Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės..., 19 tema

[quote=viga,2011 11 22, 20:35]
bye1.gif HP kasetes labai paprastai galima papildyti pačiai, o ir labai pigiai.
[/quote]
Labukas, o kaip pačiai? bigsmile.gif Sudomino mirksiukas.gif
[/quote]

Taip pildau tik HP. Tiesiog nusiperku rašalo papildymą, kuris žymiai pigesnis, tada paprasčiausio švirkšto pagalba (jis būna įdėtas prie papildymo) įšvirkščiu į kasetę (ten būna mažulytė skylutė tam reikalui biggrin.gif ). Man papildymo užtenka 3 kartam kasetei papildyti.
Tikiuosi aiškiai paaiškinau. lotuliukas.gif
o Epson kasetės nepildomos, todėl laaaaaaabai brangus malonumas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(elimak7 @ 2011 11 22, 20:42)
O AS NETURIU doh.gif Dedu visas viltis i lipala g.gif

Laikys ir lipalas, tik ilgiau turėsit laukti, kol išdžius, bet jūs gi kantrios lotuliukas.gif
Atsakyti
Įmečiau paštan eglutę iš makaronų. Pernai dariau 4u.gif Ir kalėdinius žaisliukus siuvau.
Atsakyti
Reiks pabandyti pačiai pildyti rašalo kasetes. Dar niekad to nedariau ax.gif , vis baisu, kad ko nesugadinčiau.
Papildyta:
Nusiunčiau paštan angeliuką iš makaronų. Gal kam bus naudinga.
Šiandien mus kažkaip ant maisto patraukė lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2011 11 22, 19:18)
Sveikos darbštuolytės. Gal galite patarti, kokias daineles Kaldoms išmokti su vaikais. Norisi ko nosr naujesnio. Tyli naktis, Varpeliai, Džiaugsmingų kalėdų - jau pabodę. Gal ką naujo, ramaus, gražaus turit? Lauksiu pasiūlymų.

Įkėliau keletą, nors ir nenaujos... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2011 11 22, 19:18)
Sveikos darbštuolytės. Gal galite patarti, kokias daineles Kaldoms išmokti su vaikais. Norisi ko nosr naujesnio. Tyli naktis, Varpeliai, Džiaugsmingų kalėdų - jau pabodę. Gal ką naujo, ramaus, gražaus turit? Lauksiu pasiūlymų.

Pašte yra knygele ir fonogramos "Dainų autobusiukas". Ten yra puiki "Balta" daina. Visom rekomenduoju. Aš šiemet nežinau, ką dar geresnio rasti, kad tėvelius nustebinti, nes buvo sužavėti.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 11 22, 23:02)
Senukuose gelių skyriuje jų floristinių yra. Kainuoja apie 10-20Lt. Už tiek nusipirksi mažą pistoletą ir dar klijų.

Turiu nusipirkus mažiuką, tai dabar noriu ir didesnį įsigyti. Apetitas atsiranda bevalgant  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jei tokį pistoletą paprastą perkant, kuris nedaug teįkaista, kaip už 10 Lt, tai tokį pat už 1 eurą galima nusipirkti eurinėse parduotuvėse. Mačiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmokiukė @ 2011 11 22, 21:09)
Turiu 1 klasės riešuto dalomąją medžiagą. Ar reikia atsiųsti, gal jau turite, tai be reikalo neužkrausiu pašto  ax.gif

Nu būtų labai gerai, jei galėtum ta medžiaga pasidalinti. O gal per etiką dirbi su NENDRE? Man reikia vadovėlio nuskanuoto. Nendrės mokytojų knygą skaitau ir ne viskas aišku, nes nėra gtekstukų, kuriuos kartais reikia skaityti ir aptarinėti.
Man jo labai labai reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2011 11 22, 23:02)
Jei tokį pistoletą paprastą perkant, kuris nedaug teįkaista, kaip už 10 Lt, tai tokį pat už 1 eurą galima nusipirkti eurinėse parduotuvėse. Mačiau wink.gif

Paprastiems darbeliams jo tikrai užtenka, sutinku, kad didesnis, daug geresnis, bet pradžiai tikrai užteks tokio.
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2011 11 22, 22:19)
Nu būtų labai gerai, jei galėtum ta medžiaga pasidalinti. O gal per etiką dirbi su NENDRE? Man reikia vadovėlio nuskanuoto. Nendrės mokytojų knygą skaitau ir ne viskas aišku, nes nėra gtekstukų, kuriuos kartais reikia skaityti ir aptarinėti.
Man jo labai labai reikia  blush2.gif

Turiu aš dar Riešuto papildomas užduotis, gal reikia? Pupos dalomąją medžiagą. O Nendrės irgi tik mokytojo knygą turiu ir pratybų sąsiuvinį.
Atsakyti
Sveikos, merginos, taip seniai nebuvau čia užsukus ax.gif

Ne tik kad visokie darbai užpuolę buvo, bet dar ir kompas sustreikavo, be interneto sėdėjau gun_bandana.gif

Tikiuosi, dabar viskas bus gerai.

Šitą temelę perskaičiau, kažkam reikėjo pasakos apie Švelnukus, jei dar reikia, galėčiau nuskanuot.

O apie printerį kalbant, tai įsigijau Samsung 3 in 1, skanuoja, kopijuoja, spausdina. Su konsultantu pakalbėjus jis patarė pirkti šitą - jis lazerinis, kasetės papildymas brangesnis, bet užtenka 4 kartus daugiau, negu rašalinio. Spalvoto nerekomendavo, nes kaina iš kart 200 Lt didesnė, tai sakė, jei nesiruošiat spausdint nuotraukų, tai neverta tokio pirkt smile.gif Nes ir brangiau išeina, negu užsakyt foto ateljė.
Kol kas aš labai patenkinta smile.gif Spausdina tyliai ir greitai smile.gif

Atsakyti
[quote=Šarkka,2011 11 22, 22:44]
Sveikos, merginos, taip seniai nebuvau čia užsukus ax.gif

Šitą temelę perskaičiau, kažkam reikėjo pasakos apie Švelnukus, jei dar reikia, galėčiau nuskanuot.

Labai reikėtų šitos pasakos, būčiau labai dėkinga 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(calkusl @ 2011 11 22, 23:47)
Labai reikėtų šitos pasakos, būčiau labai dėkinga 4u.gif

Pasistengsiu kuo greičiau nuskanuot smile.gif
Atsakyti