Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

QUOTE(Gurmano @ 2012 03 09, 13:09)
Kas gali patarti, ar rugsejui dabar verta pirktis bilietsus i Kosa?
Gaunas 2 suaugusiems su 4m vaiku - 1200Lt vien skrydis.

tai kad aš kiek rugsėjo antrai pusei žiūriu kasdien, jau nerandu už 400Lt žmogui bilietų... tai dabar stresas... lauki ir nžn kaip toliau bus...
jei ne paslaptis, kuriom datom tokias kainas radot?

QUOTE(Gurmano @ 2012 03 09, 14:56)
Va va... taip tikėjaus, gal kas apmalšins iš šono, ale nea....   lotuliukas.gif

iš savo patirties galiu patarti, kad pradžiai reiktų nuspręsti kurio paplūdymio norite smile.gif tada, pagal tai ieškoti viešbučio smile.gif bent jau aš taip dariau... viešbutis man asmeniškai mažesnis galvos skausmas nei lėktuvo bilietai blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamiČiukas: 10 kovo 2012 - 08:18
http://www.kosinfo.gr/ mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,
Skrendame į Kos (Kefalą) balandžio mėn, su 11 mėn. vaiku. Gal kas ilsėjote su tokiu mažyliu ir žinote ar labai skiriasi sauskelnių, vaikiško maisto kainos nuo LT? Neapsisprendžiam ar iš Lietuvos vežtis papersus ir visas tyreles, ar geriau ten nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(Zaniene @ 2012 03 10, 12:39)
Sveiki,
Skrendame į Kos (Kefalą) balandžio mėn, su 11 mėn. vaiku. Gal kas ilsėjote su tokiu mažyliu ir žinote ar labai skiriasi sauskelnių, vaikiško maisto kainos nuo LT? Neapsisprendžiam ar iš Lietuvos vežtis papersus ir visas tyreles, ar geriau ten nusipirkti?

Mes tai vešimės, nes kiek skaičiau temose apie Kos, tai 15 sauskelnių pokas kainuoja 16 EUR 4u.gif Tai tikrai neapsimoka... o del tyrelų tai nežinau... Maniškis nevalgydavo pirktinių tyrelių, tai aš pasiimčiau rankinį blenderį, kuris ir daug vietos neužima, ir, kad nereikėtų laukti kol personalas sulakstys, pati susitrinčiau 4u.gif Kaip gerai, kad maniškis jau viską valgo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MamiČiukas @ 2012 03 10, 09:05)
tai kad aš kiek rugsėjo antrai pusei žiūriu kasdien, jau nerandu už 400Lt žmogui bilietų... tai dabar stresas... lauki ir nžn kaip toliau bus...
jei ne paslaptis, kuriom datom tokias kainas radot?
iš savo patirties galiu patarti, kad pradžiai reiktų nuspręsti kurio paplūdymio norite smile.gif tada, pagal tai ieškoti viešbučio smile.gif bent jau aš taip dariau... viešbutis man asmeniškai mažesnis galvos skausmas nei lėktuvo bilietai  blink.gif

Radau I rugsejo pusei... mirksiukas.gif
Kazkaip nezinau nuo ko pradet, kurio papludymio noret ir ar tos kainos juose koreliuosis ar kaip, nes matau, kad per booking sistema rugesjui jau tik po 2-4 laisvus kambarius. Ar cia tiketina, kad taip ir yra?
Ir dar...ar verta imti su AI, ar kavinese mieste normalios kainos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MisIndependent @ 2012 03 10, 14:47)
Mes tai vešimės, nes kiek skaičiau temose apie Kos, tai 15 sauskelnių pokas kainuoja 16 EUR  4u.gif  Tai tikrai neapsimoka... o del tyrelų tai nežinau... Maniškis nevalgydavo pirktinių tyrelių, tai aš pasiimčiau rankinį blenderį, kuris ir daug vietos neužima, ir, kad nereikėtų laukti kol personalas sulakstys, pati susitrinčiau  4u.gif  Kaip gerai, kad maniškis jau viską valgo  bigsmile.gif

