QUOTE(kad ji kur galas @ 2011 11 24, 00:30)
visada pirmiausia išmokau vaikus, griežtai išsireikalauju, kad sektų skaitomą tekstą, kiekviena žodį, skiemenį, garsą, vestų piršteliu, kad išmoktų skaityti tarti garsiukus, vedant pirštu, rašant tą piršto vedimą pakeičia rašymo priemonė. tai kaip jungia su piršteliu garsus ir skaito, taip jungia garsus su pieštuku ir raso. Dirbu ir reikalauju tik taip, nezinau ar as čia suprantamai paaiškinau
Labai jau jums sunku, kai vaikai silpni, vargo vakarienė, na o aš galiu pasidžiaugti, mano vaikai jau rašo sakinių diktantus, žymi sakinio ribas, kelia kl. ką,. šiandien parašėm keturių sakinių (12 žodzių) diktantą, su raidėmis jau nebežaidžiu. Buvo keturi silpnesni mokinukai, bet ir tie jau po rudens atostogų persilaužė. dirbu ir smagu pačiai
Labai jau jums sunku, kai vaikai silpni, vargo vakarienė, na o aš galiu pasidžiaugti, mano vaikai jau rašo sakinių diktantus, žymi sakinio ribas, kelia kl. ką,. šiandien parašėm keturių sakinių (12 žodzių) diktantą, su raidėmis jau nebežaidžiu. Buvo keturi silpnesni mokinukai, bet ir tie jau po rudens atostogų persilaužė. dirbu ir smagu pačiai
Su garsų analize, tai mano vaikams sunkiai, sako, kad pati neįdomiausia ir sunkiausia užduotis.Ar jūs papildomai ką nors ruošiat analizei, ar tik tiek kiek pratybose yar?Gal aš ką nors ne taip darau?