Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės..., 19 tema

Sveikos, darbstuoles,
paziurejus i pasta nu ir laikas bega... ax.gif nors ir siaip jis lekia.. senokai buvau cia.. nesuspeju.. as jau skaiciuoju kada atostogos mirksiukas.gif pries anas aotostogas mkloj buvo matematikas is siauliu didzdvario gimnazijos (vincas ) pamirsau jau.. tokios medziagos dave .. atskanuosiu gal ryt.. pas mane namie samsunsg spaudina ir kopijuoja tipo... niekaip nepagaunu kaip reik kopijuot gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif tai ta sarba mokykloj darau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rollick: 23 lapkričio 2011 - 01:23
QUOTE(rollick @ 2011 11 23, 02:23)
pries anas aotostogas mkloj buvo matematikas is siauliu didzdvario gimnazijos  (vincas ) pamirsau jau.. tokios medziagos dave .. atskanuosiu gal ryt..

įdomūs jo seminarai....nenuobodūs... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2011 11 22, 22:19)
Nu būtų labai gerai, jei galėtum ta medžiaga pasidalinti. O gal per etiką dirbi su NENDRE? Man reikia vadovėlio nuskanuoto. Nendrės mokytojų knygą skaitau ir ne viskas aišku, nes nėra gtekstukų, kuriuos kartais reikia skaityti ir aptarinėti.
Man jo labai labai reikia  blush2.gif

Labukas, kai tik parbėgsiu iš darbo - įmesiu riešuto dalomąją 1 klasei ir nuskanuosiu NENDRĖS vadovėlį ( dar galiu ir pratybų sąsiuvinuką) lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 11 22, 22:44)

O apie printerį kalbant, tai įsigijau Samsung 3 in 1, skanuoja, kopijuoja, spausdina. Su konsultantu pakalbėjus jis patarė pirkti šitą - jis lazerinis, kasetės papildymas brangesnis, bet užtenka 4 kartus daugiau, negu rašalinio. Spalvoto nerekomendavo, nes kaina iš kart 200 Lt didesnė, tai sakė, jei nesiruošiat spausdint nuotraukų, tai neverta tokio pirkt smile.gif Nes ir brangiau išeina, negu užsakyt foto ateljė.
Kol kas aš labai patenkinta smile.gif Spausdina tyliai ir greitai smile.gif

Ar jūs kalbat apie printerius savo namuose, ar klasėje turite? Jei klasėje, tai perkatė iš tėvų ar asmeninių lėšų? Būtų labai įdomu sužinoti, nes puoselėjų viltį turėti klasėje.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 11 22, 20:03)

man neveikia atsisiuntus

Neveikė ir man doh.gif Iš yutube žiūrėjome.

Sveikutės 4u.gif
Ačiū už kumštukus (kažkas žadėjo laikyti - suveikė biggrin.gif ) Viskas - projektinė integruota diena baigta. Lekiu namooooooooooooooo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 11 23, 14:03)
Ar jūs kalbat apie printerius savo namuose, ar klasėje turite? Jei klasėje, tai perkatė iš tėvų ar asmeninių lėšų? Būtų labai įdomu sužinoti, nes puoselėjų viltį turėti klasėje.

Sveikutės 4u.gif . Aš namuose turiu HP rašalinį spausdintuvą (ir labai džiaugiuosi) 3 viename (spausdina, kopijuoja, skanuoja), nes prisireikia ir saviems vaikams kartais ką nors atsispausdinti. O mokykloje savomis lėšomis įsigijau lazerinį spausdintuvą Samsung, kadangi dažnai prisireikia ką nors pasidaryti čia ir dabar, ne namuose. Tai kadangi daugiau darbe spausdinu, todėl ir lazerinis, nes išeiga rašalo geresnė mirksiukas.gif . Prašyti tėvų mums griežtai uždrausta, nes tėvai perveda (kas nori) 2% pajamų mokesčio (iš kurių mes pradinukės mažai ką gaunam), o šiaip valdžiai netnesakyk apie tokius dalykus, nes "prabanga". Yra bibliotekoje spausdintuvas, gali vieną kopiją atsispausdinti, o daugiau lėk prie kopijavimo aparato ir kopijuok doh.gif . Tai ką čia lakstysi, kai dabar nebrangūs tie spausdintuvai, o dar akcijos būna, tai visai apsimoka savo turėti thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(rollick @ 2011 11 23, 01:23)
Sveikos, darbstuoles,
paziurejus i pasta nu ir laikas bega...  ax.gif nors ir siaip jis lekia.. senokai buvau cia.. nesuspeju..  as jau skaiciuoju kada atostogos  mirksiukas.gif  pries anas aotostogas mkloj buvo matematikas is siauliu didzdvario gimnazijos  (vincas ) pamirsau jau.. tokios medziagos dave .. atskanuosiu gal ryt.. pas mane namie samsunsg spaudina ir kopijuoja tipo... niekaip nepagaunu kaip reik kopijuot  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  tai ta sarba mokykloj darau..