Pampersai ten tikrai brangus. O va tyreliu kaina gaunasi panasi kaip ir LT, kai ka net pigiau radome. Gaila, kad vaziuodami atostogauti patys to nezinojome - tempemes puse lagamino stiklainiuku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marselina @ 2012 03 03, 20:53)
Gal yra keliaujančių liepos pradžioje į Kiprioris Panorama Complex 5* ?!!  smile.gif

Aūūū ar nėra išvis šiemet keliaujančių į Kipriotis Panorama Complex?? smile.gif mirksiukas.gif

Udriau, kitą kart skambinsiu jums tiesiai ir tikrai žinau, kad keliausim per jus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marselina: 10 kovo 2012 - 15:06
QUOTE(Gurmano @ 2012 03 10, 13:54)
Ir dar...ar verta imti su AI, ar kavinese mieste normalios kainos?  blush2.gif

QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 09 13, 16:10)
Imanoma, imanoma  mirksiukas.gif
Bandau smulkinti, bet nezinau, ar viska gerai atsiminsiu  blush2.gif
Lektuvo bilietai 830 lt
Viesbutis (pirmas kambarys) 630 lt (aciu Udriui)
Viesbutis (antras kambarys) 95 EUR t.y. ~330 lt
Autobusas oro uostas - Kos town - 6,40 EUR ~23 lt
Transferis - 15 eur ~ 50 lt
Pietus arba vakariene dviem nuo 14 eur iki 26 eur. Vidutiniskai gaunasi 20 eur, du kartus per diena, septynias dienas, t.y.  280 EUR arba ~970 lt
Masina dviems dienoms - 95 EUR  ~330 lt
lankytini objektai Asklepionas (bilietas 4 EUR) ir Kos Castle (bilietas 4 EUR) - 16 EUR ~50 lt
Vaistai 20 EUR ~70 lt
Geriamas vanduo (1,5 ltr. butelis 0,22 eur), kokius astuonis ismaukem  g.gif Beveik 2 EUR  doh.gif
Geriamas alus  blush2.gif Krepsini vakarais viesbucio kambaryje rode, tai kazkaip... user posted image ir dar isimesdavau kuprinen, kai i papludymi eidavom, nes ten pirkti budavo labai saltas ir kainuodavo 2,5 eur (bet vistiek pirkdavau po pietu  biggrin.gif ) Aha, tai alaus pakuote 6 x 0,33 ltr - 4,52 eur. Cia dar 30 eur turbut isejo  g.gif t.y. apie 105 lt
Svieziai spaustos apelsinu sultys papludymyje - stikline 3,5 eur - is viso 21 EUR ~75 lt
kazkur buvau girdejes, kad anyziai padeda nuo kosulio. ir dar skaiciau, kad ouzo gerimas is anyziu. Bandymas gydytis vakare viesbucio bare - 6 EUR. Emem du po 50 gr, bet kad mes tokiu gerimu nemegstam, tai gydyma greit nutraukem. Vistiek islaidos ~ 21 lt
Martinis viesbucio bare - 2,5 EUR, Romas ten pat - 2, 5 EUR (cia visur po taure), Coca cola is parduotuves 2 EUR uz du litrus.
Suvenyriniai puodeliai po 3 eur, lauktuves vaikui (saldainiai, siaip smulkmenos) apie 20 eur.
Kazkiek arbapinigiams isejo.
Na ir siaip smulkmenoms dar po eura, kita...

