Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

QUOTE(Karklas @ 2012 03 06, 16:18)
Mes pernai buvom spalio pradžioje.Porą dienų lijo.O šiaip dieną buvo apie +25 laipsniai.Jei labai karščio nemėstat, tai pats tas  smile.gif Ir jūra laaaabai šilta  thumbup.gif

Super !
Atsakyti
Laba diena
Merginos aš su klausimu 4u.gif

Jei yra buvusių ir Kos ir Kretoje , kur labiau patiko ir kodėl ?
Atsakyti
QUOTE(rositta @ 2012 03 06, 16:20)
Laba diena
Merginos aš su klausimu  4u.gif

Buvau ir Kose, ir Kretoj smile.gif Kretos sala didesnė, gražesnė.Man labiau patiko Kreta.
Atsakyti
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rositta @ 2012 03 06, 17:20)

KRETA wub.gif Įspūdingesni peizažai, daugiau kalnų, daugiau yra ką pamatyt..Beje, iš Kretos patogesni kelto reisai į Santorini.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 06 kovo 2012 - 16:32
QUOTE(smiltute28 @ 2012 03 06, 15:36)
na man uzsake  viesbuty  per YOU  TRAVEL.COM  KIPRIOTIS PANORAMA  7DIENOM  1200lt mokejau  na ziuresim kas ciaq bus  skrendu 16-23

Domina sitas tnklalapis.Kainu buna tikrai geru, viesbuciu pasirinkimas nemazas.Leido be problemu lietuviams uzsisakyti?Pinigus jau nuskaiciavo?
Tikiuosi jokiu atsaukimu neturesit. 4u.gif Praneskit po keliones ar viskas sklandziai vyko. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2012 03 06, 17:22)
Buvau ir Kose, ir Kretoj  smile.gif Kretos sala didesnė, gražesnė.Man labiau patiko Kreta.

QUOTE(flight @ 2012 03 06, 17:30)
KRETA  wub.gif  Įspūdingesni peizažai, daugiau kalnų, daugiau yra ką pamatyt..Beje, iš Kretos  patogesni kelto reisai į Santorini.

O kaip pliažai , kainos gatvėje , taip sakykim , sąntykis ?
Atsakyti
QUOTE(rositta @ 2012 03 06, 17:37)

Pliažai Kretoje priklauso nuo to, prie kurios jūros - Egėjo a Virduržemio wink.gif Gali būti smėlis, gali būti akmenys ir ežiai (bet užtai vietovės toje pusėje fantastiškai gražios). Bet SM yra astkira Kretos tema , ten turėtų būųti daug info 4u.gif

Jei ieškote tik gero pliažo ir šiltos, arbatinės jūros, tada neabejotinai - Kosas, Tingaki ar Marmari.

A, beje - Kretoje karščiau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 06 kovo 2012 - 17:08
QUOTE(rositta @ 2012 03 06, 16:37)

Jei pliažas, tai pats gražiausias Tigakyje- baltas smėliukas.Bet jei norite daugiau keliaut, pamatyt tikros Graikijos, tada rinkitės Kretą.Ir būtinai Santorino salą aplankykit wub.gif Kainos gatvėse nepaskyčiau kad labai skiriasi ( eskursijos, auto nuoma).Kavinių kainų negaliu palygint, nes mes kai su AL gyvenam, tai nelabai į kavines einam smile.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif Na ir dar kartą jums dėkui

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rositta: 06 kovo 2012 - 17:18
QUOTE(rositta @ 2012 03 06, 16:20)
Laba diena
Merginos aš su klausimu  4u.gif

man irgi Kreta
Atsakyti
QUOTE(Triesto @ 2012 03 02, 13:14)
Birželį keliaujame į MITSIS NORIDA BEACH. Gal kas pakomentuotų apie viešbutį, maistą, pramogas ?
Ačiū.

Mes buvome praeitais metais geguzes vidury ten, tai viesbutis man visai patiko, kambarys tik nelabai, buvo tarakonu baisuliniu tokiu puses delno dydzio vonioj blink.gif kai pasiskundem isnaikino juos kazkaip g.gif
O siaip faina visai, visa diena viesbuty vyksta visokios akcijos-atrakcijos, dartu metymai, aerobikos uzsiemimai, programeles ivairios, vakare vaikams bezdzioniuku diksoteka valandele, paskui gera valanda programa suaugusiems. Du baseinai yra (vandeni jiems is juros pumpuoja), supynes vaikams, viesbucio papludimys (zvyras), maistas skanus ir ivairus, vakarieniaut galima pagrindiniam restorane arba kinieciuose (is anksto reik staliuka rezervuot), pietaut pagrindiniam restorane arba bariuke prie juros, pusryciai tik pagrindiniam. Isvykstant visai dienai is viesbucio ir ispejus is vakaro personala suruosia maista visai dienai issinesimui. Be galo malonus darbuotojai.
Tiesa del oru tai geguzes vidury vanduo buvo saltas, kokia 16-17 laipsniu tai niekas nesimaude nei juroj nei baseinuose, oras buvo gana siltas +24 mazdaug tai vaisktinejom su maikutem, nors siaip pati sala tikrai vejuota labai 4u.gif
Atsakyti