Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės..., 19 tema

QUOTE(Betukas @ 2011 11 22, 16:34)
Sveikutės  4u.gif
Jū apie batus, aš apie ratus  doh.gif  lotuliukas.gif  Juk radau filmuką "Gintarinė pilis". Ieškojau pavadinumu "Jūratė ir Kastytis" - tai užsimušdama neradau  doh.gif
Ech, drebinu kinkas šiandien jau ir aš - visai valdžiai pareiškiau, kad ryt visa diena projektinė - integruota  doh.gif  Nu skambiai aš čia  doh.gif  Ir kas tempė mane už liežuvio  doh.gif
Einu ruoštis... angel_sadangel.gif

mano kolege siandien dare, sake sekes gerai, iskabino koridoriuj grupinius darbus, pieisnius, kuriuos dare grupes ant tapetu. darbai tai laabai thumbup.gif
Papildyta:
as, kadangi mazuma vokytka, tai daznai ieskojau per google vokiskai. vakar ieskodama adventinio kalendoriaus, uztikau, toki puslapi. manau, toks visai neblogas , kai reik kokio trafareto, o piest nemoki.. ax.gif
http://www.kostenlos...ebensmittel.php
raudoni uzrasiukai tai temos, aiksu, vokiskai, bet, kas nesuprantat, pamaigykit visas, yra ten geru dalykeliu, ta prasme, trafaretu..
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
Radau labai neblogą puslapį, kuriame galima rasti daug informacijos apie šventes ir dar visokių įdomių dalykėlių mirksiukas.gif Siunčiu paštan 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 11 22, 18:21)

Gal gali plačiau papasakoti, kaip jus klijavote tas servetėles. Man - super patiko.

Atsine6a tuu geresniu serveteliu, kur tinka dekupazui su kalediniais elementais, tada ant serveteles apsiveda CD ir iskerpa. Servetele turi du arba tris sluoksnius, tai tuos nereikalingus atskiriame ir lieka tik piesinuko lapas. Tada kompakta istepame lipalu, labai plonu sluoksniu, naudojame teptuka, nes kai per daug lipalo tai servetele perslampa ir graziai nuo virsaus braukdami nuo centro pirsciukais blush2.gif per servetele ja graziai ir lygiai priklijuojame. Tikiuosi parasaiu aiskiai doh.gif
Atsakyti
Vaiduuse, tikiuosi penktadienį irgi seksis puikiai, dėl laiko, gal nekibs mirksiukas.gif

Ačiū visoms už patarimus dėl skanerio, reikia ir man įsigyti.
Atsakyti
Mergaites o kaip jus tuos makaronus suklijuojate? Jie virti ar ne? doh.gif g.gif Ir kokiais dazais juos purskiate? Cia as apie snaiges ax.gif
Atsakyti
Kaip man keistai pašte rodo blink.gif

ne tą įsijungiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo riešutasgilė: 22 lapkričio 2011 - 19:48
QUOTE(elimak7 @ 2011 11 22, 21:39)
Atsine6a tuu geresniu serveteliu, kur tinka dekupazui su kalediniais elementais, tada ant serveteles apsiveda CD ir iskerpa. Servetele turi du arba tris sluoksnius, tai tuos nereikalingus atskiriame ir lieka tik piesinuko lapas. Tada kompakta istepame lipalu, labai plonu sluoksniu, naudojame teptuka, nes kai per daug lipalo tai servetele perslampa ir graziai nuo virsaus braukdami nuo centro pirsciukais  blush2.gif per servetele ja graziai ir lygiai priklijuojame. Tikiuosi parasaiu aiskiai  doh.gif

Pamirsau pasakyti, kad pries uzklijuojant servetele ant CD mes perverem per skylute juostele ar grazesni siula,( kad galetume paskui ji pakabinti) ir tik tada klijuojam serevetele
Atsakyti
QUOTE(pirmokiukė @ 2011 11 22, 18:35)
Mergaitės, siunčiu į paštą snaigių nuotraukas. Padėkite jas į reikiamą stalčiuką pašte - prie darbelių Kalėdoms.  mirksiukas.gif Gaminimas labai paprastas - tereikia turėti įvairių formų  makaronų ir karštų klijų, dar purškiamų dažų (ne tiek jau ir mažai priemonių  blink.gif ) , o vaikai atsineša fantazijos.

labai gražūs ir malonūs darbeliai

QUOTE(elimak7 @ 2011 11 22, 19:48)
Pamirsau pasakyti, kad pries uzklijuojant servetele ant CD mes perverem per skylute juostele ar grazesni siula,( kad galetume paskui ji pakabinti) ir tik tada klijuojam serevetele

ačiū už paaiškinimą, manau po atostogų darysiu
Papildyta:
QUOTE(Betukas @ 2011 11 21, 22:47)

Gavau filmuko nuorodą - bandau siūstis  bigsmile.gif  thumbup.gif Jei kam reiks, va:
http://www.2shared.c...ne_pilis_LT.htm

man neveikia atsisiuntus
Atsakyti
Puikūs darbeliai su kompaktais. Ir su popieriumi ir su servetėlėm.
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2011 11 22, 21:10)
Puikūs darbeliai su kompaktais. Ir su popieriumi ir su servetėlėm.

thumbup.gif Pritariu. Ir dar labai patiko su makaronais. Ačiū šypsenėlei už šaunią nuorodą. Ilgam pasilikau tame puslapyje biggrin.gif
Dėkui visoms už šventines puošybos idėjas. TAIP IR NORISI JAS VISAS IŠMĖGINTI. tongue.gif
Atsakyti
As bandysiu makaronus su lipalu klijuoti tikiuosi kad atlaikys g.gif
Atsakyti

bye1.gif HP kasetes labai paprastai galima papildyti pačiai, o ir labai pigiai.
[/quote]
Labukas, o kaip pačiai? bigsmile.gif Sudomino mirksiukas.gif
Atsakyti