Mes pirma karta skridom su BB, viska (neskaitant pusryciu) valgem tavernose. Grizes, kiek atsiminiau viska suskaiciavau. Gal kiek pades apsispresti smile.gif Jeigu daugiau buti viesbucio teritorijoje, tai apsimoka tas AI. Nebent poilsiautojai stipriai dietinasi ir geria tik vandeni ax.gif
Kita vertus isvaziavus su AI valgai ka duoda, o valgant tavernose esi laisvesnis pasirinkime
Atsakyti
QUOTE(Gurmano @ 2012 03 10, 14:54)
Radau I rugsejo pusei...  mirksiukas.gif
Kazkaip nezinau nuo ko pradet, kurio papludymio noret ir ar tos kainos juose koreliuosis ar kaip, nes matau, kad per booking sistema rugesjui jau tik po 2-4 laisvus kambarius. Ar cia tiketina, kad taip ir yra?
Ir dar...ar verta imti su AI, ar kavinese mieste normalios kainos?  blush2.gif

neuzsiciklinkit jus su tuo booking.com, pasiziurekit ir kitas rezervacijos sistemas, pirmame sios temos puslapyje ju pilna, nepatingekit ir pasiskaiciuokit 4u.gif as, pavyzdziui, net jei ir keliauciau be vaiko, imciau AI 4u.gif nes man atostogos, kai aisku esu be vaiku ir ne nestuke.gif , tai asocijuojasi su vynu, pasisedejimais ax.gif o musu kompanija vynelio ir kitu gerimu (alaus, ar viskelio) nemazai suvartoja, tai viesbutyje su AL manau vistiek labiau apsimoka, nes tavernoje tai gautusi barngiai. o pasisedeti papludimyje ar prie baseino su draugais labai smagu smile.gif na, bet cia kiekvienam. Ir vaikai jei maziukai, tai sunku su jais ir blaskytis, neissedi vienoje vietoje, greitai pavargsta, jau nekalbu apie teveliu nuovargi tasantis mazyli 4u.gif
as tai pradeciau nuo to, kad - papludimiai geriausi Tigakyje ir Marmaryje, Mastichari, man jie geriausi tuo, kad yra smelio. Kiti buna akmenuoti. Jau vien pagal tai galite skirstyti zonas. Toliau isivardinkit sau suma, kuria galite skirti, ir ieskokite viebucio, bet nepatingekit ir kitu rezervavimo sistemu, pasikartosiu... Rade viesbucius, laisvus jusu datai, ir tinkancius jums (grazi aplinka, vaizdai), skaitykite atsiliepimus. Man labai patinka Tripadvisor.com, dar ir tuo, kad ten ne tik kad labai daug atsiliepimu, bet dar ir poilsiautojai sukelia realias viesbucio foto, tai visai kitoks vaizdas kartais susidaro... ir nepatingekit parasyti Udriui, jis, kiek zinau, neblogus pasiulymus turi biggrin.gif kai planuosiu kitas atostogas, butinai su Udriumu susisieksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Norejau pasiteirauti o keturaciais galima ir po miesta vazinetis?
Niekada neesu vaziavus nei su keturaciu nei su motoroleriu smile.gif
Atsakyti
Sveiki, nusipirkome bilietus į Kos salą, ir planuojame apsistoti Kardamenoje. Labai aktualus klausimas, kaip iš oro uosto ten nuvykti? Gal kas buvote apsitoję tame miestelyje ir galite pateikti informacijos. Mašinos nuomotis neplanuojame, tai gal aktualesnė info būtų apie susisiekimą autobusais. Ar aplamai yra tiesiogiai iš oro uosto į ten nuvažiuoti kuo? Būčiau dėkinga wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rimapec @ 2012 03 10, 18:01)
Sveiki, nusipirkome bilietus į Kos salą, ir planuojame apsistoti Kardamenoje. Labai aktualus klausimas, kaip iš oro uosto ten nuvykti? Gal kas buvote apsitoję tame miestelyje ir galite pateikti informacijos. Mašinos nuomotis neplanuojame, tai gal aktualesnė info būtų apie susisiekimą autobusais. Ar aplamai yra tiesiogiai iš oro uosto į ten nuvažiuoti kuo? Būčiau dėkinga wink.gif

autobusu tvarkarasciai 4u.gif Tvarkarasciai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veversi: 10 kovo 2012 - 18:42