Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės..., 19 tema

QUOTE(22peliukas22 @ 2011 11 22, 11:17)
HP rinkausi ir dėl to, kad jo rašalo galvutė neuždžiųna. Nes taip dažnai pasitaiko kituose įrenginiuose, nes jos yra įmontuotos į spausdintuvą. HP galvutė yra kasetėje, jei ji uždžiūna, pakeiti naują kasete ir toliau gali naudotis. Kitu atveju reikia pirkti naują spausdintuvą. Tikiuosi, ką nors supratote.

Va ir man dėl to patinka hp. Turiu trys viename.

Dėl pranešimų... g.gif reiktų mums pašte skilties "Darbas metodinėse grupėse" ir ten dėt ką turim. Aš irgi turiu... ne savo, bet kolegių pasidalintus. Mintims pasisemti irgi tiktų... mirksiukas.gif

Pratinuos prie SMARTo. Vaikams labai patinka. Daugiau per pamoką padaryt pradėjom. Vis laukia naujų užduočių. O per pertraukas įdomiąsias užduotis daro. Nieko ten blatno... tai įdomieji kvadratai, tai raidelių įrašymas, bet naudos vaikams tai yra...
Jau laukiu knygelės ir kasdienių skaitymų... paleisiu ramią tylią muziką... paveikslėlį kokį... į temą... g.gif
Atsakyti
HP rinkausi ir dėl to, kad jo rašalo galvutė neuždžiųna. Nes taip dažnai pasitaiko kituose įrenginiuose, nes jos yra įmontuotos į spausdintuvą. HP galvutė yra kasetėje, jei ji uždžiūna, pakeiti naują kasete ir toliau gali naudotis. Kitu atveju reikia pirkti naują spausdintuvą. Tikiuosi, ką nors supratote.
[/quote]

Bet manasis tai toks"nenormalus", jei, pavyzdžiui, spalvota kasetė tuščia, tai ir juodai nespausdina, arba dabar tuščios abi, tai skanuot irgi neskanuoja g.gif arba aš ko nemoku blink.gif Vienas vargas su tom technikom durnam daiktui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2011 11 22, 16:22)
Tu naudoji rutagros laiške esančias pelėdas? Klausimai tie patys kaip ir tėvams, tik modifikuoji vaikams?

Taip rutagros, tik kai ką pakeičiau ir spalvom papildžiau. Su vaikais šiandien padarėm. Ir tėvam, ir vaikam klausimai tokie pat. Vaikai viską suprato. O tuos pelėdų trafaretus šiek tiek paryškinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 22 lapkričio 2011 - 17:02
QUOTE(pusele30 @ 2011 11 22, 18:49)
Bet manasis tai toks"nenormalus", jei, pavyzdžiui, spalvota kasetė tuščia, tai ir juodai nespausdina, arba dabar tuščios abi, tai skanuot irgi neskanuoja g.gif arba aš ko nemoku   blink.gif Vienas vargas su tom technikom durnam daiktui g.gif

Mano jau kokie 4 metai be spalvotos kapsulės ir dirba visomis išgalėmis thumbup.gif Tik pastebėjau, kad jei pajungtas prie senojo kompiuterio, tai spausdina juodai balta be problemų, net ir ten kur turi būt spalvota. O jei pasijungiu prie "laptopo", tai spausdina tik ten, kur juoda, jei tik truputi šviesiau- nespausdina. Taigi jokių šansų spalvotą paveikslėlį atspausdinti juodai- baltą g.gif Todėl jungiuosi tik prie senojo kompiuterio...

