Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

Mes isskrendam balandzio 23 savaitei. Idomu, bus jau galima maudytis tokiu metu laiku?
Atsakyti
QUOTE(Satine @ 2012 03 09, 01:16)
Mes isskrendam balandzio 23 savaitei. Idomu, bus jau galima maudytis tokiu metu laiku?

Tai, kad ir oras dar nelabai bus siltas tokiu metu g.gif
Papildyta:
Nesat girdeje, is Vilniaus nezada i Kosa skrydziu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 03 09, 08:22)
Tai, kad ir oras dar nelabai bus siltas tokiu metu g.gif

niu, siaip tai, pvz., vakar diena Kose buvo +17 ir saule wub.gif manau iki to laiko oras tikrai dar labiau susils mirksiukas.gif del vandens tai nezinau...bet kiek domejausi, metai metams nelygu - kai kada ir nuo balandzio vidurio maudosi zmones, kai kada - tik nuo geguzes vidurio...taip kad cia nenuspesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satine @ 2012 03 09, 00:16)

Draudziama tai tikrai nebus mirksiukas.gif O vidutine vandens temperatura balandi +17. Baltijos juroj jau nemazai butu besimaudanciu
Atsakyti
Kas gali patarti, ar rugsejui dabar verta pirktis bilietsus i Kosa?
Gaunas 2 suaugusiems su 4m vaiku - 1200Lt vien skrydis.
Ar dar buna palankiau? Gal kas nusimano?
Ziuriu, smagu but vasara prasites, vanduo +24, oras iki +27... why not! wink.gif

Ir ar Ryanair pigiausi skrydziai ar dar kakzur galima ziuret (is Kauno).
Atsakyti
QUOTE(Gurmano @ 2012 03 09, 12:09)
Kas gali patarti, ar rugsejui dabar verta pirktis bilietsus i Kosa?
Gaunas 2 suaugusiems su 4m vaiku - 1200Lt vien skrydis.
Ar dar buna palankiau? Gal kas nusimano?
Ziuriu, smagu but vasara prasites, vanduo +24, oras iki +27... why not! wink.gif

Ir ar Ryanair pigiausi skrydziai ar dar kakzur galima ziuret (is Kauno).

400 litu zmogui su Ryanairu yra labai normali kaina. Gali pakristi iki kokiu 350, bet gali ir smarkiai uzkilti. Aš pirkčiau, bet spręsti Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veversi @ 2012 03 09, 08:26)
niu, siaip tai, pvz., vakar diena Kose buvo +17 ir saule  wub.gif  manau iki to laiko oras tikrai dar labiau susils  mirksiukas.gif  del vandens tai nezinau...bet kiek domejausi, metai metams nelygu - kai kada ir nuo balandzio vidurio maudosi zmones, kai kada - tik nuo geguzes vidurio...taip kad cia nenuspesi  4u.gif

Kiti ir ziema maudosi wub.gif

Balandzio men. oras 20, vanduo - 16 (vidutine temp.)
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 03 09, 13:12)
400 litu zmogui su Ryanairu yra labai normali kaina. Gali pakristi iki kokiu 350, bet gali ir smarkiai uzkilti. Aš pirkčiau, bet spręsti Jums  4u.gif

Supratau, dekoju uz patarima.
Man buvo svarbu zinot, kiek tos kainos "normalios" - kad orientuociaus...
O rugsejis - ten puikus metas, ar dar spali imanoma?
Norisi silumos ir silto vandens, tikrai ne su rankovem susiguzus tik is kranto pasizvalgyt.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gurmano @ 2012 03 09, 12:48)
Supratau, dekoju uz patarima.
Man buvo svarbu zinot, kiek tos kainos "normalios" - kad orientuociaus...
O rugsejis - ten puikus metas, ar dar spali imanoma?
Norisi silumos ir silto vandens, tikrai ne su rankovem susiguzus tik is kranto pasizvalgyt....  ax.gif

pernai rugsėjo 5-12 buvo idealus oras (apie +25 +30) ir vanduo (+22 +24). Karšti šiek tiek vėjas prasklaidydavo, todėl jaučiausi daug geriau nei birželį Turkijoj. Kiek mačiau vėlesnius orus, po poros savaičių jau trumpalaikio lietaus būdavo. Šiaip iki kokio rugsėjo 20 drąsiai važiuočiau.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 03 09, 13:51)
pernai rugsėjo 5-12 buvo idealus oras (apie +25 +30) ir vanduo (+22 +24). Karšti šiek tiek vėjas prasklaidydavo, todėl jaučiausi daug geriau nei birželį Turkijoj. Kiek mačiau vėlesnius orus, po poros savaičių jau trumpalaikio lietaus būdavo. Šiaip iki kokio rugsėjo 20 drąsiai važiuočiau.

Taip, spalio I pusej tie trumpalaikiai lietus ir jau atvesimas.. ziuriu orinetacine tem-ra..
I lapkritis - jau kvit matomai.. Gal viesbuti turit patart koki? 3* ir geriau, kad su vaiku tiktu...Ar verat butu uzssiakinet dabar? Man svarbu galimybe ir atsisakyt, jei kas nenumatyto... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gurmano @ 2012 03 09, 13:08)
Gal viesbuti turit patart koki? 3* ir geriau, kad su vaiku tiktu...Ar verat butu uzssiakinet dabar? Man svarbu galimybe ir atsisakyt, jei kas nenumatyto...  blush2.gif

na šitą galvos skausmą patiems pagal individualius poreikius teks malšinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 03 09, 14:15)
na šitą galvos skausmą patiems pagal individualius poreikius teks malšinti  smile.gif
Va va... taip tikėjaus, gal kas apmalšins iš šono, ale nea.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gurmano: 09 kovo 2012 - 14:08