Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

QUOTE(ainetux @ 2012 02 04, 21:05)
kaip tai per salta?? 4u.gif
britai nuo kovo vidurio pradeda skraidyt....
kiek teko bendraut su  ten buvusiais tai balandis SUPER....
didziules aguonu zydinciu pievos,saulleydziai, visi laukai tiesiog kvepia.
vanduo 16 C. mes baltijoj drasiai lendam  y toky vandeny.
taip ,kad ... mirksiukas.gif

mes skrendame tuo pačiu metu wink.gif nemėgstu gulinėti paplūdimiuose, tai man šis laikas pats tas, nes domina vietovė, o ne maudynės wink.gif
Atsakyti
o gal kas nors JAU balandžio 9 d. atostogėlių į Kosą?
Atsakyti
QUOTE(Mimite @ 2012 03 12, 13:43)
o gal kas nors JAU balandžio 9 d. atostogėlių į Kosą?

aš, bilietus pirkome penktadienį wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rimapec @ 2012 03 12, 15:00)
aš, bilietus pirkome penktadienį wink.gif

merginos, tik nepamirskit parasyti atsiliepimu, labai lauksim 4u.gif nes labai domina, kaip oras, kaip kas, nes juk dar ne sezono ikarstis, tai labai lauksiu ispudziu 4u.gif nes patys lekiam irgi ne ant sezono, tai neramu...
Atsakyti
Laba, gal kas i Kosa balandzio 16 d.? Skrendame su vyru ir beveik dvieju metu dukryte smile.gif
Norime viesbucio su AI, kadangi pasirinkimas tuo metu nedidelis tai imsime turbut Gaia Garden. Gal kokiu atsiliepimu??
Atsakyti
QUOTE(Braskyte26 @ 2012 03 13, 12:36)
Laba, gal kas i Kosa balandzio 16 d.? Skrendame su vyru ir beveik dvieju metu dukryte smile.gif
Norime viesbucio su AI, kadangi pasirinkimas tuo metu nedidelis tai imsime turbut Gaia Garden. Gal kokiu atsiliepimu??

sveika smile.gif mes taip pat balandzio 16 diena i si viesbuti su 11 men kudikiu,taip tap rezervavau Gaia Garden, bet ne AI, o su pusryciais ir vakariene,nors svarstau gal ir AI imt g.gif .tai taip pat butu idomus atsiliepimai
o kaip planuojant iki viesbucio nuvykti?
Atsakyti
Gal kas turite foto, kaip atrodo grazieji smelio papludimiai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saniva @ 2012 03 13, 13:15)
sveika smile.gif mes taip pat balandzio 16 diena i si viesbuti su 11 men kudikiu,taip tap rezervavau Gaia Garden, bet ne AI, o su pusryciais ir vakariene,nors svarstau gal ir AI imt  g.gif .tai taip pat butu idomus atsiliepimai
o kaip planuojant iki viesbucio nuvykti?

Manau su autobusu, maciau mums visiems kainuotu apie 23 eurus pirmyn atgal.
O per kur uzsisakinejot viesbuti? As bandysiu per hotels4u.com.
Atsakyti
QUOTE(Braskyte26 @ 2012 03 13, 13:29)
Manau su autobusu, maciau mums visiems kainuotu apie 23 eurus pirmyn atgal.
O per kur uzsisakinejot viesbuti? As bandysiu per hotels4u.com.

mes ir autobusais planuojam. o rezervavau per booking.com
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 03 13, 12:27)
Gal kas turite foto, kaip atrodo grazieji smelio papludimiai?  ax.gif

Marmari beach

Tigaki beach

Mastichari beach smile.gif
Atsakyti
Aciu, as tik google nepasitikiu hihihi.gif Primeta jis ir ne visai tu smeliu cool.gif
Buvau pasizymejus, kad butent Tigaki geriausias papludimys, kazin ar ir kitu tokia nuomone? ax.gif Ir kaip ten su viesbuciais, gal kas zinot jau kokiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 03 13, 13:22)
Aciu, as tik google nepasitikiu hihihi.gif Primeta jis ir ne visai tu smeliu cool.gif
Buvau pasizymejus, kad butent Tigaki geriausias papludimys, kazin ar ir kitu tokia nuomone? ax.gif Ir kaip ten su viesbuciais, gal kas zinot jau kokiu  ax.gif

Mes buvom tik viešuose paplūdymiuose. Keliose vietose nuo Tigakio iki Mastichario. Tai vaizdai kaip ir atitinka googlinius smile.gif Yra geriau, yra blogiau. Bėda, kad su privačiais paplūdymiais ten viešbučių nekaži kiek. Jeigu eit prie jūros gulėt, tai dar už gultus ir skėčius mokėti dažniausiai reiks. Arba ant smėlio tiestis, palmės pavėsyje.
Tigakyje žiūrint į jūros pusę kairiausiai esantys gultai nežinau kuo išskirtiniai: du kartus buvom, du kartus nieks neprašė susimokėti unsure.gif
Atsakyti