Sveikos, darbstuoles,
paziurejus i pasta nu ir laikas bega... nors ir siaip jis lekia.. senokai buvau cia.. nesuspeju.. as jau skaiciuoju kada atostogos pries anas aotostogas mkloj buvo matematikas is siauliu didzdvario gimnazijos (vincas ) pamirsau jau.. tokios medziagos dave .. atskanuosiu gal ryt.. pas mane namie samsunsg spaudina ir kopijuoja tipo... niekaip nepagaunu kaip reik kopijuot tai ta sarba mokykloj darau..
QUOTE(rollick @ 2011 11 23, 02:23)
pries anas aotostogas mkloj buvo matematikas is siauliu didzdvario gimnazijos (vincas ) pamirsau jau.. tokios medziagos dave .. atskanuosiu gal ryt..
įdomūs jo seminarai....nenuobodūs...
QUOTE(Snaudale @ 2011 11 22, 22:19)
Nu būtų labai gerai, jei galėtum ta medžiaga pasidalinti. O gal per etiką dirbi su NENDRE? Man reikia vadovėlio nuskanuoto. Nendrės mokytojų knygą skaitau ir ne viskas aišku, nes nėra gtekstukų, kuriuos kartais reikia skaityti ir aptarinėti.
Man jo labai labai reikia
Man jo labai labai reikia
Labukas, kai tik parbėgsiu iš darbo - įmesiu riešuto dalomąją 1 klasei ir nuskanuosiu NENDRĖS vadovėlį ( dar galiu ir pratybų sąsiuvinuką)
QUOTE(Šarkka @ 2011 11 22, 22:44)
O apie printerį kalbant, tai įsigijau Samsung 3 in 1, skanuoja, kopijuoja, spausdina. Su konsultantu pakalbėjus jis patarė pirkti šitą - jis lazerinis, kasetės papildymas brangesnis, bet užtenka 4 kartus daugiau, negu rašalinio. Spalvoto nerekomendavo, nes kaina iš kart 200 Lt didesnė, tai sakė, jei nesiruošiat spausdint nuotraukų, tai neverta tokio pirkt Nes ir brangiau išeina, negu užsakyt foto ateljė.
Kol kas aš labai patenkinta Spausdina tyliai ir greitai
Ar jūs kalbat apie printerius savo namuose, ar klasėje turite? Jei klasėje, tai perkatė iš tėvų ar asmeninių lėšų? Būtų labai įdomu sužinoti, nes puoselėjų viltį turėti klasėje.
QUOTE(b.s @ 2011 11 22, 20:03)
Neveikė ir man Iš yutube žiūrėjome.
Sveikutės
Ačiū už kumštukus (kažkas žadėjo laikyti - suveikė ) Viskas - projektinė integruota diena baigta. Lekiu namooooooooooooooo
QUOTE(b.s @ 2011 11 23, 14:03)
Ar jūs kalbat apie printerius savo namuose, ar klasėje turite? Jei klasėje, tai perkatė iš tėvų ar asmeninių lėšų? Būtų labai įdomu sužinoti, nes puoselėjų viltį turėti klasėje.
Sveikutės . Aš namuose turiu HP rašalinį spausdintuvą (ir labai džiaugiuosi) 3 viename (spausdina, kopijuoja, skanuoja), nes prisireikia ir saviems vaikams kartais ką nors atsispausdinti. O mokykloje savomis lėšomis įsigijau lazerinį spausdintuvą Samsung, kadangi dažnai prisireikia ką nors pasidaryti čia ir dabar, ne namuose. Tai kadangi daugiau darbe spausdinu, todėl ir lazerinis, nes išeiga rašalo geresnė . Prašyti tėvų mums griežtai uždrausta, nes tėvai perveda (kas nori) 2% pajamų mokesčio (iš kurių mes pradinukės mažai ką gaunam), o šiaip valdžiai netnesakyk apie tokius dalykus, nes "prabanga". Yra bibliotekoje spausdintuvas, gali vieną kopiją atsispausdinti, o daugiau lėk prie kopijavimo aparato ir kopijuok . Tai ką čia lakstysi, kai dabar nebrangūs tie spausdintuvai, o dar akcijos būna, tai visai apsimoka savo turėti .
