QUOTE(Betukas @ 2011 11 22, 16:34)
Sveikutės
Jū apie batus, aš apie ratus Juk radau filmuką "Gintarinė pilis". Ieškojau pavadinumu "Jūratė ir Kastytis" - tai užsimušdama neradau
Ech, drebinu kinkas šiandien jau ir aš - visai valdžiai pareiškiau, kad ryt visa diena projektinė - integruota Nu skambiai aš čia Ir kas tempė mane už liežuvio
Einu ruoštis...
Jū apie batus, aš apie ratus Juk radau filmuką "Gintarinė pilis". Ieškojau pavadinumu "Jūratė ir Kastytis" - tai užsimušdama neradau
Ech, drebinu kinkas šiandien jau ir aš - visai valdžiai pareiškiau, kad ryt visa diena projektinė - integruota Nu skambiai aš čia Ir kas tempė mane už liežuvio
Einu ruoštis...
mano kolege siandien dare, sake sekes gerai, iskabino koridoriuj grupinius darbus, pieisnius, kuriuos dare grupes ant tapetu. darbai tai laabai
Papildyta:
as, kadangi mazuma vokytka, tai daznai ieskojau per google vokiskai. vakar ieskodama adventinio kalendoriaus, uztikau, toki puslapi. manau, toks visai neblogas , kai reik kokio trafareto, o piest nemoki..
http://www.kostenlos...ebensmittel.php
raudoni uzrasiukai tai temos, aiksu, vokiskai, bet, kas nesuprantat, pamaigykit visas, yra ten geru dalykeliu, ta prasme, trafaretu..