Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 03 15, 08:54)
Pasidalinkit kainomis, labai idomu butu ax.gif

Dear Mr XXXX,
Thank you in advance for your preference.
The best offer that we can give you * for the above mentioned period
(07/07/2012-16/07/2012) is 200,00euro per night in a family room (2ad.+1ch)
and 170,00euro per night in a double room
on AI basis.

*paryškinta mano smile.gif

Tai reiskia už Family room jie iš manes paprašė ~6215 litu doh.gif

Nežinau, kiek Udrius pritaikė kainą (t.y. padarė nuolaidą) man asmeniškai, nes ne pirmą ir ne antrą kelionę iš jo perkam... Bet sutarty už tą patį kambarį puikuojasi 4100 litų ax.gif

P.S. teoriškai gal galima ir kažkur pigiau gauti. Bet kai kaina mane tenkino, o norėjom būtent į tą viešbutį ir kelis kartus pabandžius rezervuoti gaudavom neigiamą rezultatą, tai daugiau nebesivarginom ieškoti.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 03 15, 10:05)
Dear Mr XXXX,
on AI basis.

*paryškinta mano  smile.gif

Tai reiskia už Family room jie iš manes paprašė ~6215 litu  doh.gif

Nežinau, kiek Udrius pritaikė kainą (t.y. padarė nuolaidą) man asmeniškai, nes ne pirmą ir ne antrą kelionę iš jo perkam... Bet sutarty už tą patį kambarį puikuojasi 4100 litų  ax.gif

P.S. teoriškai gal galima ir kažkur pigiau gauti. Bet kai kaina mane tenkino, o norėjom būtent į tą viešbutį ir kelis kartus pabandžius rezervuoti gaudavom neigiamą rezultatą, tai daugiau nebesivarginom ieškoti.

Cia tokios viesbuciu kainos? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 03 15, 10:09)

Yra skirtingu viesbusiu su skirtingois kainomis, neissigaskite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 03 15, 09:09)

nu unsure.gif dvieju kambarių numeris, high season, AI... Kaip ir taip biggrin.gif Neturėjom tikslo į pigiausią viešbutį, turėjom tikslą į šitą biggrin.gif Bus geriausia, kai nuvažiuosim, o ten paskutinis Š doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 03 15, 09:09)

QUOTE(veversi @ 2012 03 15, 09:12)
Yra skirtingu viesbusiu su skirtingois kainomis, neissigaskite  4u.gif

drinks_cheers.gif pernai už savaitę rugsėjo mėn pradžioj mokėjom nepilnus 700 litų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 03 15, 09:20)
nu  unsure.gif  dvieju kambarių numeris, high season, AI... Kaip ir taip biggrin.gif Neturėjom tikslo į pigiausią viešbutį, turėjom tikslą į šitą  biggrin.gif Bus geriausia, kai nuvažiuosim, o ten paskutinis Š  doh.gif

važiuokt važiuokit, išmėginsit, ir mums papasakosit biggrin.gif , nes mane ateičiai irgi šis viežbutis kažko užkabino rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 03 15, 10:20)
drinks_cheers.gif pernai už savaitę rugsėjo mėn pradžioj mokėjom nepilnus 700 litų  ax.gif

Ale kokis skirtumas.
Idomu, kas as rasiu rugpjucio pabaigai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 03 15, 10:05)
Dear Mr XXXX,
on AI basis.