QUOTE(rollick @ 2011 11 23, 01:23)
Sveikos, darbstuoles,
paziurejus i pasta nu ir laikas bega... nors ir siaip jis lekia.. senokai buvau cia.. nesuspeju.. as jau skaiciuoju kada atostogos pries anas aotostogas mkloj buvo matematikas is siauliu didzdvario gimnazijos (vincas ) pamirsau jau.. tokios medziagos dave .. atskanuosiu gal ryt.. pas mane namie samsunsg spaudina ir kopijuoja tipo... niekaip nepagaunu kaip reik kopijuot tai ta sarba mokykloj darau..
Tamasauskas Man irgi teko klausytis jo Fainas senukas, nenuobodus
QUOTE(pusele30 @ 2011 11 23, 15:40)
Tamasauskas Man irgi teko klausytis jo Fainas senukas, nenuobodus
tas tai tikrai - nenuobodus gerai emociju pakrove pries atostogas.. atsidaves darbui.. ale ne visai senukas ( 55 lyg ) bet atrodo gerokai daugiau .. pamirsau skenuot .. gal ryt
QUOTE(rollick @ 2011 11 23, 15:01)
tas tai tikrai - nenuobodus gerai emociju pakrove pries atostogas.. atsidaves darbui.. ale ne visai senukas ( 55 lyg ) bet atrodo gerokai daugiau .. pamirsau skenuot .. gal ryt
Kad lygtai sakesi, kad pensininkas jau Butinai atsiusk medziagos Aciu
Sveikutės
Skubiai reikia Asmens bylos blanko. Gal kas turit? Jei ne , vakarą skirti teks šiam darbui
Gal pagelbės
Kasečių pildymas
Dar gali ieškoti Senukuose prie įrankių Mačiau ir Maximoj, bet ten jau didokas
Skubiai reikia Asmens bylos blanko. Gal kas turit? Jei ne , vakarą skirti teks šiam darbui
QUOTE(viga @ 2011 11 22, 22:35)
Labukas, o kaip pačiai? Sudomino
Gal pagelbės
Kasečių pildymas
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 11 22, 23:02)
Senukuose gelių skyriuje jų floristinių yra. Kainuoja apie 10-20Lt. Už tiek nusipirksi mažą pistoletą ir dar klijų.
Dar gali ieškoti Senukuose prie įrankių Mačiau ir Maximoj, bet ten jau didokas
QUOTE(Betukas @ 2011 11 23, 13:41)
Neveikė ir man Iš yutube žiūrėjome.
Sveikutės
Ačiū už kumštukus (kažkas žadėjo laikyti - suveikė ) Viskas - projektinė integruota diena baigta. Lekiu namooooooooooooooo
Sveikutės
Šaunuolė.
Mestelk nuorodėlę youtubes
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2011 11 23, 14:24)
Sveikutės . Aš namuose turiu HP rašalinį spausdintuvą (ir labai džiaugiuosi) 3 viename (spausdina, kopijuoja, skanuoja), nes prisireikia ir saviems vaikams kartais ką nors atsispausdinti. O mokykloje savomis lėšomis įsigijau lazerinį spausdintuvą Samsung,
Aš namie taip pat tokį turiu, tik jo daugiau prireikia mokykloj, nei namie.
Papildyta:
QUOTE(rollick @ 2011 11 23, 01:23)
S pries anas aotostogas mkloj buvo matematikas is siauliu didzdvario gimnazijos (vincas ) pamirsau jau.. tokios medziagos dave .. atskanuosiu gal ryt..
Atsiųsk ir aš turiu jo medžiagos. jei bus ne tokia, galėsiu papildyti
QUOTE(Betukas @ 2011 11 23, 13:41)
Sveikutės
Sveikinu
šaunuolė
Smagu girdėt, kad suveikė