Labai gražiai gavosi žaisliukai su servetėlėm thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 22 lapkričio 2011 - 17:13
[quote=pusele30,2011 11 21, 23:31]
Praėjusiais metais nusipirkau daugiafunkcinį įrenginį HP. Esu juo patenkinta, mano reikmėm jo užtenka, o ir kaina buvo buvo prieinama. Nekainavo 200 Lt.
[/quote]
O kiek kainuoja rašalo kasetes HP? Aš turiu CANON, bet labai brangios rašalo kasetės, apie 80Lt g.gif
[/quote]

bye1.gif HP kasetes labai paprastai galima papildyti pačiai, o ir labai pigiai.
Atsakyti
Tai bent darbas čia vyksta:) Net nuovargio nebelieka jus visas paskaičius. Aš vis mąstau, ką per Adventinį susitikimą veikti su tėveliais ir vaikais. Bus bendras susirinkimas, mažas koncertėlis, o po to jau klasėse. Jau parinkau dailias snaiges , kurias darysime su vaikais dekoracijoms. Kitom mokytojom taip pat patiko: galima ant langų ir lempų kabinti smile.gif Gal ir jums pravers. Svarbiausia-beprotiškai lengva padaryti smile.gif
Džiaugsiuos, jei jums tai pravers. Labai tikiuos, kad pasidalinsite su manimi ir savo darbeliais bei kitais turtais smile.gif
Atsakyti
Sveikos darbštuolytės. Gal galite patarti, kokias daineles Kaldoms išmokti su vaikais. Norisi ko nosr naujesnio. Tyli naktis, Varpeliai, Džiaugsmingų kalėdų - jau pabodę. Gal ką naujo, ramaus, gražaus turit? Lauksiu pasiūlymų.
Atsakyti
Mergaitės, siunčiu į paštą snaigių nuotraukas. Padėkite jas į reikiamą stalčiuką pašte - prie darbelių Kalėdoms. mirksiukas.gif Gaminimas labai paprastas - tereikia turėti įvairių formų makaronų ir karštų klijų, dar purškiamų dažų (ne tiek jau ir mažai priemonių blink.gif ) , o vaikai atsineša fantazijos.
Atsakyti
Raudonuoju blush2.gif , nusiunčiau į paštą kaledinių idėjų darbeliams ir du failiukai iš mūsų pašto pakliuvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2011 11 22, 18:18)
Sveikos darbštuolytės. Gal galite patarti, kokias daineles Kaldoms išmokti su vaikais. Norisi ko nosr naujesnio. Tyli naktis, Varpeliai, Džiaugsmingų kalėdų - jau pabodę. Gal ką naujo, ramaus, gražaus turit? Lauksiu pasiūlymų.

Del muzikos patarti nieko negaliu, mes nevedame muzikos (SUSTIPRINTAS MENINIS UGDYMAS), pas mus dirba profesionalai smile.gif .
Ką jie išmokina, tą mes ir dainuojam per šventes.
Atsakyti
QUOTE(pirmokiukė @ 2011 11 22, 20:35)
Mergaitės, siunčiu į paštą snaigių nuotraukas. Padėkite jas į reikiamą stalčiuką pašte - prie darbelių Kalėdoms.   mirksiukas.gif Gaminimas labai paprastas - tereikia turėti įvairių formų  makaronų ir karštų klijų, dar purškiamų dažų (ne tiek jau ir mažai priemonių  blink.gif ) , o vaikai atsineša fantazijos.

Labai gražu. Nors aš nelabai mėgstu darbelius iš makaronų, bet šitie patiko mirksiukas.gif Turiu nuo seno auksinio ir sidabrinio blizgio, būtų proga panaudot rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 22 lapkričio 2011 - 18:49
Turiu 1 klasės riešuto dalomąją medžiagą. Ar reikia atsiųsti, gal jau turite, tai be reikalo neužkrausiu pašto ax.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2011 11 22, 18:48)
Labai gražu. Nors aš nelabai mėgstu darbelius iš makaronų, bet šitie patiko mirksiukas.gif  Turiu nuo seno auksinio ir sidabrinio blizgio, būtų proga panaudot rolleyes.gif

Džiaugiuosi, kad patiko lotuliukas.gif
Atsakyti