau nebežaidžiu. Buvo keturi silpnesni mokinukai, bet ir tie jau po rudens atostogų persilaužė. dirbu ir smagu pačiai thumbup.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif OOOOOOOOOOOOOOOO!!

Be žodžių... Maniškiams dar toli iki to....

Atsakyti
Prabalsavau uz visus, visus, visus lotuliukas.gif Balsuoti patinka mirksiukas.gif

O tos knygutės pavadinimas "25 +1 Kalėdų istorijos" Bruno Ferrero", kurią jau dauguma įsigijo ar dar įsigis. ax.gif
Atsakyti

O tos knygutės pavadinimas "25 +1 Kalėdų istorijos" Bruno Ferrero", kurią jau dauguma įsigijo ar dar įsigis. ax.gif
[/quote]

Aciū labai, būtinai ir aš įsigysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nonele: 24 lapkričio 2011 - 20:13
Sveikos mirksiukas.gif
Už visas prabalsuota bigsmile.gif
Domassssss, gali prie skypo prisijungti? Vieną prašymėlį turiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės. Prabalsavau už visas. Noriu paklausti, kam reikėjo ketvirtos klasės pupos mokytojos knygos, ar dar reikia, kad toliau nuskenuočiau g.gif
Papildyta:
[quote=nonele,2011 11 24, 20:11]
[/quote]
Aciū labai, būtinai ir aš įsigysiu.
[/quote]
O kada jūs skaitote tas pasakas ir ar tinka ketvirtokams?
Atsakyti