Tamasauskas smile.gif Man irgi teko klausytis jo 4u.gif Fainas senukas, nenuobodus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2011 11 23, 15:40)
Tamasauskas smile.gif Man irgi teko klausytis jo 4u.gif  Fainas senukas, nenuobodus drinks_cheers.gif

tas tai tikrai - nenuobodus smile.gif gerai emociju pakrove pries atostogas.. atsidaves darbui.. ale ne visai senukas ( 55 lyg ) bet atrodo gerokai daugiau .. pamirsau skenuot .. gal ryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rollick @ 2011 11 23, 15:01)
tas tai tikrai - nenuobodus smile.gif gerai emociju pakrove pries atostogas.. atsidaves darbui.. ale ne visai senukas ( 55 lyg ) bet atrodo gerokai daugiau .. pamirsau skenuot .. gal ryt  blush2.gif

Kad lygtai sakesi, kad pensininkas jau g.gif Butinai atsiusk medziagos ax.gif Aciu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Skubiai reikia Asmens bylos blanko. Gal kas turit? Jei ne , vakarą skirti teks šiam darbui doh.gif

QUOTE(viga @ 2011 11 22, 22:35)
Labukas, o kaip pačiai?  bigsmile.gif Sudomino mirksiukas.gif

Gal pagelbės mirksiukas.gif
Kasečių pildymas

QUOTE(22peliukas22 @ 2011 11 22, 23:02)
Senukuose gelių skyriuje jų floristinių yra. Kainuoja apie 10-20Lt. Už tiek nusipirksi mažą pistoletą ir dar klijų.

Dar gali ieškoti Senukuose prie įrankių mirksiukas.gif Mačiau ir Maximoj, bet ten jau didokas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 23 lapkričio 2011 - 15:39
QUOTE(Betukas @ 2011 11 23, 13:41)
Neveikė ir man  doh.gif  Iš yutube žiūrėjome.

Sveikutės  4u.gif
Ačiū už kumštukus (kažkas žadėjo laikyti - suveikė  biggrin.gif ) Viskas - projektinė integruota diena baigta. Lekiu namooooooooooooooo thumbup.gif

Šaunuolė.

Mestelk nuorodėlę youtubes
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2011 11 23, 14:24)
Sveikutės  4u.gif . Aš namuose turiu HP rašalinį spausdintuvą (ir labai džiaugiuosi) 3 viename (spausdina, kopijuoja, skanuoja), nes prisireikia ir saviems vaikams kartais ką nors atsispausdinti. O mokykloje savomis lėšomis įsigijau lazerinį spausdintuvą Samsung,

Aš namie taip pat tokį turiu, tik jo daugiau prireikia mokykloj, nei namie.
Papildyta:
QUOTE(rollick @ 2011 11 23, 01:23)
S pries anas aotostogas mkloj buvo matematikas is siauliu didzdvario gimnazijos  (vincas ) pamirsau jau.. tokios medziagos dave .. atskanuosiu gal ryt..

Atsiųsk ir aš turiu jo medžiagos. jei bus ne tokia, galėsiu papildyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 23 lapkričio 2011 - 16:00
QUOTE(Betukas @ 2011 11 23, 13:41)

Sveikutės  4u.gif
Ačiū už kumštukus (kažkas žadėjo laikyti - suveikė  biggrin.gif ) Viskas - projektinė integruota diena baigta. Lekiu namooooooooooooooo thumbup.gif

Sveikinu 4u.gif

šaunuolė mirksiukas.gif

Smagu girdėt, kad suveikė ax.gif smile.gif
Atsakyti