Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės..., 19 tema

QUOTE(Aurute @ 2011 11 22, 17:39)
Dėl pranešimų...  g.gif  reiktų mums pašte skilties "Darbas metodinėse grupėse" ir ten dėt ką turim.

QUOTE(kad ji kur galas @ 2011 11 22, 07:43)
Į paštą nusiunčiau, vieno pranešimo pateiktis 4u.gif ,

drinks_cheers.gif Mergaitės, manau, kad Aurutės pasiūlymas vertas dėmesio mirksiukas.gif Ir pradžią jam padarė kad ji kur galas. Juk visos rašome pranešimus ( mažiausiai po 1-2 per mokslo metus). Tai kodėl gi mums jais nepasidalinus? ax.gif
Atsakyti
Darbeliai iš makaronų nerealūs, ryt liepsiu prisinešti makaronų ir kibsim kitą savaitę į darbą smile.gif. Mąsčiau, ką čia tokio pasidarius, atsidarau paštą ir aišku - ką.
Turiu angeliukų nuotraukas iš makaronų, bet apie žvaigždes napamąsčiau. Prasta aš menininkė smile.gif.

Skiltį pranešimams tuoj padarysim, kad tik būtū ką ten dėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 22 lapkričio 2011 - 20:40
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 11 22, 22:38)
Darbeliai iš makaronų nerealūs, ryt liepsiu prisinešti makaronų ir kibsim kitą savaitę į darbą smile.gif. Mąsčiau, ką čia tokio pasidarius, atsidarau paštą ir aišku - ką.
Turiu angeliukų nuotraukas iš makaronų, bet apie žvaigždes napamąsčiau. Prasta aš menininkė smile.gif.

O kuo klijuosi? Karstaism klijais????
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2011 11 22, 21:39)
O kuo klijuosi? Karstaism klijais????

Taaaip
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 11 22, 22:41)

O AS NETURIU doh.gif Dedu visas viltis i lipala g.gif
Atsakyti
Sveikos. Ruošiausi tėvų susirinkimui. Pasidariau skaidres tėvams, ką turi mokėti vaikas baigęs antrą klasę. Nusiunčiau jas į paštą. Gal kuri pasinaudosite.
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2011 11 22, 21:42)
O AS NETURIU doh.gif Dedu visas viltis i lipala g.gif

O kodėl nenori nusipirkti, jie tikrai nebrangūs, o praverčia tikrai labai dažnai.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 11 22, 22:52)
O kodėl nenori nusipirkti, jie tikrai nebrangūs, o praverčia tikrai labai dažnai.

Tai kad nezinau kur pirkti ax.gif ir ten kazkokio pistoleto reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2011 11 22, 19:45)
Mergaites o kaip jus tuos makaronus suklijuojate? Jie virti ar ne? doh.gif  g.gif Ir kokiais dazais juos purskiate? Cia as apie snaiges  ax.gif

Makaronai tai nevirti. Šiaip mano vaikiukai klijavo karštais klijais, bet galima ir greičiau džiūstančiais tarkim moment (jei vaikai atsargiai elgsis blink.gif ) Klijuojame pasidėjus ant stalo, o kai išdžiūsta, tai net ir ant eglutės buvome pakabinę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2011 11 22, 20:58)
Tai kad nezinau kur pirkti ax.gif ir ten kazkokio pistoleto reikia mirksiukas.gif

Aš senukuose pirkau- patį parasčiausią lotuliukas.gif Palaukiau nuolaidų ir nusipirkau...

Šaunus dalykėlis pakuojant dovanas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jugeta: 22 lapkričio 2011 - 21:01
QUOTE(jugeta @ 2011 11 22, 23:00)
Aš senukuose pirkau- patį parasčiausią  lotuliukas.gif  Palaukiau nuolaidų ir nusipirkau...

Šaunus dalykėlis pakuojant dovanas  bigsmile.gif

Ryt ziuresiu, bandysiu per parduotuves pralekti gal ka ir nusipirksiu jei nebus brangu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2011 11 22, 21:58)

Senukuose gelių skyriuje jų floristinių yra. Kainuoja apie 10-20Lt. Už tiek nusipirksi mažą pistoletą ir dar klijų.

Turiu nusipirkus mažiuką, tai dabar noriu ir didesnį įsigyti. Apetitas atsiranda bevalgant lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 22 lapkričio 2011 - 21:03