*paryškinta mano  smile.gif

Tai reiskia už Family room jie iš manes paprašė ~6215 litu  doh.gif

Nežinau, kiek Udrius pritaikė kainą (t.y. padarė nuolaidą) man asmeniškai, nes ne pirmą ir ne antrą kelionę iš jo perkam... Bet sutarty už tą patį kambarį puikuojasi 4100 litų  ax.gif

nesuprantu ko stebites, tiesiogiai iš viešbučio užsisakinėti visada brangiausia, net neverta klausti jų kainų. Kainas reikia lyginti rezervavimo sistemose, ir pas Udrių. Įdomumo delėi, per užsienio puslapius pabandykit paieškot Lietuvos viešbučių kainų, nustebsit...
Naujausioms keliautojoms ypatingai rekomenduoju netingeti, ir perskaityti ir sia, ir pries tai buvusias temas apie Kos nuo pradzios iki galo, tada oij kaip daug klausimų atkris 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MisIndependent @ 2012 03 15, 10:08)
Kainas reikia lyginti rezervavimo sistemose, ir pas Udrių. Įdomumo delėi, per užsienio puslapius pabandykit paieškot Lietuvos viešbučių kainų, nustebsit...

Taigi aš nuo užsienio rezervacinių sistemų ir pradėjau mirksiukas.gif Kainos labai panašios būtent šito viešbučio pas travelrepublic, alpharooom, quickrooms, toliau lietuviškos noriukeliones, relaksturas. Skirtumas 100-300 litų. O pasiderėjus su lietuviškom, gavosi tas pats smile.gif

na net pasiieškojau archyve:
Pas Travelrepublic užsisakiau tą patį už 1100 EUR t.y. kiek daugiau nei 3800 litų. Po kelių dienų rezervaciją jie atšaukė (esu rašęs neperseniausiai kodėl)
Pas Alpharoom buvo 1150 EUR, bet jie su lietuviais irgi nenori bendrauti
Quickroom rodė kainas nuo 1119 iki 13XX EUR už tą patį kamabrį. Užklausiau, kodėl taip įdomiai, gavau nerišlų atsakymą ir dar patikinimą, kad negarantuoja ne UK piliečiams tokių kainų.
Fresh travel arba kitaip noriukeliones.lt sutarėm kainą 4200 litų, pervedžiau neva avansą 100 litų. Bet man jie truputi įtartini, nes kalbėjau su keliom skirtingai mergaitėm jų duotu telefonu, tai kiekviena skirtingai kalba g.gif
Tada išdygo Udrius, kad jau gali į tą viešbutį mane pasiųsti (anksčiau sakė, kad negali), pasiūlė vienokią kainą, tai aš pasiprašiau 4100 (kad nesijustu nuostolio). Ir atsisveikinau su Fresh travel palikdamas jiems savo 100 litų už vargą.

Užsienio rezevracinėm sistemom seniai naudojuos ir jos mane visad maloniai stebina, bet kartais (o gal ir ne kartais) visai gerai ir tautiečių paslaugos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 03 15, 11:34)
Taigi aš nuo užsienio rezervacinių sistemų ir pradėjau  mirksiukas.gif Kainos labai panašios būtent šito viešbučio pas travelrepublic, alpharooom, quickrooms, toliau lietuviškos noriukeliones, relaksturas. Skirtumas 100-300 litų. O pasiderėjus su lietuviškom, gavosi tas pats smile.gif

Užsienio rezevracinėm sistemom seniai naudojuos ir jos mane visad maloniai stebina, bet kartais (o gal ir ne kartais) visai gerai ir tautiečių paslaugos  ax.gif

tai taip, aš taip ir sakau, bet, kaip suprantu, čia mergina tiesiogiai iš pačio viešbučio kainu klause, ne iš rezervacijų sistemų ax.gif
Atsakyti
Gal kas buvo Mitsis Family Village 4* AI?
Kaip viesbutis, maistas, aplinka? Nuotraukos tai grazios ... ax.gif
Kaip strategine vieta?
Labai laukciau atsiliepimu. Parasiau teisiai i viesbuti, palyginsiu su booking.com kainom... victory.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gurmano: 15 kovo 2012 - 15:15
O gal kas buvote Gaia Garden? Ar toli ten iki papludimio? Vilioja Lambi smeliukas...
Atsakyti
Gal kas buvote apsistoję Kosta Palace? kaip viešbutis? kaip šalia su paplūdimiais?
Atsakyti